Poti sa ramai insarcinata daca...?

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dia_codat spune:

Eu inainte de sarcini aveam ciclu 6-7 zile. Si am ramas insarcinata in a 6 zi de ciclu. Acum poate la tine fiind doar a treia... cine stie

Dia mami de Caroline Iulia (14 iulie 2002) si Stephanie Daria (9 martie 2004)

... noi ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisi_ella spune:

Eu am ramas cu bb 2 in ziua a 29-a a lunii (pe bune si fara misto), cu ciclu' regulat, de 30 de zile. Deci trebuia, din clipa in clipa, sa-mi vina ciclu'...Da' nu mi-a mai venit!
Nu l-am programat, am fost socati chiar la aflarea vestii, dar uite ca face 1 an in curand si nu pot concepe viata fara el!
Normal, sunt sanse mici sa fi ramas, dar niciodata nu poti sti. Si chiar daca nu e sa fie acum...gandeste-te serios...si poate va fi in curand!
Multa sanatate!

_Ella, Emma & Matei

Povestea nasterii lui Matei ;)
http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=58237

Deschide bratele spre schimbare, dar nu-ti pierde din valorile tale.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luna75 spune:

In mod normal,sarcina e exclusa in a treia zi de ciclu,deoarece ovulatia se produce la cel putin 7 zile de la terminarea ciclului,dar cunosti zicala cu exceptia intareste regula.
In orice caz,cel mai bine e sa te protejezi mereu altfelvine cand nici nu te astepti.

Cu rabdare si perseverenta nimic nu e imposibil.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dordia2000 spune:

Fetelor eu am tzinut calendarul cu 5 zile inainte si dupa ciclu si am un baietzel frumos de 7 luni. Asa ca....Calendarul e o metoda f. riscanta. Eu am ovulatzie cred ca si in perioada de ciclu asa ca e f probabil sa ramana. Depinde de organism.!!!

Diana mamica de Stefan-Cristian
14.11.2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns malla spune:

Sper sa nu fie una din aceste exceptii... :) dar daca o fii sa fie, asta e! AM facut ieri un test de sarcina(ca am cateva ramase prin dulap de mai demult), si a iesit negativ, dar ma gandesc ca a foat prea devreme, lasa ca mai las sa treaca cateva zile si mai fac unul:)
Merci fetelor,..

Adinella

"Cand Dumnezeu este cu tine, nimeni nu poate sta imptriva ta"!

Andrei si Adriana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olguttza spune:

Iti poti face un BHCG, ca ala e cel mai sigur si ai rezultatul in aceeasi zi. Asta daca nu mai ai rabdare.

Daca ar fi sa am doua vieti, as trai o singura data.

De la nunta...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisi_ella spune:

Sa stii ca tensiune in sani poti simti si in perioada ovulatiei.

_Ella, Emma & Matei

Povestea nasterii lui Matei ;)
http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=58237

Deschide bratele spre schimbare, dar nu-ti pierde din valorile tale.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sanziana72 spune:

Daca a fost prea cu pofta se poate sa fi ovulat in plus fata de ciclul normal. Se intampla si chiar mai des decat se crede.

Sanziana & Marina (03/10/2004) Cand s-a nascut Marina... Poze

Dragostea ne-a fost data ca sa invatam sa ne depasim egoismul, sa invatam sa ne pese mai mult de altcineva decat de propria fiinta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Adinell eu nu prea cred ca e cu ochisori, dar cine stie? Exista si situatii cand ovulatia se produce de mai multe ori intr-o luna, asa ca..e relativa treaba. Eu nu m-am ghidat niciodata dupa calendar..ca la cat sunt de zapacita
Mai fa un test si tine-ne la curent

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
pozici la 6 luni
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">asa s-a nascut Miruna
varsta Miruna
www.dropshots.com/madau" target="_blank">filmuletze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns malla spune:

Ok, fete o sa fac un test si va spun rezultatul:), va pup si multam ca v-ati dat si voi cu parerea ca aveam nevoie.

Adinella

"Cand Dumnezeu este cu tine, nimeni nu poate sta imptriva ta"!

Andrei si Adriana

Mergi la inceput