Sezatoare canadiana (49)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Simonna spune:

Donia, ca am si uitat ce treaba importanta ai tu de facut inainte sa ajungi pe Timpa! Da' tot asa mult ma bucur pentru tine! Na, ca mi-ar place sa fiu in locul tau si din punctul asta de vedere... :)
Figura cu Kingstonul i-am servit-o aseara lui colegu', s-a uitat la mine ca la masini straine... dupa tot Wasaga ala, frate, apa - apa - si iar apa mie-mi mai trebuie si croaziera? Prin august, septembrie, zise omul... Dar retinem ideea. De fapt am intrat eu intr-o stare de-asta de vacanta, in general ma calca pe sistem sa ma trezesc diminetile sa vin la job, dar de citeva zile ma calca rau, da' rau!
La Wasaga o sa stam la Kora, am intrat pe site-un orasului, capitolul "unde sa stam", hebergement ii zicea in franceza, am luat la rind motelurile si hotelurile, asezate frumusel acolo in ordine alfabetica, am sunat in citeva locuri si am picat la pace cu gasca personala plus cea a prietenilor cu care mergem pe asta, sint un sort de casute, avem una pentru o saptamina. Alegerea a fost extrem de subiectiva, Cora este numele de fata care-mi place mie la nebunie... :)
Doamnelor, am uitat sa zic, noi cerem in fiecare vara ghidul vacantelor in Quebec, iti trimit oamenii carticele cu "atractiile" pe regiuni si zone, ceva cupoane de reduceri (si la Valcartier am imprimat cuponul de pe site), sint un ghid bun cind pleci la drum. Nr. de telefon pentru comandat carticele: 1 877 266-5687 post 814, vorbesc oamenii si-n franceza si-n engleza. Este o carticica generala cu Quebecul la gramada, dar poti sa ceri si regiuni specifice, eu am primit ieri un vraf de carticele, vacanta sa am!
Site-ul de vacanta este http://www.quebecvacances.com
Cu drag,
Simonna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns khristin spune:

Dana, m-am uitat la pozele tale , frumoase tare, si-n special copilasii . Cat despre botez, este in Montreal, dar profitam de ocazie sa vizitam si Quebec Ville, Montrealul l-am mai vazut.

Fetele, puneti-ma si pe mine pe lista, avem in plan sa mergem in tara la vara si stam cred cam aproape 2 luni, n-am mai fost de vreo 2 ani, chiar 3 pana atunci. Avem in plan sa-i aratam cateva din locurile natale Yasminei (cred ca ajungem si-n Brasov, inca am dubii de marea noastra - aud lucruri nu prea imbucuratoare) si sa batem si ceva din Europa, de data asta numai io cu sotu , cupchilu' cred ca-l lasam in premiera la bunici.

Donia, sarcina usoara in continuare

Laura, pune niste poze sa visam cu okii deschisi pan' ce-ajungem acolo

Pupici,

Cristina

noi si poze mai noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns parpalak spune:

Mona_B, ziceai ca dai ceva info de programul de la York?

Fetele, noi am impresia ca facem al'data calatoria la Pacific. Am trimis doua ture de acte si-acu stam in stand-by sa vedem ce mai vor de la noi. Suspansul mare e cu actele firmei noastre, avem kilograme de acte si nu stim daca e suficient ce le-am trimis sau nu.

Concluziile de pina acu sint urmatoarele: cu masina nu ne-avintam decit daca n-avem deadline de sosire si macar doua saptamini timp de haladuiala. Iar avion putem prinde de pe-o zi pe alta, deci n-ar fi decit problema care are oferta mai buna.

Sanatate la bebei si mamici.
Poze de cind eram mici si Poze si filme

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Caroline spune:

Parpalak tu stai langa mine Eu stau in Ajax, am vazut in mesajul tau ca esti in Whitby. Poate ne si cunoastem

Fetele, m-am apucat de invatat dar azi e asa busy la servici ca nici n-am putut sa-mi arunc okii pe curs.

Laura mie cel mai groaza mi-e de cursul ala de english - business comunication ca am auzit ca-i greu si eu scrisul fara word stau cam prost. Poti sa-mi dai ceva detalii despre el? Eu imi iau cursurile la Centennial College pentru ca prin college este mai usor decat prin CGA direct

Mamamariana, felicitari pentru joaba. Cum merge?

