Sezatoare canadiana (49)
Raspunsuri - Pagina 10
Mona_B spune:
Parpalak si Ani ( Melody )poate va conving eu pana la urma sa va mutati in AU, desi inteleg perfect ezitarea voastra, care deja v-ati asezat aici si nu sunteti dornice s-o luati de la capat in alta parte. Sper sa nu ne acomodam si noi asa bine aici incat sa renuntam la telul nostru pe termen lung. Dar noi deja suntem obisnuiti cu mutatul, intai in Germania, apoi in Canada, pas cu pas ne apropiem de destinatia finala de unde chiar ca nu mai plecam. Nu regretam nimic, in Germania ne-am distrat cat am putut in vacante,- in loc sa strangem banii la ciorap - aici facem la fel cat om putea iar in AU ne-o veni si noua mintea la cap sa ne asezam la casa noastra.
Urmarim in timpul liber canalul nostru TV favorit Discovery si nu rareori se dau documentare despre AU si cand vedem plajele alea incepem sa visam...si-apoi ma gandesc ca as avea nevoie doar de haine subtiri si sandale ca sa nu mai pomenesc de lipsa cheltuielilor pe incalzire
Citisem nu cu mult timp in urma undeva un top al celor mai fericite natiuni din lume si australienii erau pe primul loc in topul fericirii urmati de americani.
Cum sa nu fi fericit cu atata soare in viata?Iar oamenii acolo sunt foarte deschisi spre sport si activitati in aer liber!
Tre'sa recunosc ca si aici ne place dar gandul la AU ne tine in forma.
Parpalak, in privinta orataniilor veninoase, si pe mine ma sperie gandul asta, dar nu cred ca mortalitatea in astfel de cazuri e mai ridicata decat cea datorata violentei armate din America de Nord, asta ma ingrijoreaza pe mine cel mai mult, si ma determina sa ma retrag in...salbaticie. Si visez la o casa pe plajaaaa!
Mona_B spune:
Parpalak, nu-mi amintesc in ce domeniu lucrezi, in IT cumva? iti trimit info despre programul in care e inrolat sotul meu la York University, cursuri de seara. Mai sunt si altele dar cel oferit de York e cel mai tare...si cel mai scump.
Insa si noi suntem de parere ca merita din plin sa ai o diploma aici, trebuie insa bine evaluata situatia inainte si ales programul care iti e realmente de folos.
khristin spune:
Parpalaka, , nu-ti spun cat m-a amuzat mesajul tau . Ai totala dreptate cand spuneam de sacrificii cand vine vorba de scoala, exact la asta ma refeream, la ajutor din partea cuiva din familie, ca altfel n-ai cum sa studiezi cu copil mic si sa le faci pe toate. Sa stii ca si pe mine ma tenteaza sa ajung mai degraba in Vancouver, Australia ramane doar pe lista noastra de plimbari abia dupa ce ajungem sa vedem ceva din America de Nord si Europa, sint destule de vazut si pe aici. Asa ca pana una alta, astept sa mergeti voi pe coasta vestica ca sa ne spuneti si noua, sa ajungem la anul. Am inteles ca se merita sa te opresti sa vizitezi si Rocky Mountains si apoi sa inchiriezi o masina spre Vancouver, peisajele te lasa fara cuvinte . Unde-s fetele din BC sa ne dea mai multe detalii? LauraB?
Ieri sa stii ca am ajuns odata cu ploaia in Toronto, si apoi ne-am intors spre Mississauga, si am stat cu cumnatii si niste prieteni prin Streetsville pana pe la vreo 11 noaptea...avea lumea lumanari exact cum avem noi la inviere, ce kestie frate ...deci n-as putea sa-ti spun de au fost artificii au ba. Azi mergem la circ. Mey, ce-mi place mie starea asta de vacanta
Weekend placut in continuare
Cristina
noi si poze mai noi
DanaMario spune:
Kristin unde la circ zi-mi te rog detalii ca-mi place ideea.
Mona_B vreau eu ceva detalii despre cursul de Project Management.
Dana si Joshua
http://community.webshots.com/user/dana_josh
Simonna spune:
Cristina (Khristin)!
