Mamici de ianuarie - februarie 2007 (7)
Raspunsuri - Pagina 10
Albinutzza spune:
quote:
Originally posted by aelita
Albinuta,la 12 sau 13 saptamani se poate vedea sexul copilului ?
Stie cineva ???
La cat se poate vedea sexul ?..minim??Maine merg la ecograf,la 13 saptamani,am vreo sansa ??Altfel abia in august mai vad...si nu pot sa astept atat.E prima ecografie!
Eu l-am vazut, am facut echo morfologica la 12 sapt si am vazut sexul. Sper sa se vada si la tine. Oricum depinde si de poz copilului, de cum sta el. Succes

Albinutzza
& Luca bondarelu'
07 Iulie 2005Bondariciu' mic 7-12luni
www.dropshots.com/albinutza" target="_blank"> Filmuletze cu Bondariciu'
Am crescut atat de mult
6+ BARZAParintzi de bondarici

The piano keys are black and white, but they sound like million colours in your mind (Katie Melua)
Albinutzza spune:
Luy, Corail, asa ma intristez cand aud vesti asa triste. Imi pare rau ca parasiti barca, dar noi va asteptam, si totul va fi bine!!!
Albinutzza
& Luca bondarelu'
07 Iulie 2005Bondariciu' mic 7-12luni
www.dropshots.com/albinutza" target="_blank"> Filmuletze cu Bondariciu'
Am crescut atat de mult
6+ BARZAParintzi de bondarici

The piano keys are black and white, but they sound like million colours in your mind (Katie Melua)
bubulina1 spune:
Luy, Corail, Fabya 

Cuvintele sunt de prisos.
sa fie bine si sa va dea Dumnezeu ingerasul mult dorit!
Bubulina
5+
pako spune:
Buna dimineata!
Vin si eu cu o intrebare....ce vitamine v-au recomandat doctorii vostrii in timpul sarcinii??
Mie mi-a prescris ELEVIT...l-am luat azi de la farmacie dar am ramas socata sa aflu cat costa...350 mii lei vechi doar 30 de comprimate....maica tara asta e tare scumpa...!
galaxy spune:
pako, in austria elevit eu am cumparat cu 12euro 30 tablete si cu 32euro 100 tablete. Si asta a fost acuma 1ani si ceva.
Sper ca te ajuta informatia asta.
mamica lui Robert(22.01.2005)
In the end, it's not going to matter how many breaths you took, but how many moments took your breath away.
pako spune:
Galaxy, saru-mana mult....Facand un calcul pretul este pe aproape....si la ala cu 100 comprimate tot o branza.Dar mi-ai dat o idee sa intreb in Germania si vad io daca ies mai ieftin si cu cat.
Mai dar sunt imense pastilele astea....ma chinui sa le inghit....
R_MARCE spune:
Buna din nou,
nu prea am avut timp sa tin pasul cu voi. Va miscati f repede si scrieti si mai repede. De abia acum am reusit sa citesc ce ati mai postat de la ultima mea vizita. Deasemenea, paranoia mea de gravida functioneaza cum nu se poate mai bine pt k mi se pare k nimeni nu m-a bagat in seama atunci cind am pus o intrebare aici, cerind un sfat, o idee...
In primul rind, Luy, Corail, Fabya, imi pare nespus de rau sa aud asa vesti triste. Nimic din ceea ce poate fi spus nu va poate consola indeajuns. Va doresc multa putere pt a o lua de la capat.
Te simti atit de neputincios cind nu cunosti cauzele, cind nu ai un raspuns, cind nu stii cu ce te lupti
, ca sa poti evita acest final nefericit .
In rest, eu si BB mic sintem bine. S-a suparat un pic pe mine k i-am dat acum 2 zile, niste kiftelutze de pui (la care am poftit la inceput, de aia am mincat
). Asa k doua zile m-a chinuit rauuu de tot, cu greatza, vomitat, dureri de stomac si ceva diaree... Acum sintem ok...am facut pace si ...mincam numai piine prajita deocamdata.
Alte mici kestii k ameteli, dureri de cap sint prezente dar relativ ok k intensitate si durata. Un singur lucru ma deranjeaza in mod deosebit: durerile de spate. Mai exact, de mijloc, bazin si coloana. Simt k mi se deprinde fiecare os de la locul lui si ajung sa am lacrimi de durere in oki. Exista ceva ce pot lua si sa fie sigur? Pina acum m-am mai pacalit singura cu un pic de frectie cu Carmol pe ici pe colo...
Va pup si cit mai putin discomfort pina cind ne vom auzi din nou,
Marce
5+
Fabya spune:
pako banuiesc ca esti in vacanta in Romania.Gineocologul meu aici in Ger.mi-a dat Femibion este o vitamina complesa cu toate ce are nevoie o viitoare mamica ininate de sarcina sau dupa in primele trei luni ,dupa aceia este un alt fel de Femibion care se ia din luna a 4 incolo.Contine inclusiv si acid folic+ plus toate vitaminele.....si nu mare pastila e usor de inghitit ![]()
Sa aveti o zi usoara si plina de surprize placute
Fabya
galaxy spune:
cu placere, pako!
mamica lui Robert(22.01.2005)
In the end, it's not going to matter how many breaths you took, but how many moments took your breath away.

Alexia Ioana (24 mai 2005)