Dana Podeanu, merci de info cu hotelul. Buuun pretul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cricor spune:

Buna,

Am fost si noi la circ. Nu stiu cum sa zic c-a fost… aglomeratie si o galagie cumplita. Amintirile mele despre circ sunt cu mult mai interesante decat ce am vazut aseara. Poate ca imi amintesc circul privit cu ochi de copil, dar n-am fost prea incantata. Mi-a placut ca n-au fost multe animale (doar niste elefenti ponositi, cai si un caine super-simpatic). Acrobatii destul de slabuti, mai ales cei de la trapez, niste chinezi cataratori ca niste maimutici si chinezoiaca cu pahare in maini si pe picioare, ceva clovni… Oricum fi-miu dupa o ora se cam plictisise. Pentru copii cred ca cel mai intesant a fost ca puteau sa se plimbe pe elefant in pauza, sa se dea pe o chestie din aia umflata. Fetelor, era la lume cum n-am vazut decand sunt in Canada, mii de oameni (mintea mea care fabrica scenarii de groaza tot timpul a muncit la un scenariu cu incendiu.. ma bucuram ca suntem aproape de iesire).
Oricum cea mai intersanta chestie a fost cand m-am dus sa-mi iau o cola (4$ sticla de 500ml) si mi-a desfacut-o in fata si a pastrat dopul. Explicatia a fost ca asa e regula - asa socata am fost ca mi-am luat sticla si-am plecat.

Corina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mona_B spune:

Buna dimineata!
Parpalak, ti-am trimis PM cu info cerute, sper sa te ajute.
Mamamariana, in ce domeniu lucrezi? relatiile cu clientela doar la telefon sau si face -to- face? Eu am trecut de prima perioada de training, si la sfarsitul lunii avem examen de certificare pe nivelul de cunostinte actual, dupa care intram in runda a doua de trainig, nivelul 2. Sunt foarte multe de invatat dar ma bucur ca exersez competentele de comunicare in engleza si franceza din plin. Imi place si munca in echipa, ca sunt fata de gashca...
Suntem mai multe fete decat baieti, dar nu ma deranjeaza, colaborez bine cu toata lumea, dealtfel ce ma exaspereaza e tocmai lupta asta inversunata a femeilor intre ele, in multe cazuri,daca s-ar ajuta reciproc in loc sa se "sape" unele pe altele, ar fi mai fericite.
Doar parerea mea.
O zi buna tuturor!

Mergi la inceput

Mona trimite-mi si mie detaliile despre project manager, te rog frumos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura B spune:

Caroline, de ce ti-e teama nu scapi: Communications, impreuna cu Taxation 1, au fost cursurile cele mai grele din puctul meu de vedere. Asta pana acum
Nu stiu cum este cand il iei prin alta institutie de invatamant, ca eu am facut toate cursurile numai prin CGA. DAR, daca eu am reusit sa iau examenul (pe atunci ma descurcam mult mai rau cu limba engleza- tine cont ca nu incepusem sa lucrez, iar acasa vorbeam numai in romana), nu e dracul asa de negru. M-a ajutat foarte mult ca mi-am facut constiincios temele si ca am citit cat mai atent modelele lor de rezolvare pentru examenele din anii trecuti, iar la examen am folosit formulele lor pentru Memo, Summary si scrisori. Daca crezi ca te pot ajuta cu ceva (materiale, etc), da-mi un PM.

Laura

Mergi la inceput

Canadiencelor, cum gasesc si eu niste bilete de avion mai cumsecade la pret, pentru ro prin octombrie? Aveti un numar de de telefon de la o agentie, ceva?

Ca nu te-nalti de jos pana nu cazi
Cu fruntea-n pulberea amara,
Si de re-nvii in cantecul de azi,
E c-ai murit in plansetul de-aseara.
(Radu Gyr)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura B spune:

Caroline, chiar sunt curioasa cat te va costa pe tine din Toronto. Ca eu tocmai mi-am luat bilete pentru octombrie (Vancouver-Bucuresti si intors, cu oprire in Londra) si a fost $1,313 de adult.

Laura

Mergi la inceput