Poti sa ramai insarcinata daca...?
Raspunsuri - Pagina 2

dia_codat spune:
Eu inainte de sarcini aveam ciclu 6-7 zile. Si am ramas insarcinata in a 6 zi de ciclu. Acum poate la tine fiind doar a treia... cine stie
Dia mami de Caroline Iulia (14 iulie 2002) si
Stephanie Daria (9 martie 2004)
... noi ...

pisi_ella spune:
Eu am ramas cu bb 2 in ziua a 29-a a lunii (pe bune si fara misto), cu ciclu' regulat, de 30 de zile. Deci trebuia, din clipa in clipa, sa-mi vina ciclu'...Da' nu mi-a mai venit!
Nu l-am programat, am fost socati chiar la aflarea vestii, dar uite ca face 1 an in curand si nu pot concepe viata fara el!
Normal, sunt sanse mici sa fi ramas, dar niciodata nu poti sti. Si chiar daca nu e sa fie acum...gandeste-te serios...si poate va fi in curand!
Multa sanatate!_Ella,
Emma &
Matei
Povestea nasterii lui Matei ;)
http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=58237
Deschide bratele spre schimbare, dar nu-ti pierde din valorile tale.

Luna75 spune:
In mod normal,sarcina e exclusa in a treia zi de ciclu,deoarece ovulatia se produce la cel putin 7 zile de la terminarea ciclului,dar cunosti zicala cu exceptia intareste regula.
In orice caz,cel mai bine e sa te protejezi mereu altfelvine cand nici nu te astepti.
Cu rabdare si perseverenta nimic nu e imposibil.

dordia2000 spune:
Fetelor eu am tzinut calendarul cu 5 zile inainte si dupa ciclu si am un baietzel frumos de 7 luni. Asa ca....Calendarul e o metoda f. riscanta. Eu am ovulatzie cred ca si in perioada de ciclu asa ca e f probabil sa ramana. Depinde de organism.!!!
Diana mamica de Stefan-Cristian
14.11.2005

malla spune:
Sper sa nu fie una din aceste exceptii... :) dar daca o fii sa fie, asta e! AM facut ieri un test de sarcina(ca am cateva ramase prin dulap de mai demult), si a iesit negativ, dar ma gandesc ca a foat prea devreme, lasa ca mai las sa treaca cateva zile si mai fac unul:)
Merci fetelor,..
Adinella
"Cand Dumnezeu este cu tine, nimeni nu poate sta imptriva ta"!
Andrei si Adriana

olguttza spune:
Iti poti face un BHCG, ca ala e cel mai sigur si ai rezultatul in aceeasi zi. Asta daca nu mai ai rabdare.
Daca ar fi sa am doua vieti, as trai o singura data.
De la nunta...

pisi_ella spune:
Sa stii ca tensiune in sani poti simti si in perioada ovulatiei. _Ella,
Emma &
Matei
Povestea nasterii lui Matei ;)
http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=58237
Deschide bratele spre schimbare, dar nu-ti pierde din valorile tale.

sanziana72 spune:
Daca a fost prea cu pofta se poate sa fi ovulat in plus fata de ciclul normal. Se intampla si chiar mai des decat se crede.
Sanziana & Marina (03/10/2004) Cand s-a nascut Marina... Poze
Dragostea ne-a fost data ca sa invatam sa ne depasim egoismul, sa invatam sa ne pese mai mult de altcineva decat de propria fiinta.

madau spune:
Adinell eu nu prea cred ca e cu ochisori, dar cine stie? Exista si situatii cand ovulatia se produce de mai multe ori intr-o luna, asa ca..e relativa treaba. Eu nu m-am ghidat niciodata dupa calendar..ca la cat sunt de zapacita
Mai fa un test si tine-ne la curentMadau si
Alexia Miruna (15 dec 2005)
pozici la 6 luni
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">asa s-a nascut Miruna
varsta Miruna
www.dropshots.com/madau" target="_blank">filmuletze

malla spune:
Ok, fete o sa fac un test si va spun rezultatul:), va pup si multam ca v-ati dat si voi cu parerea ca aveam nevoie.
Adinella
"Cand Dumnezeu este cu tine, nimeni nu poate sta imptriva ta"!
Andrei si Adriana