Piticodromul de sept-oct 2005 (126)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mimsi spune:

Neatza, dragelor!
Tangerine - razi tu, razi, harap alb, dar un barbat singur cu carutzul impresioneaza femeile la greu (saracul de el, ia uite-l cu cat drag plimba copilul cand ar putea sa stea la meci. Iar nevasta-sa...)
Marinela, l-am vizionat pe viciosul Iaris (ce-i drept ma asteptam la ceva mai hot)
irina, bafta la interviu. Imi pare rau de problemutzele lui Vladutz, sper sa se rezolve repede.
raluca, sa-ti traiasca nepotica! Si eu m-am bucurat tare cand a nascut vara-mea si uite ca duminica voi deveni si nasa ei!
dioplodocus, vrei sa zici ca asta-i bunicutza ta la 83 de ani??? Glumeam, am vazut si bunicutza, sa-ti traiasca! Si casa e frumoasa.
moki, iti bag PM, ca tocmai am vazut hainutze de la Zara la noi si mi s-a facut parul maciuk. Frumoase, numic de zis...Cre ca am luat-o pe aratura, in mintea mea erau hainutzele de copii
locca, sa stii ca nici cupila mea nu prea le are cu romantismul. Daca-i muzica, atunci sa aiba ritm, ca la bluzuri o apuca depresia (probabil se gandeste ca vreau s-o culc si d'aia e disperata. Nici cand era mica-mica nu suporta muzica aia lenta de bebei. Cel putin la cutiutza muzicala cu Corina Danila plangea de-al binelea.
carmi, marfa e zambaretzul cum mananca el pepene!
Ioana, car'va 'zica tu le faci mai neinteligente pe fetele alea, asa-i? Ia sa le dau link spre pagina cu mesajul tau si sa vezi cum se muta paruiala!

Mimsi si Alexia(10.09.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karmenutza spune:

Seminte de scandal? care seminte de scandal? Io nu le-am recunoscut

Catalina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns locca spune:

Buna dimineata spre pranz

Irina , sunt alaturi de tine. Sper ca e deja mai bine Vladut. Of, ce de probleme.

Am intrat de curiozitate la mamici de ian-feb 2007 si am vazut o gramada de mamici cu copii mici si din nou gravide. Si bona mi-a zis sa am grija ca pot sa raman repede acum dupa nastere .

Trebuie sa reinnoiesc stocul de sepcute si bandane, a pierdut Matei o gramada. Sandalute inca nu a pierdut, la alea m-ar durea mai tare.

Ruxandra, mama de Matei (13 sep. 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simona8004 spune:

buna dimineata la fete dragute cu bebei super frumosi si cuminti.

va tot citesc, dar nu mai reusesc sa va scriu.
acu doua seri am facut reteta Brownies Cappuccino pentru ai sa sarbatorim si noi cele 9 lunite ale lui Maia. Asa ca azi dupa ce vine sotu de la munca o sa sarbatorim si noi si dupa ce mincam praji o sa iesim la o plimbare prin centru.
raportam ca avem un dintisor care ne-a iesi pina la urma inainte de 9 luni cu o saptamina. Dar cel mai greu e ca are nervi printesa mea, adica daca nu-i convine ceva incepe sa plinga si chiar sa tipe pina vin. vreau sa o invat sa doarma la ea in patut si imi face capu calendar. nu prea vrea. Asta e stiu ca la inceput o sa plinga apoi treptat o sa isi revina. Bineinteles ca o supraveghez sa nu cada si deaceea sa pllinga, dar in rest, o las sa se obisnuiasca cu locu. E tare greu, dar nu ma lasa noaptea sa dorm. se trezeste cam la 2 ore si vrea in pat cu noi. Totusi peste zi ea doarme la ea in patut. Este alintata se vede. Nu ne lasa sa facem nimic daca nu ne vede in preajma ei si mai ales daca nu vb cu ea. Acum cind va scriu este in patut si tipa si plinge, dar trebuie sa rezist si sa o mai las.

revin

Simona, mama lu Maia(22.09.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Mimsi. Am uitat sa scriu:

Pentru mamicile de ian-feb: s-au facut numeroase studii, si s-a demonstrat ca nu exista nici un fel de legatura intre inteligenta "clasica" (IQ) si inteligenta emotionala.

Ioana, mama Mirunei (25.08.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cge spune:

Mimsi, care e adresa (web) celor de la Zara?

Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005
Sefii Casei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Meme1 spune:

Salutare fetelor,

am reusit si eu sa citesc capitolul asta cat de cat dar cu celelalte sunt tot in urma, ca de obicei as putea spune. Nu stiu cum de reusiti voi sa tineti pasul, ca eu ma declar clar 'depasita' de evenimente.
Si daca tot am vazut ca s-a discutat subiectul galceava, pai daca vine vorba asa, cred ca eu as detine loc pe podium la incasat rosii pentru ca rare au fost situatiile cand am apucat sa vad ceva poze sau sa imi dau cu parerea la ce postaserati voi anterior...practic am primit tot timpul aprecieri din partea voastra dar n-am prea raspuns in aceeasi maniera...rusinica mie...

