Ai nostri ca brazii (ian-feb 2005) - 21
Raspunsuri - Pagina 9
kris spune:
Bubu, multumim!
Posibil sa fie vorba si de acomodare, dar cred ca dorea sa stea numai afara...Trezirea in cele 2 dimineti a fost numai la 6.30, cand as fi dormit, macar pana la 8.00. Cerea in primul rand mancare si apoi sa o scot cat mai repede afara. Abia reuseam sa o imbrac.. Eram la foc continuu..

albume foto
Kris si Bianca Maria (26.01.2005) ora 14.00
bubu05 spune:
Aaa, Kris, stai linistita, ca asa era si Vlad! Daca se trezea la 7 era tarziu! Si el abia astepta sa iasa afara! Noi, insa, dormeam cu toti la pranz 3 ore, apoi la 10 seara dormeam iar si nu ni se parea ca se trezeste devreme, eram odihniti!
Oana si
Vladutz (2 ianuarie 2005)
Poze cu Vladutz
crinuta spune:
Adita, e bine sa iti notezi intrebarile ca eu intotdeauna uitam sa intreb cate ceva.
pupici
Crinuta si
Rayan
BESTUTZA spune:
Leta,
Nu te mai necaji !!!! Copiii fac o gramda...Asae, la ea e mai rau ca e fetita...Tr sa stai paznic dupa mnealor! Si Tudor si-a spart capul ,dar chiar in cap..Si noi nu ne-am dat seama ca nu a plans rau atunci..el e obisnuit ca atunci cand cade sa nu dam ff mare atentie si nu plange...
A doua azi cand am pipit avea ditamai cucuiul plus o coaja zdravana! LA nas e julit tot!Sub barba s-a suit pe scaunul de la calculator si a cazut cu barbia de masa..de genenunchi nu mai vorbesc e coaja langa coaja...
Eu cand am implinit un an mi-a venit un leagan in dreptul ochiului,chiar langa arcada...a doaua zi m-am oglindit in apa dintr-o galeata de metal, am cazut cu capul in marginea galetii si m-am potcovit iar cu o depicatura langa ochi!!Si acum am doua semne...Dar mama nu m-a dus la cusut special sa nu raman cu urmele de fire!
Acum sunt alte fire care se resorb si semenle care raman sunt minime!
NOi tot incercam sa dam pe bubite, cojite cu solutii de aloe ! Incerca pana se vindeca sa ii dai cu tot felul de chesii care stii ca vindeca repede!
Deci noi dam cu ALoe first! Este extraordinar de buna!Cicatrizeaza imediat!
Uite ca sa te incurajez un pic, desi stiu ca nu, iti spun ca saptamna asta alergand dupa Tudor am alunecat pe capacul unui canal din curte si am cazut in el! Un picior a ramas afar iar pozita mea era de "echer"!Si nu pot sa iti spun ce vantaie am pe trei sferturi de picior! Vanatie zdravana, nu jucarie! Am dat cu o crema tot din gama lor de la aloe!
E special pentru favorizarea circulatiei =si pt varice excelenta= acum vanataia a rams doar pe margine!A fost ingrozitor de urata! Groaznica!
Partea proasta e ca vanzariel se fac doar prin distribuitori!
Si cel ami bien e sa ii dai de cate ori poti ...de cat mai multe ori !Eu iti pot da de la mine sa vezi dc merita!HAi nu te mai necaji!Ai sa vezi ca trece!
Bubu ,mama o sa punem poze si cu Ilinca cumintica!![]()
http://community.webshots.com/user/BESTUTZA
oana cretu spune:
Buna, trec si eu pe fuga, nu am citit decat f f f printre randuri. E mama la mine si profit. L-am tuns si noi pe Seb sambata la frizer, are fata de baietel acum mai mare.
Am vazut ce a patit Andreea Letei si vroiam sa ii spun ca imi pare tare rau si ca sper sa ii treaca. Pupici!
