Mamici de ianuarie - februarie 2007 (7)
Raspunsuri - Pagina 11
ramonaa spune:
Buna ziua fetelor!
Am ceva timp de cand nu am mai intrat pe forum. Nu am citit ce ati mai scris ca nu am avut timp, dar am intelesc ca am ramas mai putine.
Imi pare rau pentru fetele care au pierdut sarcina, le doresc numai sanatate si multa rabdare sa o ia de la inceput. Nu va descurajati!

Eu ma simt bine, mai am perioade cu greturi, ajung si pe la wc, dar asta e. Ma pregatesc sa merg din nou la control sa vad ca totul e in regula.
L-am instiintat pe al meu baietel ca va veni un bebelus in casa. Stie ca mami are bb in burtica si vrea o tetitza (fetita). Nu stiu exact ce a priceput, ce e in capul lui.
Va doresc o zi buna si am sa incerc sa mai intru.
Pa!
poze 1
poze 2
Ramona si
Robert (15 ianuarie 2004)
Fabya spune:
monu
sa stii ca am mult curaj dar nu stiu de ce toata ziua intru aici la voi viitoare mamici de ianuarie-februarie 2007 va citesc cu drag si cu multa placere.
Parca ma trage ata sa va ajung din urma ,ca nu sunt prea cumintica in ultima vreme ![]()
Acuma stau si ma gindesc eu in a-7 saptamana nu aveam nevoie de wc des asa cum e in sarcina in comaparatie cu alte sarcini la mine si cred ca era normal acest lucru ca nu ma duceam des la wc ca sarcina daca era in trompa nu ma apasa pe vezica....omul cit traeste se cunoaste si invata ![]()
Sanatate pentru toate gavidele si fara gretzuri si bebei sanatosi 

Sa aveti o zi usoara si plina de surprize placute
Fabya
adinush spune:
Luy, Corail, Fabya multi 

si incredere in Doamne Doamne ca o sa reveniti la burtici cat mai repede.
Eu se pare ca am facut o pasiune din a lesina prin mijloace de transport in comun asa ca m-am lasat de sportul asta,am revenit la taxiuri.Am zis eu la incept sa nu mai dau banii pe taxi dar nu se poate.
Am fost sa-mi fac si analizele intr-un final,sper sa iasa bine.Saptamana viitoare ma duc la echo..poate vad si eu ce e bebe![]()
Adinush
12+
Albinutzza spune:
R_Marce, capul sus, nu mai fii asa tristutza.
Uite la cap.6, pg.16 ai scris tu, iar eu ti-am raspuns:
R_Marce, de asta cu surzitul chiar nu am auzit, si am un an de cand am nascut, deci sunt cat de cat la curent cu noutatile in domeniu
Legat de analize, eu am facut cele obisnuite, in plus RH, si grupa sanguina am repetat-o, ca sa fie acolo la catastif. In rest la mine a fost OK, cat de cat.
Legat de dr, nu stiu ce sa zic, eu il am pe al meu, cu care am nascut si primul si sunt multumita de el, problema e spit, dar scapam repede, si plus ca e vis-vis de casa, asa ca merg tot pe mana lui
Albinutzza
& Luca bondarelu'
07 Iulie 2005Bondariciu' mic 7-12luni
www.dropshots.com/albinutza" target="_blank"> Filmuletze cu Bondariciu'
Am crescut atat de mult
6+ BARZAParintzi de bondarici

