Piticodromul de sept-oct 2005 (126)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kristinutza spune:

ioana, eu nu m-am bulversat ca am devenit piticodrom. doar ca am remarcat de-abia acum, ca ziceti voi, noua denumire.

bianca, n-am mai iesit pe seara. la 7 radu deja dormea dus. i-am facut baitza pe la 6.30, ca am vazut ca nu mai putea sta treaz.
poza cand "intindeti rufele" e su-per-ba!!!

ooo, au agatat flacaii deja fetite?! tre sa vina si radu-n gasca, poate il invata baietii si pe el cate ceva...

un bravooo pt bb anya , luca e un scump in prosopel , iar lui eleni ii sta foooarte bine cu cercelushi , chipesh radu mare, o d-soara care seamana cu taticul ei, noelia

mey tonnia, mey. m-ai facut sa citesc 2 capitole ianfeb , dar n-am gasit scandalul .
ahaaa, m-a lamurit ioana , doua randuri mai jos , ca-i 2006. (am presupus ca tonnia citeste ianfeb2007, la gravidutze).

antoanela, ce pacat ca nu ne-am intalnit.

mary ilie, succes! uau, ce repede s-a miscat!

hehe, am ajuns si la partea in care ne trimite ioana direct la scandal. stiam eu de ce astept acuma, sa nu ma mai grabesc ca fata mare la maritat. de-asta o iubesc io pe ioana. ca da mura-n gura si la lenesii ca mine. ( a propos, te-ai hotarat la aer conditionat? ca ma las pe mana ta: zi-mi si mie care e mai potrivit? stiu ca ziceai de panasonic, mai ai alte propuneri? hihi, sa ma vada sotul cum ma documentez eu... )

bianca, da!!! era radu cu soacra-mea! chiar ma gandeam ca probabil v-ati vazut, ca soacra-mea imi tot raporteaza ca mai vorbeste cu cate o mamica. si oricum, parcul nu e prea mare. deci copiii au facut cunostinta inaintea noastra. sau macar radu cu leti, ca e disperat dupa animale. hai ca m-a inveselit faza asta. hihi, si soacra-mea cu palarie alba cu panglica roz, ai?

bafta multa, irina! la orice ora ar fi interviul.

haaaaaaa, s-a ridicat radu in patutz in picioruse. ieesss!

cristina, mama de radu (09.10.2005)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RalucaN spune:

Ioana esti o rea si nu mai vorbesc cu tine o juma de tur de piticodrom (ca unu intreg mi se pare cam prea mult, trebuie sa fii cu mult mai rea sa meriti asta )
Bey nu-mi sta deloc capul la munci. Si azi sunt mult mai destresata pt. ca nu mai face bursi febra.

Raluca si Ioana Catalina (3.10.2005)
bursicutza noastra draga

Mergi la inceput

auzi, raluca, dar tu pen'ce vorbesti numa cu ioana?! ce, adik io nu existez p-acili-sha? adik io va laud progeniturile si voi nu ziceti de-al meu ca ce frumos e? si ce genial?

auziti, si eu v-am zis ca s-a ridicat radu in picioare!!! si voi nimic? blabla numa' de copiii vostri ca ce-au facut ce-au mancat, ce-au kkt. pai voi tre sa va concentrati pe radu, ca el e cel mai grozav din secta asta!!!

poze

Mergi la inceput

hihi, poate intra mamici care nu citesc prea mult din urma, si se sperie de mine! nooo, faceam doar parodie.

poze

Mergi la inceput

Gluma:
Da ce ma crezi ca numa Radu face dastea? Si fimea s-ar ridica (da nu poate ca are atele ) Si daca vrei sa stii ti l-am laudat si cand a inceput sa mearga de-a busilea. Ce vrei in fiecare zi?
Bai, rad ca proasta in fata calculatorului.

Serios:
Bravo lui Radu!!!

bursicutza noastra draga

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns b_irina_c spune:

kristinutza . Haideti ca sunteti tari!!! M-am detins si eu nitel . Ce chestie...ma gandeam oare pe la alte mamici s-a dat apelul de "paruiala la sept-oct 2005" .
Eu ma sesizez ca nu l-am laudat pe Raducu (asa mult imi place numele, pe fratele meu il cheama asa), asa ca vin acum cu de rigoare !!!!

pentru totii piticii de pe piticodromul nostru ca cei mai cei!!!!!!!!!!!!!!

Irina si Vladut (26.08.2005)
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diplodocus spune:

Salutare fetelor!
Am aparut si noi la Piticodrom
Ne-am intors duminica din Suceava, dar aici e atit de cald ca nu mai stim ce sa facem,asa ca nu mai apuc sa ajung la klc..Pun citeva poze sa vedeti si voi ce bunicuta tipic moldoveanca am...la 83 de ani...
http://pg.photos.yahoo.com/ph/calin_popa2004/detail?.dir=c8c4&.dnm=837c.jpg&.src=ph
va pup, mai vin dupa ce recupere cu cititul

IOANA si Luca-Mihnea

Mergi la inceput

Tocmai am primit sms de la varamea ca a nascut o fetita. Sunt very happy!

bursicutza noastra draga

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns b_irina_c spune:

Diplodocus faine poze si sanatate bunicii si inca multi ani (si a mea tot 83 ani are).
Ce rotunjor e Luca !

Raluca toate cele bune verisoarei si bblinei!

Irina si Vladut (26.08.2005)
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moki spune:

Sal'tare certaretelor!Nu va mai strofocati degeaba ca toate aveti copii superbi,laudele n-ar fi de ajuns oricum,asa ca ..la ce folos..

Bianca,da pe unde ai fost,mama,dimineata ca noi am bantuit tot parcul,ba ne-am tras si un cearsaf si am stat pe iarba in asteptare..si voi,ni'k..De soacra Kristinutei,nu zic nimik,ca nici pe Raducu nu-l stiu din parc;dar fac eu progrese,promit!!

Am promis unor prieteni ca le fac reclama,asa ca tineti-va bineee:cine vrea toale de la Zara,aduse din Spania la super preturi sau in cu totul alta ordine de idei termopane ieftine,bagati mare pe PM sa va dau numere de contact!

Sa va zic ce a mancat Mario la pranz? Iaca: mancarica de vacuta cu rosii in cantitate industriala(2 castroane pline-ochi),un danonino de zmeura ,plus zeama de la o meaga portocala si mai poftea si la salata mea de rosii..

Super faza cu piticodromul,ca sa termin cum am inceput puteti trece la fel de bine si "frumusetile de sept-oct 2005" ca sa fie mereu fericire maxima pe forum

Laura & bebe Mario (27 sept 2005)

poze

Mergi la inceput