Mamici de ianuarie - februarie 2007 (7)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Fabya spune:

Luy i-mi pare foarte rau de suferinta ta ,te astept sa vii asipirante sunt si eu acolo din nou
Cert este ca eu am postat aici la subiect-ul la inceput in nr.1,2,3 acesta dar nu am vrut sa fiu trecuta in lista desi multe fete nu stiau ce tot caut eu aici printre voi dar eram ,raspundeam cu atita placere la fete dar nu pomeneam nimica de mine.La mine a fost extrauterina din pacate mi-am pierdut si o trompa asta e trebuie sa merg mai departe ................
Corail i-mi pare foarte rau de suferinta prin care treci ,ma bucur ca totusi mitica ta te poate alina si uiti de durere.
Eu va doresc sa va te refaceti repede si sa aud ca sunte-ti din nou o gravida fericita

Sa aveti o zi usoara si plina de surprize placute
Fabya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana_bucur spune:

Este o seara trista...imi pare rau ptr ce am citit.
Luy, Corail, Fabya...imi pare tare rau...mi s-a strans inima cand "v-am vazut". Sunt vremuri triste si vremuri insorite...va doresc sa treceti cu bine peste vremea neagra de acum...caci va veni si soarele. Asa a fost sa fie.
E bine sa intrati la aspirante...va vor oferi un suport moral atat cat se va putea.
Va pup, va strang in brate si va trimit un gand bun.

Eu si Noi
8+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pako spune:

Buna seara!
Ma primiti si pe mine in gasca???? Unele fete ma cunosc de la "mamici din nou aspirante". Sunt mamica de Andreea, ma cheama Felicia si spun cu toata mandria ca sunt din nou insarcinata.
Datele mele:UM 25 aprilie
DNP 2 februarie

Luy,Fabya,Corail, imi pare tare rau ce vi s-a intamplat...va doresc mult curaj si mult optimism.Eu le-am avut si la numai 3 luni de la un avort spontan minunea de a avea iarasi un bebeu s-a infaptiut.Pupici!
Helemutza, eu am facut toate analizele care ti le-a scris Aventura in afara de rubeola.M-a costat 3 milioane:(
Oana, cum zice si Laura....grupa undeva e grsita....eu zic s-o mai repeti o data ca sa fi sigura care este cea corecta.
Laura, tinem pumnii!!

daca vreti sa ne cunoasteti

www.nede.netfirms.com/scrupi.bin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aelita spune:

Fabya,Corail nu mai am cuvinte...imi pare atat de rau .

Pako-Felicia ,te felicit,imi pare rau ca ai nimerit intr-un moment de tristete ...
Trebuie sa mergem mai departe.
Maine dimineata am ecografia,nu pot sa dorm de frica ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns romaria spune:

Buna fetelor,
Mi-am luat azi rezulttul analizelor si mi-am facut si eco.
Bebe e ok se tot misca:). Din pacate am Rh- si sotul pozitiv sa vedem ce urmeaza. Am RH- si fara anticorpi. Am fost naucita cand am aflat,habar nu aveam.
Pupici si multa sanatate.
Romaria 12

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anis spune:

Aelita, la 12-13 sapt nu se poate distinge f bine sexul.Nici chiar la 14 sapt.
Eu am preferat sa fac prima ecografie morfologica la 15 sapt ,tocmai ca sa se poata vedea sis exul.Mi s-a zis fetita si fetita am nascut.Prietenei mele care a facut ecografia la 14 sapt , i s-a zis fata, si la eco de 22 , era baiat.

AniS
si Ingrid-Alexia *** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005)***INGRID
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Mergi la inceput

Romaria, ma bucur pt analizele bune.Cat priveste RH, nu vad de ce sa fie o tragedie.O sa faci dozarile de anticorpi si la nastere o injectie...si nu e nici o problema.

AniS
si Ingrid-Alexia *** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005)***INGRID
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Mergi la inceput

Eu sunt tare ametita in dimineata asta.Ieri m-am simtit chiar bine, acum iar am trecut la arsuri.M-am trezit cu foamea in gat si culmea nu pot manca nimik.

AniS

Mergi la inceput

Fabya, imi pare rau pt ca a trebuit sa treci prin asta.Capul sus, si nu renunta la bb2.O sa fie bine!

Pako, bine ai venit!

Aelita, bafta la eco!

AniS

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tonnia spune:

Fabya, of, ce trist!

Luy si Corail, tin pumnii sa ramaneti repede gravide si voi si Fabya si sa mearga toate struna!
De-aia nu-mi place primul trimestru, mesajele astea imi strang inima pur si simplu!

Multumesc pentru primire!

Aelita, mie mi-a spus Iosup randul trecut la fix 13 saptamani ca e baiat.

Ruxi, la sarcina trecuta aveam placenta cu grad 1 inca de la inceput, tot Iosup, ca la el mergeam mai des, mi-a spus ca nici nu mai vede decat extrem de rar grad 0 si ca in orice caz, masuratoarea asta e relativa, tine de interpretarea lor, nu sunt niste masuratori exacte, nu calculatorul spune care e gradul.

O zi buna va doresc!

Mergi la inceput