The piano keys are black and white, but they sound like million colours in your mind (Katie Melua)
Messa spune:
Buna, fetelor! Azi sunt in fix 8 saptamani, deci mai am o luna pana sa vad ceva cat de cat interesant la eco
si pana vor trece nenorocitele de gretzuri. Am constatat ca se mai calmeaza starea de greatza daca pun o sticla cu apa rece pe stomac. Poate functioneaza si la voi.
moni25 spune:
Salutare, fetelor!
Imi pare rau pt. fabya, luy si corail. Mi se face inima cat un purice, mai ales ca am antecedente.
Azi am fost la ginec si mi-am facut si eco. Totul este bine, dar mi-a dat tratament pt. sustinere,parca utrogestan, nici nu m-am uitat pe reteta, preventiv, a zis dr. si acid folic 1/ zi(eu incepusem de ieri.
Asa ca mi-au mai ramas analizele de sange, poate luni. Cu greturile stau foarte bine, imi este rau de nu mai pot.
Moni
5+2 zile si Maria 5,4 ani
sim spune:
Doamne, nu-mi vine sa cred...Luy, Corail, Fabya, nu am cuvinte sa va spun cat de rau imi pare de suferinta pe care va este dat sa o traiti. Nu pot decat sa ma rog la Bunul Dumnezeu sa va intareasca si sa va dea puterea de a o lua de la capat cu toata dragostea fata de dorinta pe care o vreti implinita. Va imbratisez cu caldura si va doresc din tot sufletul sa traiti foarte curand bucuria de a afla de o noua sarcina si mai ales de a o duce pana la capat. 
Pako ma bucur mult ca ne intalnim la mamici si ca vom merge impreuna dumul acesta minunat timp de 9 luni. Sa-ti dea Domnul un pui sanatos si o sarcina usoara! 
Imi povestea o prietena insarcinata in 13 saptamani ca a fost la eco si a incercat sa afle ce se ascunde in burtica ei. Insa domnul sau domnisoara a stat numai cu spatele la ea si n-a vrut cu nici un chip sa-i spuna daca e baietel sau fetita.
Incep sa ma gandesc daca nu e chiar mai frumos sa te amane putin cate putin... Aseara fiica-mea care pana mai de curand ne tot batea la cap ca e fetita, ma intreaba in soapta: mami, dar cand o sa-ti poata spune dl doctor ce e bebele nostru? Ca sa nu mai spun ca ea vorbeste doar de "bebele nostru". Mai, si ce-mi mai pupa burtica si ce-o mai mangaie, mai nou a inceput sa-i vorbeasca si sa-i cante. Tare imi creste inima vazand ca incepe sa si-l doreasca la fel de mult ca si noi. ![]()
Va pup si va doresc o zi linistita! 
Simona
9+ si Ruxi 
cristia spune:
Buna fetele,

Luy, Corail, Fabya. sa dea Dumnezeu sa se prinda alt bb cat mai repede!
Simona ce frumos ca Ruxi e incantata de bb2!
Baietul meu nu prea percuteaza deocamdata! Dar eu insist![]()
Mai fetelor ziceti-mi si mie va rog frumos: luati toate acid folic?
Cu scuzele de rigoare ca am citit din 3 in 3 scrierile anterioare si ca sunt deja mamica si ar trebui sa stiu: de ce creme vorbeati voi la un moment dat ca ar fi contraindicate in sarcina? Creme de protectie solara avem oare voie? Nu stau cu burta la soare dar mai umblu la maneci scurte si pantaloni la fel m-as da cu ceva protector ca am pielea f alba si imediat ma parlesc...
Va pup frumos si va doresc sarcina usoara si bbi sanatosi!
Cristiana mama lui Andrei (29 Sept 2004) si
7+
poze
aelita spune:
Sim,ce frumooos !
Sper ca nici mai tarziu sa nu apara gelozia .
Am fost la eco. Nu a scos ala doua vorbe cu mine,L-am intrebat eu,daca e cumva prea devreme sa se vada sexul..si a zis DA . Si atat,apoi s-a indurat si a intors ecranul sa vad si eu cateva secunde. Se miscaaa mult de tot, eu ma asteptam sa stea ca in poze,si sa dea si el nitel din manute.Dar dadea din cap,era ridicat.Era intr-o parte,deci nu cred ca putea vedea sexul .
Si nimic nu mi-a zis,nici ca bine,nici rau,banuiesc eu ca e bine din cat de vioi si mare era .A zis ca imi trimite informatia la ginecolog ,deci pt asta aaalta programare .Ma duc la ghiseu sa fac programare si aia ma prosteste in fatza ca am o programare pe 17 ,sa o caut acasa .si azi e 23 !!! mi-a dat vant ,ce mai.trebyuie sa merg la medicul de familie ca eu nu mai rezist cu atatea hartoage .
oricum,cand am iesit de acolo,mi s-a facut rau, m-a socat imaginea aia miscatoare,si capul mare .m-a speriat,ce mai .
asa ca nu am poze..poate trimite la ginecolog...Nu-i suport cand nu scot 2 cuvinte cu tine,parca sunt roboti.Si mereu zic ca le fac scandal,si acolo sunt ca mielul la taiere..
pako spune:
Fabya, nu mai stam in germania de 2 luni...ne-am repatriat.Am crezut ca ne este mai bine aici....dar am prieteni acolo si ma informeaza ei.
Cristia, eu am tot luat acid folic(nu are ce face rau) ca noi am tot prestat de vr-o 8 luni...si de atunci tot iau o pastiluta pe zi ...cu mici pauze ca in ianuarie am avut un avort.
Sim , tu esti o draguta ca intodeauna....multumrsc pentru urare ...asemenea si tie..pupici