Am ajuns acasa de vreo doua ore... Quebec City este un loc unde o sa ma intorc de cite ori o sa mi se faca dor de casa! Nu m-am asteptat sa-mi placa atit de mult, imi venea sa m-apuc sa pup peretii cetatii, si mozaicurile, si casele cu cercevele rosii... Asa arata Brasovul in imginatia mea, fiecare straduta e pusa in valoare, fiecare piatra, fiecare bucatica de zid ridicat acum 200 - 300 - 400 de ani! M-am plimbat de nebuna pe strazi, din orasul de sus in cel de jos si inapoi, Atomix a mincat tone de inghetata si tot ce-a vrut el, numai sa taca si sa se tina dupa noi! Mie orasul, asa plin de stradute inguste care urca si coboara ca intr-un joc mi-a dat un sentiment acut de acasa, dar si de vacanta, plus ziua la Valcartier... au fost trei zile una mai fina ca cealata!
Ei, acum ca mi-am povestit entuziasmul, vezi ca sint pliante la tot pasul cu ce e de facut si de vazut, este strada Grand Alee, care te poarta intr-un capat in celalat, baza e sa ajungi la castelul Frontenac (capatul de est al strazii) si de-acolo te descurci singura, e ceva de facut si de vazut la tot pasul. Plus imprejurimile, Ile d'Orleans, cele 7 Cascade, Montmorency, daca ai timp si chef de jocuri de apa face sa mergi la Valcartier... ca sa nu mai vorbim de Charlevoix, la o ora de mers... Despre asta a povestit Ana nu de mult.
Frumos, frumos, frumos!
Ana.. sa stii ca a intrat toata seara faxul... Dar multumesc pentru ca mi-ai raspuns... O sa incerc sa mai sun in careva seara... De comparat impresii! :)
Simonna
khristin spune:
Vai Simona, e super ce povestesti tu acolo , si-n cazul asta de-abia astept s-ajungem, noi de fapt sintem acolo pt. un botez , si-asa ne-am zis sa prindem doi dintr-o . Vedem noi cate zile stam pe-acolo. Valcartier asta e un parc acvatic? Ai cumva vreun site ceva? Eu una nu sint prea entuziasmata de idee, dar Yasmine gusta din plin asa ceva. A propos, cine-mi povesteste si mie ce experiente de inot aveti cu copilasii vostri? Noi trebuie sa incepem in curand cursurile...
Dana, uite ca ne-am intors de la circ, a fost frumos, dar nu spectaculos dupa mine, prea mult entertainment si prea putine animale. Cel la care am fost noi, Shrine Circus a fost in Oakville, cred ca mai aproape de tine ar fi Garden Brothers. Iti dau si un link de unde poti sa-ti alegi ce si cum. http://www.ticketmaster.ca/browse?category=29&tm_link=tm_family_b_29
Distractie placuta , celor mici le place oricum
Cristina
noi si poze mai noi
columbiana spune:
Simonna,
imi pare rau, nu stiu ce a avut de s-a cuplat pe fax, pentru ca niciodata nu-l lasam!
partea buna e ca scrii despre Quebec-ville, eu nu l-am vazut decit in trecere, dar uite c-o sa-mi rezerv un week-end pentru el+ Valcartier, mersi!
Khristin, fiul meu a inceput anul trecut- la cinci ani- inotul si-i place foarte tare! in afara sariturii in apa, unde se cam lasa pe fund si aluneca.
uof, mi-e gata pauza!
saptamana buna,
fetelor
http://community.webshots.com/user/vara2006photos
carmen77 spune:
Pun si eu Quebec ville pe lista mea de "to do", e a mia parere super pozitiva pe care o aud despre oras ...
Intrebare: la aquarium a fost cineva in ville de Quebec? Site-ul de prezentare pare super misto ...
http://www.sepaq.com/paq/en/
Intrebare nr2: de Ira a mai auzit cineva ceva? Imi scapa mie ceva?
POZE NOI
Carmen si Matei Gabriel - [b]27.10.2003
parpalak spune:
Mona_B, neaparat si multam!!!
carmen77, la fel si eu da uite ca n-am apucat sa-l vizitez..
Caroline, acu, daca te-ai apucat de invatat, ai pus forumu'n cui, gata?
khristin, nu stiu cum sa-ti povestesc, dar pe mine ma apuca risu-plinsu la gindul de vizite de intrajutorare... Noi facem spume la degete cu vancouverezele (?) cu detaliile, daca apuc sa ajung, zic cum a fost. Daca nu, zic si-asa..
Sanatate la bebei si mamici.
Poze de cind eram mici si Poze si filme