Expozitie Nicolae Grigorescu

Expozitie Nicolae Grigorescu | Autor: DARAEL

Link direct la acest mesaj

Este bine sa nu uitati de un eveniment exceptional:

Este vorba de vernisajul unei expozitii Nicolae Grigorescu cu lucrari din colectii particulare - este o raritate, deoarece cam rar ii prinzi pe colectionari sa puna la dispozitia publicului larg piese de asemenea valoare.

Titlul expozitiei: Maestrul de la Campina
Vernisaj: joi, 22 iunie, orele 18.00
Locul: Muzeul National Cotroceni (intrarea vis-a-vis de Gradina Botanica, la 40-50 de metri mai sus).

Foarte important: NU UITATI BULETINELE SAU PASAPOARTELE !!! care sunt cerute de SPP. Deci Buletine sau Pasapoarte, NU alt fel de legitimatii sau permis de conducere.

Sa admirati si pentru mine – pentru ca eu nu ajung acolo.....

Adrian
www.geocities.com/dara2el/" target="_blank">My page + 6 tehnici in asteptarea lui BB mic

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns catrinelteodoru spune:

darael, unde ai gasit informatia asta? cat dureaza expozitia?

Mersi

Zambeste-mi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns josefine spune:

io am fost pana la cotroceni in fata si m-am intors, ca cica tre sa faci programare sa intri. tine pana pe 15 septembrie, asa scrie pe afis.

"Men always want to be a woman's first love; women have a more subtle instinct: what they like is to be a man's last romance."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DARAEL spune:

quote:
Originally posted by catrinelteodoru

darael, unde ai gasit informatia asta? cat dureaza expozitia?

Catrinel
Zambeste-mi!

Am primit invitatia pe e-mail, dar nu ajung acolo....... din pacate – e prea departe orasul capitalistilor de mine !

Distractie placuta !
Si, cum mi-ai cerut sa zambesc ...... de ce nu ?

Adrian
www.geocities.com/dara2el/" target="_blank">My page + 6 tehnici in asteptarea lui BB mic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinaluchian spune:

quote:
Initial creeata de DARAEL

Este vorba de vernisajul unei expozitii Nicolae Grigorescu

L-am anuntat pe Stefan Luchian Din pacate, nu poate veni nici el. Tot motive de distanta

Sunt atitea lucruri pe care le putem lasa de la noi fara a ne simti saraci.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aschiutza spune:

Cindva am vazut la Cimpina casa lui memoriala. Daca treceti pe acolo, merita sa o vedeti, mie mi-a placut, mai ales prin simplitatea ei.

Mai e o manastire in Moldova care are multe picturi de-ale lui, anume Agapia. Din pacate am vazut-o in copilarie, cind nu puteam aprecia si intelege prea mult, dar tot m-a impresionat.

Cind m-am uitat pe situl acela cu Mari Romani nu i-am vazut numele trecut. Sper sa fii aparut intre timp .

--------------------

Impotriva prostiei, zeii insisi lupta in zadar

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zana spune:

quote:
Originally posted by aschiutza

Cindva am vazut la Cimpina casa lui memoriala. Daca treceti pe acolo, merita sa o vedeti, mie mi-a placut, mai ales prin simplitatea ei.

Mai e o manastire in Moldova care are multe picturi de-ale lui, anume Agapia. Din pacate am vazut-o in copilarie, cind nu puteam aprecia si intelege prea mult, dar tot m-a impresionat.

Cind m-am uitat pe situl acela cu Mari Romani nu i-am vazut numele trecut. Sper sa fii aparut intre timp .

--------------------

Impotriva prostiei, zeii insisi lupta in zadar

Eu l-am gasit in galeria de aici:

www.artcyclopedia.com/commons/nicolae-grigorescu.html" target="_blank">http://www.artcyclopedia.com/commons/nicolae-grigorescu.html.

Picturile de la Agapia m-au impresionat si pe mine, sunt facute cand avea 20 ani si exista si un muzeu acolo:

www.imagini.neamt.ro/details.php?image_id=970" target="_blank">http://www.imagini.neamt.ro/details.php?image_id=970

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by josefine

io am fost pana la cotroceni in fata si m-am intors, ca cica tre sa faci programare sa intri. tine pana pe 15 septembrie, asa scrie pe afis.

"Men always want to be a woman's first love; women have a more subtle instinct: what they like is to be a man's last romance."

io am sunat in dupa-amiaza asta la ei si au spus ca nu e nevoie de programare, doar sa ma prezint cu buletinu si cu 4 lei.

Zambeste-mi!

Mergi la inceput

vazut, placut
revin cu cateva clarificari: pt expozitia grigorescu nu e nevoie de programare, in schimb pt vizitarea muzeului, este nevoie
si ... sa aveti la voi buletinele !

Zambeste-mi!

Mergi la inceput