Sezatoare canadiana (49)
Raspunsuri - Pagina 28
Donia spune:
Emilly, bebe mic zburda prin burtic, e baietel si o sa vina pe lume in decembrie. Deci acum am 18 saptamani. Suntem bine toti si visam si noi la concediu, asa cum vad ca faceti si voi.
Pana apare Simonna iti spun eu ca Wasaga e in Ontario si iti dau un link cu o harta sa iti faci o parere despre distanta.
http://www.google.ca/maphp?hl=en&tab=wl&q=
Wasaga e la sageata verde, daca nu se vede bine mai poti umbla la zoom.
Ilincuta ce mai face? Tu? Va pupam si noi.
aska, felicitari pentru bebe! Se pare ca o sa nastem cam prin aceeasi perioada, sper sa mearga totul bine la toate gravidutele!
Eu nu strivesc corola de minuni a lumii (L. Blaga)
Melody spune:
Salut din nou la toate fetele.
Noi am fost la cules de visine anul trecut la o ferma, dar am uitat numele fermei din pacate....
Si am facut chiar si visinata, dar nu am gasit alcool, asa ca am cumparat vodka, la $50 sticla, si au intrat cam 4 sticle, deci e cam scump sa faci visinata, mai bine o cumperi de-a gata, lichior de fapt.
Cam atat va spun acum ca ma cam grabesc, trebuie sa duc fetita la doctor, ca are o iritatie cam nasoala pe piele.
Ani
OlgaTarziu spune:
Felicitari fetelor pt burtici. vai ce dor mi-e sa fiu rotundutza!
Am gasit visine!!!!!!!!!!!!!!!!! Sambata fac prajitura. le-am gasit la Fortinos, asa ca parpalak poti merge la sigur. dar pt visinata poate sunt mai bune de la ferme. Si cum fermele sunt mai spre vest poate te induri sa te arati la un moment dat pe aici. Leusteanul s-a prins si se transforma deja in jungla. Merci!
Olga
Si maine e o zi
Emilly spune:
aska ma bucur sa am vesti de la voi si multe felicitari pentru bb2, esti curajoasa nu gluma!!
Si pe mine ma bate gindul dar o lasam pentru anul ce vine.
Scoala am terminat-o, mai am un stagiu si un ultim examen la Ordin, pe care sper sa-l iau din prima, si gata cu scoala, apoi la munca cu mine
Ilinca e bine, mercic de intrebare creste si ma minunez pe zi ce trece ce am fost in stare sa fac...o minune de fetita, frumoasa si desteapta foc si mai seamana si cu mama ei
Donia pupici din nou si voua, asa care va sa zica, baietel e?! sa va traiasca, sa ajunga la termen si sa fie sanatos.
Cum ti-a fost in primele saptamini de sarcina?cum mai lucrezi?
As vrea sa fac si eu citeva saptamini voluntariat si nu stiu cum sa le pun problema.Poate imi dai ceva idei.Mercic mult!
Zi faina tuturor!
Emilly cu gaza ei
Podeanu spune:
Vreau si eu visinata, indurati-va si de mine. Dau la schimb cu whisky,Tia Maria orice vreti voi am.
In afara de aska, (habar nu am unde e magazinul acela) a mai cumparat cineva din Montreal???
Dana si gemenii
Voiculestii
Koky spune:
Dana, am cumparat de la Adonis, dar anul trecut, anul asta nu am mers de cand cu perioada visinelor. Tot acolo am gasit si visine congelate si a facut sotul meu visinata si cu ele congelate ...in miezul iernii... a fost f buna, da' cam putina si a pus-o intr-o sticla cu fundul gaurit, ca a disparut repede ...
Koky, mama de doi super bebici...acum "Spiderman" si "Cinderella" :)
parpalak spune:
laurajr, pai cum sa nu faci scandal, mai? Macar sa fie mai atenti la copii pe viitor! Sau fa scandal dupa alea 3 ore ramase.. Cum adica era dupa ora de inot? E vreo perioada cind e copilul in piscina pe propria raspundere????
OlgaTarziu, ramine stabilit, o sa-l bat la cap pe consort ca urmatoarea masina sa fie tot Nissan Maxima - uite vezi, astea-s sfaturi utile cind vine vorba de cumparat masini. Sa-ti fie de bine leusteanul, ca tot veni vorba, fetele, acu adun seminte, care vreti vi le pun in plic - nu stiu precis care-i tehnologia, sper sa iasa si din seminte..
andreea, habar n-am de nici o piata p-aci, eventual fetele montrealeze sa-mi zica si mie, ca io..
