Cu bebelusii in multime
Salut.
Ce credeti, de cand este indicat sa iesi cu bebeii in multime? Gen piata, Selgros... Depinde si de anotimp? Ma gandesc la faptul ca primavara sunt oamenii raciti...etc
Nicoleta.
Raspunsuri
Theodora spune:
Eu de la bun inceput am scos bebeii in multime,cum spui tu! Aveam insa grija ca sa nu se apropie NIMENI prea mult de carucior,faptul ca sint gemeni tenteaza mai mult,si mai ales SA NU-I ATINGA NINENI,in special PE MINUTE, pe care bebeii le duc mereu la gurita!!! Daca cineva incerca asa ceva,deveneam leoaica si chiar nepoliticoasa de multe ori!!!
Pot privi si de la distanta!!!
Theodora, Alexandros, Yannis
PASTE FERICIT!
cl spune:
quote:
Eu de la bun inceput am scos bebeii in multime,cum spui tu! Aveam insa grija ca sa nu se apropie NIMENI prea mult de carucior,faptul ca sint gemeni tenteaza mai mult,si mai ales SA NU-I ATINGA NINENI,in special PE MINUTE, pe care bebeii le duc mereu la gurita!!! Daca cineva incerca asa ceva,deveneam leoaica si chiar nepoliticoasa de multe ori!!!
Pot privi si de la distanta!!!
Theodora, Alexandros, Yannis
PASTE FERICIT!
De acord cu Theodora. Eu eram sa-l bat odata pe un mos! L-am rugat sa nu puna mana pe copil (Alex avea 6 luni si-si rodea din greu manutele) si mosul l-a pupat pe manuta! Imi venea sa-l !
Claudia si Alex
mirela.mustaciosu spune:
Iti spun sincer ca de cate ori l-am dus pe baietelul meu in locuri aglomerate inchise (adica nu in aer liber) s-a intamplat sa ne alegem cu cate o raceala. Nu e obligatoriu sa se intample oricui, dar trecerea de la caldura din masina unde aproape tot timpul transpira la aer conditionat sau curent (mai ales vara) ar putea sa nu-i faca foarte bine. In privinta plimbarilor in aer liber, n-am avut probleme de nici un fel - cu aceeasi conditie pe care au invocat-o celelalte mamici: sa nu fie lumea gramada pe copil. Ceea ce mi-a recomandat medicul meu, care este unul foarte prudent, a fost sa evit, mai ales in primul an de viata, locurile cu aer conditionat si diferentele mari de temperatura. Si locurile aglomerate, in general, dar pana la urma si parcul tot loc aglomerat e.
Banti spune:
Eu cred ca e bine sa-i feresti un pic de mari aglomerari, in special iarna, cind circula tot felul de virusi, etc. De la 3-4 saptamini poti sa-i plimbi zilnic daca e placut afara, dar evita spatiile prea aglomerate, mai bine mergi in parc decit in piete cind sint micuti, etc. Pe amindoi copiii am evitat sa-i duc in locuri prea aglomerate si nu au fost bolnaviciosi si nici n-au racit toata ziua.
Ioana
ralu spune:
Si eu cred ca trebuie sa eviti locurile aglomerate! Cel putin magazinele mari. Merita sa-l duci in parcuri sau in locuri publice (dar in aer liber).
Multa sanatate si Paste fericit!!
Ralu-mamica Ioanei
sofiabebe spune:
Eu am scos-o pe Sofia peste tot, din prima luna, si n-a patit niciodata nimic, doar un guturai acum primavara, ca eram si eu bolnava. Sanatate!
bebe