Incerc cat de cat sa fac si eu un rezumat la ce am apucat sa citesc in astea 10-11 pagini...

Apanda, welcome!!!

Tonnia, bravo ca te-ai inscris la odisee din nou. Eu inca nu m-am invrednicit, dar din cate am citit, au fost ceva probleme la mamicile de sept-oct 2006 si mi s-a cam facut pielea de gaina cand am citit si probabil de asta am tot amanat inscrierea pe listuta...In afara de asta, cum aici nu se fac prea multe echo si controale, am vrut sa fiu si sigura ca trec de cele 12-14 saptamani considerate mai 'critice'. Probabil o sa ma inscriu si eu cat de curand la odisee iar...

Carmi, felicitari pentru lucrusoarele cumparate pentru la mare, sunt sigura ca bebe o sa arate super de super si o sa fure multe inimioare pe plaja...

Simo74, felicitari pentru 'pseudo' iepuras, viitor posesor de dintisori...

Irina, bafta multa la interviu...Cum imi place mie sa spun, ai incredere in tine si totul va fi bine. Si multa sanatate la bebic...Cat despre adormitul seara, sa citesti urmatorul post....

Ioana, probabil ai dreptate cu inteligenta emotionala....daca imi amintesc eu bine, ceva seminte de scandal au mai fost si pe aici, dar n-au prins radacini...ceea ce e super bine. E super de super la grupul de sept-oct 2005....de-ar fi toate grupurile asa...

Revin cu detalii despre noi imediat,

Pupici mii
Meme

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana_lucia spune:

Hai mai Ioana mai ca eu, desi foarte ocupata cu diverse trebi, am bagat un oki pe mesajul tau si chiar ma bucurasem sa vad ca m-ai facut indirect "intelijenta" da cind colo era doar cea emotionala..... Acum serios vorbind, cred ca ai dreptate referitor la comprehensiunea empatica, e importanta si la noi functioneaza, nu-i asa?

la mamici si bebici,
Dana Lucia si Alberto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cge spune:

Si eu preferam sa cred ca Ioana ne-a laudat IQ, cand colo era vb. de inteligenta emotionala.

Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005
Sefii Casei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Meme1 spune:

Asa..sa continuam..mi-era teama ca moare iar reteaua si pierd ditamai mesajul...de asta l-am taiat in doua..

Noi am avut noroc de vreme fff buna si fff calduroasa pana saptamana trecuta. Era chiar prea cald, nu stiu cum o sa ne descurcam in tara, dar am instalat aer conditionat la mare la ai mei si speram sa fie ok pt Andrei.

Dar intrucat ne plictiseam prin casa si pentru ca am gasit vopsea de exterior la super oferta si pentru ca scumpa noastra casa era inca nevopsita, ne-am inhamat la vopsit casa...Eu mai putin ca nu prea apuc sa fac mai nimic, dar sotul a intrat in priza si de vreo 10 zile numai asta stie. Noroc ca s-a mai schimbat vremea si a fost obligat sa mai stea si prin casa, pentru ca era deja extenuat..Asa ca ultimele zile am fost super obositi el de munca eu de Andrei.

Acum o saptamana am fost la niste amici care si-au cumparat casa. Andrei tocmai adormise in masina si ne-am zis: hai sa il lasam sa mai doarma un pic, pentru ca nu dormise suficient peste zi...Fetelor, sa nu faceti niciodata asa....Nu cred ca am lipsit mai mult de 5 minute de langa masina. Cand m-am uitat sa vad ce face, saracutul de el plangea cu sughituri deja, lacrimi de crocodil pe obrajori si suspine la greu...I-a trecut intr-un final..Acolo destul de multa lume, a fost ok. Ei bine, seara cand l-am pus la culcare, a inceput iar plansul. Plans la fel cu suspine si sughituri si lacrimi...E clar ca s-a speriat in masina. Acelasi comportament a avut si in zilele urmatoare dar numai cand era vorba de dormit seara, peste zi nu avea nici o problema sa doarma chiar la el in patut, ca am testat sa vad daca ii e frica de patut sau de faptul ca stie ca ramane singur. Am ajuns la concluzia ca faza din masina i-a declansat 'separation anxiety'. Pur si simplu cand ma vedea plecand din camera seara incepea sa planga. Am revenit la el de 5-6 ori pe seara, i-am schimbat jucarelele din patut...acuma sa vedem, ultimele 2 zile n-a fost chiar asa de rau...a adormit parca mai usor...

Dau drumul la mesaj si mai scriu...

Mergi la inceput