Ai nostri ca brazii (ian-feb 2005) - 21
Raspunsuri - Pagina 15
bubu05 spune:
Asa e, Crinuta, nu cred ca l-ai lovit chiar asa de tare, nu te mai invinovati!
A trecut o ora si ceva de cand sta in chilotei si nu a facut pipi. Il intreb daca face, si el da din cap ca nu, e tare rau! Si sa ma vedeti cum ii explic, ca unui om mare, de ce trebuie sa faca pipi la olita...muriti de ras ce atent e la mine !
Oana si Vladutz (2 ianuarie 2005)
Poze cu Vladutz
crinuta spune:
E a doua oara cand l-am lovit mergand la tati sa ma plang de nu stiu ce. E vina mea, de ce sunt repezita? Nu pe pielea lui Rayan, pe a mea nop problema. Oricum, m-am lovit si eu la brat de cateva ori, dar cand e vorba de Rayan, si mai ales la cap, nu am nici o scuza, si zau ca s-a auzit tare.
Bubu, bravo tie pentru perseverenta. As vrea sa va vad, mai ales pe tine, cum ii explici ce si cum.
Patricia, deci ma consoleaza oarecum ca nu sunt singura, hehe
Gata, ma duc la bucatarie sa gatesc chinese nudels si ficat.
pupici
Crinuta si Rayan
bubu05 spune:
Hi, hi...tocmai il filmam si a facut pipi pe el si f. mirat imi zicea kk si apoi se tragea de chilotei! Insa nu a avut nici o jena sa stea apoi cu chiloteii uzi pe el .
http://www.dropshots.com/oana_bubu05 - iata filmuletul!
Poze cu Vladutz
adita spune:
Crinuta,si noi suntem codasi la capitolul olita. daca vede pe cineva la baie se duce si scoate olita din dulap, se dezbraca, se aseaza frumos, dupa jumatate de minut se ridica, fara sa fi facut vreodata ceva, "varsa" olita la wc si o pune la spalat.dar nu face niciodata nimic.acum am alta grija. de doua zile nu mai vrea sa stea cu pampersul pe el, se dezbraca si isi da pampersul jos. a stat ieri asa cateva ore, fara sa faca pipi, pampersul de peste noapte l-am gasit nu prea plin. ma gandesc ca nu bea destule lichide, cu toate ca suge toata ziua si imi cere mereu apa ( e drept ca nu bea decat cate putin, dar des)
mamica de trei copilasi : Nectarie Ioan (5 ian. 2005), Elena (21 mai 2003)si Antim (27 sept. 2001)
Ubi spune:
Ne-am intors duminica de la Cairo.
Alexandra a fost cuminte cat a stat cu bunicii.
A fost o experienta dar nu m-as mai intoarce. Nimic nu a mai ramas
din maretia perioadei coloniale. Imi venea sa iau maturica sa dau praful la o parte de pe cladiri.
Nu am apucat sa va citesc dar promit sa recuperez.
www.ubi.ro/alexandra
www.ubi.ro
http://www.ubi.ro/botez/
lavinia345 spune:
Ubi vrem poze!Si mai multe detalii...ce ati vazut,ce ati mancat...Tare as vrea sa o pot lasa si eu pe Natalia macar 3 zile cu bunicii si sa-mi iau o vacanta.Macar sa stau tolanita la soare cu o carte in mana,singura grija sa-mi fie sa ma intorc de pe o parte pe alta.Azi am luat carnetul de soferi dar in loc sa fiu bucuroasa am o stare de 3 lei...Ma paste o depresie de nu ma vad.
M-am apucat sa citesc O MIE SI UNA DE NOPTI dar nu pot sa zic ca ma tine cu sufletul la gura cum m-as fi asteptat,sa fie povestiri asa frumoase frumoase de sa ma faca sa visez cu ochii deschisi.Ori sunt eu prea amara zilele astea ori nu stiu...
Lavinia
poze Natalia
Ubi spune:
Adita - felicitari pentru burtica. Esti o curajoasa.
Anda - toata stima pentru chilotei. Si eu sunt codasa la capitolul olita.
OanaC - si eu am remarcat ca ai o mama foarte tanara. Si poza in care doarme in scaunul de masa e super, pe langa cea cand doarme atarnat.
Leta - sincer, imi pare rau pentru Andreea. Cred ca esti suparata si speriata. Incearca la dr. Mihaela Leventer, are cabinet langa piata Cotroceni.
Lavinia - sanatate Nataliei. Nu am auzit de dermatita asta, imi pare rau.
Patricia - nopti linistite iti doresc!
Bubu - super filmul. Iar Vlad cand zie "kk?" e delicios.
Si Vlad, alaturi de Rayan e mare gospodar...
Am vazut pozelele de la intalnire. Poate data viitoare voi veni si eu.
www.ubi.ro/alexandra
www.ubi.ro
http://www.ubi.ro/botez/
bubu05 spune:
Ubi, bine ati revenit acasa! E bine ca v-ati plimbat si v-ati relaxat!
Crinuta, cum faci taieteii aia chinezesti?
Poze cu Vladutz
PatriciaArdeleanu spune:
Ubi, bine ai revenit. sa ne pui poze cind o sa ai timp.
Lavinia, sa-l stapinesti sanatoasa si sa il folosesti cit mai des.
Haide, nu intra in depresie ...
M-am apucat sa citesc si eu o carte noua, o porcarie,dar daca am inceput-o tb sa o termin..citesc cind ma bag in pat cite 30-min-1h, altfel nu ma ia somnul. sint prea obosita sau pierduta in alte ginduri ca citesc la ea..si nu imi ramine nimic...ori e prea proasta cartea ori prea obosita eu, de aia nu o las
Patricia si Rebecca (05.02.05)
bubu05 spune:
Lavinia, felicitari pt. carnet, bravo!
In sfarsit am calcat tona de rufe, ca ramasesem in urma rau cu calcatul...am facut sauna, pe bune, dar am fier de calcat nou si am calcat cu drag!
Poze cu Vladutz