Amaya si Adita, ma bucur tare pt burticile voastre!
Shobo, Seb mananca aproape in fiecare zi vreo 10-15 cirese si nu-s probleme. Nici nu as avea ce sa ii fac, ca, daca le vede in magazin sau in piata, incepe sa tipe si sa mi le arate ca vrea. Asta pt ca el nu prea vorbeste.
A avut dreptate pediatra ca ii este mai greu pt ca aude si franceza si romana, asta pt ca avem mereu si francezi in preajma. A invatat din desene animate sa zica "tap"(tape), adica bate, e un ursulet care canta si zice "tape dans tes mains" si bate din palme si el cand vrea desene zice "tap" sau cand loveste ceva sau bate din palme la fel. Si intr-o zi a zis de un personaj de desene animate (preferatul) care il are de plus si canta ca e "copain" (prieten). Noi vorbim in romana cu el, dar vad ca mai repede se prinde franceza de el.:( Si noi vroiam sa fie invers. Nici nu pot sa ii scot desenele din program ca vine cu telecomenzile la mine si plange daca nu ii pun desene.
Avem si noi programare la ortoped pe 3 august pt piciorusele cu care merge in continuare in interior.
Gata, m-am lungit iar.
Va pup si sper sa am timp sa pun si eu niste poze.
Oana si Seb 
(10.01.2005)
POZE
1 2 3
4 5 POZE MARTIE-APRILIE MAI
oana cretu spune:
Am vazut si pozele de la intalnire, superbe, ma bucur ca v-ati intalnit!
Oana si Seb 
(10.01.2005)
POZE
1 2 3
danielai spune:
Leta, acum vreo luna am patit-o si noi. Direct in spranceana stanga. Rana deschisa cu sangerare. Am mers repede la spital (G Alexandrescu), dar au decis ca in loc s-o coasa sa-i puna stripere (un fel de benzi subtiri ca de leucoplast dar cu un "lipici" f puternic). dezavantajul a fost ca nu s-a lipsit din prima (ne-au zis ca asa o sa fie), asa ca ne-am dus din nou peste 1 zi sa i le schimbe. A stat bandajata vreo 2 sapt. Acuma se vede o dunguta rosie cam de 1,5 cm. Ne-au spus ca o sa fie rosie cateva luni dupa care se albeste. Cu timpul o sa devina din ce in ce mai putin vizibila (dar o sa dureze timp mult). Pana devine alba ne-au spus s-o dam de 2 ori/zi cu fff putin Lioton gel si sa evitam expunerea la soare iar daca nu se poate s-o dam cu crema ecran total.
Shobo, Maria a mancat visine direct din copac, adica culese si spalate (de la bunici). I-au palcut la nebunie, dar nu am lasat-o sa exagereze sa nu pateasca ceva.
Eu nu am schimbat biberoanele niciodata, iar tetinele de la 6 luni de cand am trecut pe marimea maxima (sunt Avent). Arata impecabil, desi le sterilizez la fiecare utilizare (din motive de comoditate le spal normal si e pun in sterilizator in loc sa le frec cu peria).
oana cretu spune:
Am pus poze, daca vreti sa vedeti, sunt o parte in luna mai si mai multe in luna iunie.
Oana si Seb 
(10.01.2005)
POZE
1 2 3
oana cretu spune:
Sunt tare fericita ca lui Seb i-au iesit trei coltisori de canini si nu plange, dar musca din tot ce apuca, masa, scaune, jucarii, trage cu dintii. Si avem 8 dintisori, 4 masele si 3 coltisori iesiti de canini. Mi-e cam teama, ca l-am gasit muscand din masa si reusise sa rupa o bucatica de lemn, sper sa nu inghita ceva.
Gata, va las, ca numai eu am scris azi.
Oana si Seb 
(10.01.2005)
POZE
1 2 3