Piticodromul de sept-oct 2005 (126)
Raspunsuri - Pagina 15
diplodocus spune:
Seara buna, mamici de bb-ici geniali si frumosi![]()
Cum va descurcati cu caldura??? Ca eu nu mai stiu ce sa ma fac, Luca e miriit...a fost tare cald la noi de vreo 2 zile...
IRINA-"rotunjorul" meu a inceput sa slabeasca..De la caldura nu mai vrea sa manince, decit putin hrana solida, si in rest tzitzi...
Mersi de urarile pt buni...
LAURA-Bravo li Mario pt cit papa...Al meu shtrengar face greva foamei...La prinz a mincat doar 100gr peste cu cartofi...
Nu pot sa vad pozele tale, sunt pe privat?
IOANA-Mersi de urarile pt bunica Ana
SIMO74-Imi pare rau pt bunica ta..cred ca ti-a fost greu...Eu nici nu vreau sa ma gindesc cum va fi la acel moment...
KRISTINUTZA-ai dreptate, poza 8 era fix cu bunica...dar nu m-am putut abtine sa mai pun ceva pe linga...![]()
Sa aveti o noapte linistita...
IOANA si Luca-Mihnea
Carmi spune:
Bau !
E cineva pe-aici?
Carmi
Foto bebe Fabiano cel zambaretz
(20.10.05) si www.dropshots.com/day.php?userid=98905&cdate=20060410&cimg=1" target="_blank">video
b_irina_c spune:
Bau, da sunt eu dar ....
Bb a facut kk cu firisoare de sange 

. Azi a fost mai bine cu kk, adica de consistenta normala, dar acum alta pe capul meu
. Dati-mi si mie un sfat va rog... ca la ora asta nu stiu pe cine sa intreb... BB e vioi si nu da semne ca l-ar deranja ceva, dar kk ala clar nu e normal
.
Oare o veste buna cand o sa primesc si eu?!?!?am omis sa va mai zic ca bunicul meu e in spital suspect de cancer la ficat in stadiu avansat
si scuze ca va zapacesc cu pb mele, dar trebuie sa ma plang si eu cuiva.
Irina si
Vladut (26.08.2005)
Poze
Carmi spune:
Fabiano mananca pepene ca un porcusor, face plaja si un pic de gimnastica.
Zambaretzul.
Gata !
Carmi
(20.10.05) si www.dropshots.com/day.php?userid=98905&cdate=20060410&cimg=1" target="_blank">video
codruta_grg spune:
Of, of, Irina, imi pare tare rau
! Nu stiu ce sfat as putea sa iti dau, in afara de a merge la doctor cu el pentru analize.
Ce ziceti de ora mea de scris? M-am tot pregatit de ceva vreme sa votez la www.mariromani.ro si tot uitam. Asa ca am venit, dar normal ca am tras cu ochiul pe aici ![]()
Carmi, mi-am admirtat ginerele, e un scump si un vesel 
Diplodocus, la noi e mai cald in casa decat afara. Phuuu...nu stiu ce facem la vara..
Noapte buna!
Codruta &
www.snugglepie.com/ezb/284495.png" target="_blank">Petra Alexandra (9 august 2005)
& 
www.euroski.go.ro" target="_blank">SCOALA SKI
b_irina_c spune:
Codruta
. O sa incerc sa il duc pe bb la doctor si kk la analiza cat de repede.
Ma duc sa ma odihnesc (sper).
Noapte buna!
Irina si
Vladut (26.08.2005)
Poze
BiuMil spune:
Irina, nu te supara, nu am urmarit problema lui Vladut, dar a mancat cumva cirese cu coaja? daca aberez, ma scuzi....
Bianca si bb Milan 20 octombrie 2005
Carmi spune:
Irina, sanatate lui Vladut!
Carmi
Tonnia spune:
Irina, sper ca e mai bine Vladut! Cred ca i s-a iritat mucoasa de la diareea pe care a avut-o.
Carmi, mi-a placut Fabiano!!!
La multi ani, Dinutu!!!
![]()
alexuta2005 spune:
Neata'!
Iaca si eu pe aici , imi beau cafeaua cu voi.
Ieri am fost tare ocupata.Am facut nectar de capsuni si sirop de cirese.
Voi cum va descurcati cu caldura?
Alexia deja are parul ud si e imbracata foarte subtire. La noi in casa sunt 26 de grade.
Irina, Alexia a facut kk cu firisoare de sange cand avea vreo doua luni.S-a intamplat doar o data si nu a avut nici o problema. Probabil ca s-a iritat mucoasa intestinului.
Ea a avut mereu probleme cu constipatia adica pana la diversificare facea foarte rar si mai mereu cu supozitor cu glicerina.
Daca persista ptoblema intreaba medicul.Daca nu eu zic sa nu-ti faci griji.
poze