Ai nostri ca brazii (ian-feb 2005) - 21

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ana maria spune:

Leta iti spun si eu cu intarziere ca imi pare rau pentru intamplarea nefericicita, sper sa nu ii ramana nici o urma Andreei. E din ce in ce mai periculos a-i lasam cu copii mai mari.

Anda bine ca nu are nimic, sper ca i-ai luat totusi chilotei. Victor face si el la olita se si aseaza singurel, dar inca nu cere, nu pare sa-l deranjeze nici daca face in pampers. Poate ne mai vedem si noi... cu toate ca stam asa departe

Astazi am fost pana la mare impreuna cu sotu' (el in delegatie io in plimbare) si am cautat o cazare pentru noi cu cupilu. Asadar am renuntat la ideea cu strainatate anul acesta. Cu maisna mi se pare absolut imposibil sa plec la drum lung cu copilu' nabadaios iar cu avionu' n-am cum sa car toate cele.

Si apropo de copil nabadaios, sunt cam suparata pe vecinii mei care tzin sa-mi faca observatii delicate ce-i drept, de genul, "mai ce frumos esti si ce gura mare" ai sau "esti mic si galagios. Indirect mi se adreseaza mie probabil. Culmea e ca doar vecinii de la etajul 4 au sesizat asta (desi eu stau la etaju' 1) iar unii dintre cei care mi-au spus au o fetita cu vreo 3 luni mai mica decat Victor dar ce-i drept mai cumintica. El vorbeste mult, mai tipa dar nu plange aproape deloc... Nu stiu cum cred oamenii ca un copil de vasrta lui ar trebui sa fie tacut ca un peste....

Amn uitat sa va spun cum am rezolvat cu febra. A ajuns vineri la 39 si a trecut de la sine pana duminica. Sambata mi-a aratat insistent ca-l doare ceva in gurita (batea cu degetelul in dintisori). Eu stiam ca de la dinti nu fac asa temperatura mare dar la el in afara de chestia asta nu avut nici o manifestare.

Ana Maria si Victor Stefan (15 12 2004)

Succes si s-auzim numai de bine!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kris spune:

Crinuta, Patri, OanaC, va multumesc pt raspunsurile date cu privire la lichide!

Ca sa nu fiu si eu mai prejos, si scumpa mea Bianca este tare pupacioasa, iubareata, sensibila...Ne da "pupa "si cu manuta..e dulce foc! Pe zi ce trece ma uimeste din ce in ce mai mult.
Sunt scumpi foc, si nu-mi vine sa cred cat au crescu!

Anda, felicitari pt independenta de pampers! Dupa vestea cea buna m-ai tinut cu sufletul la gura, dar bine ca nu s-a intamplat ceva mai grav.. Irinucai!

Lavinia, sanatate multa Nataliei! Imi pare nespus de rau ca treceti prin asemena momente! Nu stiu cum sa te ajut, poate fetele stiu ceva...

Bubu05, superbe pozele dea la Snagov! Si filmuletele sunt la inaltime! Vai ce au crescut Vladutz, dar si Alexia!

Crinuta, si Adita, si eu v-am vazut filmulete, scumpi sunt cu totii!

Leta, cum se mai simte Andreea? Te rog, mai da-ne din cand in cand, vesti despre voi

albume foto
Kris si Bianca Maria (26.01.2005) ora 14.00

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kris spune:

SI NOI FACEM PIPI LA OLITA, DAR NE MAI PLACE SI IN PAMPERS!
DUPA CE FACE PRIMUL PIPI, TRAGE DE PAMPERS, DAR TOTODATA ARE SI O MARE PASIUNE DE OLITA!

IAR KK, 99% FACEM LA OLITZA.

SI EU SPER SA SCAPAM DE PAMPERS, dar ieri am lasat-o fara el si am atentionat-o ca daca vrea sa faca "pish" sa ma anunte..iar la 2 min i-a dat drumul in pat, dupa care incerca sa-l stearga cu manuta...

Ce sa va zic, m-au cam rupt baxurile de pampers..

Ana Maria, ma bucur ca febra a fost doar de la dintisori!

albume foto
Kris si Bianca Maria (26.01.2005) ora 14.00

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Witchie spune:

Ana Maria, sigur ca i-am luat chilotei :) Si tati a observat ce mare e fata noastra... Noi dupa-amiaza nu prea mai iesim e foarte cald si prefer sa o tin in casa ca e mai racoare. Dar poate veniti in vizita?

Bestuta iti tin pumnii!

Doamnelor, ce pot sa va spun a propos de cazaturi... ochii pe ei ca pe butelie!

Crinuta iti trimit pm

Anda, mama Irinei
domnisoara Irina
Pe unde umbla Irina noaptea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Kris, felicitari pt. olita! Voi sigur scapati de pampers! Vlad nu prezinta absolut nici un interes pt. olita...nu stiu cum sa fac...sa-mi iau inima in dinti si sa-l las in chilotei prin casa? mi-e teama ca nu va intelege ce trebuie sa faca, mai ales ca el nu a stat mai mult de 3 sec, dezbracat pe olita si nici nu a facut ceva la ea vreodata...

Oana si Vladutz (2 ianuarie 2005)
Poze cu Vladutz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns PatriciaArdeleanu spune:

FEtelor, sint zombi. cred ca ne dau ultimele maselutze,caci altfel nu imi explic ce are mindra mea, ca in intervalul 3-5 spre 6, parca o apuca strechea. si as' noapte nu mai era cald ca am lasat mult AC sa mearga in sufragerie, iar in dormitor era super de dormit...eu mai devreme de 12 nu reusesc sa ma bag in pat,asa ca sint in urma rau cu somnul. azi imi venea sa imi iau o zi de co..

kris,si Reb a inceput sa imi aduca olitza si sa se screama "iii"" cind vrea kk, dar la pp nu inca. dar oricu, se simte mult diferenta la pampers, ma tine mult acum un bax.

Leta, sper ca sinteti bine.

am urmarit si eu de acasa toate filmuletele.

Noi, de cind cu caldura, iesim afara pe la 20 si stam cam pina la 9.30. Eventual si putin dimineata, dar oricum deja e f cald.

Patricia si Rebecca (05.02.05)

Mergi la inceput

Gata, i-am dat chilotei, am scos inca vreo 5 perechi de rezerva...am adus olita langa el...sa vedem cum va reactiona! Deja simte ca e fara pampers!

Poze cu Vladutz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns PatriciaArdeleanu spune:

Bubu, succes!

Patricia si Rebecca (05.02.05)

Mergi la inceput

Patricia, poate e de la maselute...ca de caldura nu e cazul, la voi. Si Vlad se trezeste noaptea si plange, insa pe el il apuca direct din somn, cu ochii inchisi zbiara apoi e direct in picioare...si pe la 1 noaptea, aseara, l-a apucat si l-am luat cu mine in pat putin apoi l-a mutat sotul la el...ma gandesc ca poate le da niste junghiuri in gingiute si plang...ca altceva n-au!

Poze cu Vladutz

Mergi la inceput

Mersi, Patricia! Nici nu stiu cat de des face pipi, sa incerc sa-l pun pe olita la o ora, daca nu face pe el pana atunci!

Poze cu Vladutz

Mergi la inceput