Mamici de ianuarie - februarie 2007 (7)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bubulina1 spune:

Felicitari aventura pentru ca ti-ai vazut bebicul! Eu abia am vazut ieri saculetul de 8.5 mm si m-am bucurat, imi dau seama cum e sa-l vad pe bb. Dar mai am pana pe 7 iulie cand m-a programat iar si mi-e asa de teama pana atunci...
Nici eu nu prea am semne de , vad ca insa au inceput serios sa-mi creasca sanii.
Va urez tuturor un we placut.

Bubulina 5+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria_irina spune:

buna mamici. imi pare foarte rau pentru fetele care au pierdut bebelul.nu stiu de ce dar si eu traiesc cu spaima asta . desi primele analize mi au iesit bine iar la ecograf bebe era ok. i am ascultat inimioara, dar m am cam suparat pentru ca nu mi au dat nici o poza, nimic.dar multumesc lui dumnezeu ca totul e bine cu bebelusul meu pana acum. eu nu am planificat acest bebe, ba chiar m a luat prin surprindere, dar in fiecare zi ii multumesc lui dumnezeu ca mi l a dat. desi prietenul meu e cam schimbator......nu mi pare rau ca am hotarat sa pastrez bebele. de fapt de cand mi am dat seama ca sunt insarcinata nici o secunda nu mi a trecut prin cap gandul sa fac un avort. prietenul meu ma va ajuta , de moment financiar.el zice ca daca eu vreau copilul o sa am ajute. pentru el e la fel si daca il pastrez si daca nu, dar stiu ca isi ascunde sentimentele pentru ca de fiecare data cand vorbim despre bebe ii lucesc ochii si nu si poate lua mana de pe burtica mea. luni intru in a 12 saptamana de sarcina iar pe 14 iulie am programare pentru triplutest si pe 10 august am pentru a 2 eco.sper ca atunci sa mi spuna si sexul bebelusului. va pup si va doresc sarcini usoare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria_irina spune:

buna! eu am fost la medicul ginecolog dar pana acum nu mi a facut nici o analiza a secretiei vaginale. e normal? peste 2 zile intru in a 12 saptamana de sarcina. va pup.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moni25 spune:

Salutare!
Slaba activitate...
eu am "verificat " calendarul chinezesc si se pare ca voi avea tot fetita. Acolo scrie ca e 99% sigur.
In rest cu greturile sunt la pamant, uneori simt ca nu mai rezist.
n-aveti un leac pt. asa ceva? (de tzitzi nu mai spun, nici nu suport sa le ating)
ne mai auzim!
Moni5+ si maria (minunea) 5,4 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nadia1976 spune:

La fel cu sanii; dor de nici plapuma nu o suport uneori; aseara sotul din dotare m-a imbratisat si mi-a "strivit" sanii si au durut de numa'! In rest, simpome de graviduta nu am; din fericire, nu mi-e rau!

Edit ca am uitat sa va spun: mie calendarul chinezesc imi spune Baiaaaaaat!!!

fericita

Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anis spune:

Si cu calendarele astea.
Mie la Ingrid imi iesea ca e baiat la unele, si la altele ,mai putine fata.
Acum imi iese la majoritatea fata....ar fi bine.Dar chiar n-am asa o preferinta.

AniS
si Ingrid-Alexia *** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005)***INGRID
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Messa spune:

Fetelor, e tare cald! Imi vine sa-mi umplu o cada cu apa nici prea rece nici prea calda si sa zac acolo toata ziua.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anis spune:

Messa si eu...
Nici nu am iesit cu Ingrid, bine nici nu prea pot.Iesim diseara.

Oana tu mai ai arsuri?Ca pe mine m-au mai lasat.

AniS
si Ingrid-Alexia *** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005)***INGRID
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tzuchi spune:

printre voi burticutelor! Va citesc de o saptamina insa mi-este inca teama sa ma puneti pe listuta! Am un test Clear Blue pozitiv din ziua 25 si atat, nici un alt simptom, lucru care-mi da de gandit. Parca ma doare burta,dar asa ca si cand mi-ar venii rusii, dar atat! Tot imi palpez , dar nu ma dor deloc, greturile mi le induc singura, in schimb am o pofta de mincare ceva de speriat! Mi-e frica sa nu fie extrauterina, stiti cumva daca simptomele sunt acelasi ca la o sarcina normala sau lipsesc ca si in cazul meu ! La doctor ajung pe 3 iulie, pina atunci mintea mea o ia razna ! Anul trecut am fost si eu pentru putin timp , insa din saptamina a 5-a mi-a fost tare rau, nu puteam bea nici apa fara sa vizitez apoi baia!
Imi pare tare rau ptr fetele care au pierdut , inteleg prin ce treceti si va doresc sa reveniti curand la odisee.
Va pup
5+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns romaria spune:

Felicitari Tzuchi , nici eu nu am avut la inceput nici un fel de simptome, au aparut dupa ceva timp.
Iti doresc sarcina usoara si bebel sanatos .
Romaria 12+

Mergi la inceput