Mamici de ianuarie - februarie 2007 (7)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bubulina1 spune:

Bun venit Ralu74, Simkat si Carcarel! Sarcina usoara si bb sanatos la termen!

Bubulina 5+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moni25 spune:

salutare!
Criss 68 subscriu ce ai scris tu mai devreme:Realmente ma simt deprimata ca si cum as avea o boala incurabila
azi chiar am plans cat de rau mi-a fost. abia maine intru in sapt a 6a si ma simt oribil. De aia nici nu mai intru pe forum, nu am putere, la serviciu sunt varza, simt ca ma topeesc din picioare.
Sper sa supravietuiesc.
Imi pare tare rau pentru nadia, dar ce pot sa spun? Fii tare!

Moni si maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anis spune:

Gata am completat si listuta.. la toate.

AniS
si Ingrid-Alexia *** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005)***INGRID
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carcarel spune:

Sa stiti ca si eu am avut o sapt. in care plangeam de 15 ori pe zi, din orice. Acum insa mi-a mai trecut. Am ramas tot sensibila, da macar nu mai plang.
Eu sunt tot in sapt. a 5-a, iar cosuri.......am cat cuprinde (nu le aveam dinainte).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Salina spune:

Fetelor, eu sunt intr-o forma de zile mari. Plus extrem de fericita!!!!!!
Desi am avut o perioada mai grea, acum mi-au trecut greturile nesuferite si pot sa ma bucur de sarcina. Am fost azi la eco si am aflat ca totul e foarte bine cu bebe mic, am facut morfologie si puiul are 65 gr si 6,5cm.

Vreau sa le incurajez pe burticile care inca se lupta cu greturile, mai ales pe caldurile astea, si sa va spun ca o sa treaca curand...stiu ca poate vi se pare ca nu se vor sfarsit niciodata, asa m-am simtit si eu insa de 2 saptamani e tot mai bine.

Revin, pt ca acum ma duc sa ma intind un pic in pat. Deh, sunt in vacanta

ALINA 13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danymamic spune:

Buna
Sunt un burticut de 11+. Urmeaza sa nasc in ianuarie 2007 la Universitar cu Dr Mendez. Stie cineva ceva despre el sau despre conditiile de la Universitar.
Pupicei pe burtici.
Daniela 11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana_bucur spune:

Salina...parca as alerga ca sa te prind din urma.

Imi astept mandrul si cred ca mergem la o plimbare prin padure...daca nu ploua pana atunci.

Eu si Noi
9+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralu74 spune:

Buna mamici frumoase,

dupa cum am scris in primul meu mesaj sunt in saptm 11, dupa o perioada inca neterminata de greturi si voma, s-au rarit ele nu mai e ca la inceput, perioada in care am scapat de vreo 6kg. O fi bine o fi rau doctorita nu mi-a spus nimic ingrijorator.
Am incercat sa introduc datele dar nu am reusit. Astea mi-s:
DN 07.06.1974
UM 11.04.2006
DNP 17.01.2006

Sanatate ca-i mai buna decat toate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralu74 spune:

SCUZE pentru greseala

DNP 17.01.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monu spune:

Ola fetelor,
nu prea am intrat deoarece am avut niste probleme de sanatate cu sotul din fericire totul e ok. bb mic e bine (cred). de ieri a inceput sa ma doara burta ca la ciclu, doar atat. ma gadesc ca se mareste uterul sau si pentru ca acuma ar fi fost perioada de mosafiri.
pentru gravi care au si bb mici - ai vostri au fost vaccinati de ROR de cand sunteti gravide? ca la noi nu se poate deoarece eu nu am facut rubeola iar dr a zis sa mai stam un pic.

6+ si Alexia Ioana (24 mai 2005)

Mergi la inceput