Operatiunea Visina a ramas prioritatea doi pentru moment, ca m-a apucat intervievatul zilele astea..
Caroline, taman cind m-am intors de la Costco-ul din Ajax ti-am citit mesajul..
Sanatate la bebei si mamici.
Poze de cind eram mici si Poze si filme
aska spune:
Emilly, multumesc pentru urari, succes la examen si sa-ti gasesti un job asa cum il vrei tu.
Pe bebe2 nu l-am planificat, asa a vrut el...si daca tot nu m-am hotarat in ce parte s-o iau din punct de vedere profesional, am zis sa continui ca mamica deocamdata...de abia ce m-am obisnuit.
Sa-ti traiasca fetita si sa ai parte numai de bucurii de la ea.
Donia, si noi tot baietel vom avea. Doctorul spune sa il asteptam cam pe 11 decembrie, insa eu ma voi pregati din noiembrie. Fetita ne-a luat prin surprindere. Trebuia sa vina pe 22 iunie si ea a hotarat ca 21 mai e pe gustul ei.
Toate cele bune tuturor, mamici cu sau fara burtici si copiluti mai mari sau mai mici.
Tatiana
Simonna spune:
Emily, daca ti se pare departe Wasaga (care lasa muuuult de dorit ca si statiune, sort of Eforie Sud in paragina) au depistat prietenii mei ceva lacuri in Qc: Lac Champlain (sud), Lac Simon (de asta am auzit numai si numai lucruri super bune, undeva nord vest de Mtl, 2h in masina aprox). Noi mai mergem (simbata sau duminica) la Saint Zotique (pe 20 vest, dincolo de Vodreuil, cred ca e iesirea # 6, 40 de minute cu masina din Cote St. Luc), plaja, locuri de joaca, patageoires, iti iei BBQ cu tine si papi, sint mese si parcarea e la botul calului. Noua ne place, dar avem amici care au fost odata cu noi si au declarat ca sint prea multi haitieni cu muzica si dansatul lor pe mese cu tot pentru gustul lor. Si nu mai vin. Treaba lor. Noi mergem, sintem firi consecvente :)
Daca vrei mai mult detalii despre Wasaga tre sa ti le dau la telefon, daca-mi trimiti un PM te sun... (stii ca noi ne-am vazut la stomatolog, remember?! Ca eu da, n-o sa-mi iert veci ca i-am dat Ilincai bomboane gumate cind ea nu mincase inca... :) )
Koky, direct la Adonis ma duc... Ma visez stind in virufl patului cu o carte in mina si cinci kile de visine numai ale mele.... WOOOOW!
Ana... ati fost vreodata pe insula aia mica, doamne, m-am prostit cu totul!, care e intre Laval sur le Lac si Montreal Vest? Aproape ca se vede plaja de pe podul de pe A13... E super-safe, apa mica, mai mult un golfulet... noi mergem acolo cind nu ne putem hotari sa batem jdemii de kilometri pina la o plaja mai mare. Nicicum nu pot sa-i zic insulei... E si un parc natural acolo...
Hai ca tre sa muncesc, mi-aduc eu aminte si-i fac edit.
Cu drag,
Simonna
columbiana spune:
Simonna,
nu stiu despre care insula e vorba, dar o sa ma documentez; eu aici in jur am fost doar la Oka la plaja, o singura data, si era destul de murdar ca sa ne mai incumetam a doua oara; pe Tudor l-am linistit cu o piscina pe care-am pus-o in curte (care e ok si pentru noi, are suprafata mare doar ca nu e adinca), si mai ales cei de la Camp de jour care-l duc zilnic, la cea interioara cind ploua si in rest afara;
noi am planificat Valcartier pentru we asta, daca reusesc miine sa-l ridic din pat pe husband, care are un santier de noapte vara asta;
apropo de camps de jour, am avut mari emotii inainte, influentata de opiniile negative a unor cunostinte, dar este excelent, copilului ii merge foarte bine, o luna a fost la Ville de Laval- camps regulier, acum este la cel specializat pentru copii autisti (daca stiam ca ii va fi atit de bine la cel normal nu l-as fi inscris aici in nici un caz) au tot felul de activitati, se ocupa de ei, atmosfera e misto...ramane sa vad ce-o sa fac cu el cele doua saptamani cind campurile vor fi terminate si scoala inca inchisa.
Ana
http://community.webshots.com/user/vara2006photos