Poti sa ramai insarcinata daca...?

Poti sa ramai insarcinata daca...? | Autor: malla

Link direct la acest mesaj

Eu am menstruatia numai trei zile, uneori a treia zi nu mai am asa de mult, poate chiar deloc. Am avut la sfarsitul zilei a treia contact sexual, si zilele trecute am observat o tensiune in sani...Simteam o modificare... Sa fie vorba de sarcina?
Intreb si eu cu toate ca nu cred sa fie vorba de asa ceva...Mi-ar place sa vina si al doilea copil, dar parca nu sunt pregatita psihic...ca la nastere cu Andrei am ramas traumatizata de doctorita mea care a fost tare deranjata ca am nascut noaptea!!! Eu m-am ales cu traume(ca si-a batut joc de mine si m-a facut varza!)...
Nici nu s-ar pune problema avortului in cazul in care as fii ramas, dar oare e posibil sa fii ramas? Acuma cand scriu chiar imi surade ideea de a mai avea un brotacel:) , sau mai bine zis o brotacica:)

Adinella

"Cand Dumnezeu este cu tine, nimeni nu poate sta imptriva ta"!

Andrei si Adriana

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Elise spune:

pai nu stiu dak se poate,
da' eu sint subiectiva si vreau sa spun ca sper sa ne pui poze cu brotacica peste 9 luni!

Elise

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hristina spune:

Nu cred ca esti.

Asta nu se incadreaza la zilele de dupa, in care nu ramai, daca ar fi sa tii "calendarul"?

Daca vrei o brotacica, incearca la cateva zile dupa ce ti se termina menstruatia.

Kasi si Victoria ( 23 iulie 2005)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/kasivitan/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns malla spune:

Ce dragute sunteti, m-ati facut sa rad!
Hristina pai eu ce tot spun? Am incercat dupa ce mi s-a terminat menstruatia, adica in a treia zi, ce sa inteleg ca am brotacica in burtica:)?

A, acuma vad ca tu zici la "cateva zile dupa..." La cate oare???

Adinella

Andrei si Adriana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisik 4ever spune:

putin probabil, dar posibil.

You're unique. Just like anyone else.
... si bursuca 08.05.05

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hristina spune:

quote:
Originally posted by adinell

Ce dragute sunteti, m-ati facut sa rad!
Hristina pai eu ce tot spun? Am incercat dupa ce mi s-a terminat menstruatia, adica in a treia zi, ce sa inteleg ca am brotacica in burtica:)?

A, acuma vad ca tu zici la "cateva zile dupa..." La cate oare???

Adinella

Andrei si Adriana

Pai, prin a opta , a noua, dupa ce ti se termina...
Cine tine calendarul trebuie sa stie mai bine.

Eu nu l-am tinut ca m-as fi incurcat in zile.
Stia mai bine sotul decat mine!

Kasi si Victoria ( 23 iulie 2005)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/kasivitan/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariana tache spune:

Din ce ai postat tu am inteles ca e vorba de contact in a 3-a zi a ciclului, nu? E f putin probabil, dar nu imposibil. Asa ca iti tin pumnii sa fie ! Si daca nu a iesit tura asta...data viitoare incearca si tu prin zilele 10-16 a ciclului ca sigur iese .
Asteptam vesti!

Mariana, Stefan (20.04.2004) si Simon (30.08.2005)

1 , 2 si 3
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34377" target="_blank">Nasterea lui Stefan
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60260" target="_blank">Nasterea lui Simon

Sanatate Maxima!!!

Mergi la inceput

Mariana, sa ma fereasca Dumnezeu sa fac chiar in zilele alea:) Nu de alta dar nu sunt pregatita psihic, dar cred ca daca as ramane m-ar pregati Dumnezeu...
Mi-ar surade ideea ziceam, dar totusi eu nu tin neaparat sa raman:)

Adinella

Andrei si Adriana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariana tache spune:

Hihihi, adinella, nici eu nu am fost pregatita psihic pt prima sarcina, desi a fost o sarcina dorita si am ramas gavida ca asa am vrut noi (nu din greseala); cand am vazut 2 liniute la test am inceput sa plang ca eu nu-s pregatita.
A doua sarcina a fost o mare surpriza; dar culmea, m-am simtit f pregatita pt ea desi, din proprie initiativa, nu mai faceam inca un copil in viitorul f apropiat.
Asa ca, treaba asta cu pregatitul psihic e f relativa. Poti sa fii sigura ca daca o sa fii o sa te pregateasca D-zeu (vorba ta)!

Mariana, Stefan (20.04.2004) si Simon (30.08.2005)

1 , 2 si 3
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34377" target="_blank">Nasterea lui Stefan
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60260" target="_blank">Nasterea lui Simon

Sanatate Maxima!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Eu atunci cand vreau sa-mi bat capul cu numatatul ... 7 zile incepand cu prima zi de ciclu,unda verde...apoi 10 zile pauza...apoi pana la urmatorul ciclu iarasi unda verde.Asta e un soi de calendar pe care ni l-a dat diriga la o ora de dirigentie.La mine a functionat.

Miha si Robert (18 nov 2004)

Omuletul pentru care se merita sa incerc sa fiu un om mai bun

Cand viata iti ofera lamai,fa-ti o limonada!

Mergi la inceput

da, draga mea,(Mariana) si la mine - la prima sarcina am ramas intentionat:), eram pregatita psihic, nu stiam prin ce trebe sa trec:), acum cand stiu ce ma asteapta parca totusi as mai sta inca vreo doi ani sa mai "uit"...

Miha, am auzit si eu ca e buna metoda calendarului, dar eu nu o aplic in totalitate, numai pe jumate:) sa fiu sigura de ea... adica dupa ce mi se termina menstruatia am contact sexual, in primele cateva zile, si apoi ma opresc:) ca vin alea zece zile fertile, nu? Apoi, cum da Dumnezeu...:) E aiurea ca mie niciodata nu imi vine menstruatia in aceeasi zi, deci nu ma pot ghida dupa metoda asta!!!

Adinella

Andrei si Adriana

Mergi la inceput