Clubul Studentelor .... in vacantza !!! (9)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lavinai spune:

quote:
Originally posted by gianina

Fetelor, sunt licentiata!!!!!!!!!!!!!am luat 10 la prezentarea proiectului.Am terminat!

Va pup si mult succes la examen!

Gianina si Simona Andreea(24.07.2003)

FELICITARI !!!!!! Oaauuu de abia astept sa pot sa spun si eu asta!!!!

"Nu uita:langa cel mai inalt punct al fericirii se afla cea mai adanca prapastie a durerii."

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by andreea_trend

Neatza studentici

Gianina .... felicitari ... cred ca esti super happy ... abia astept si eu momentul asta ...

Lavinai ... te-am trecut pe listutza da nu stiu sigur anul... da parca 4 din cate am inteles eu ... si bafta multa la restantza de vineri ...
Sincer nu mai vreau asa ceva ... am zis la drept nu imi mai las nici o restantza in anul 4...

Nunta noastra
Nu te ascunde in spatele unei imagini false: oamenii te vor iubi mai mult daca esti sincer!

multumesc! da anul IV! bine faci,sa nu iti lasi nici o restantza, pt ac pe langa stresul ca tre sa iei toate examenele mai ai si grija restantzei!!! dc as putea sa dau inapoi nici eu nu mi-as mai lasa nici o restantza !!

"Nu uita:langa cel mai inalt punct al fericirii se afla cea mai adanca prapastie a durerii."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iri_sori spune:

GEANINA
FELICITARI!!!!!!!!!!!!

SA AI O VACANTA MINUNATA
POATE IMI SPUI CUM A FOST LA EXAMENE SI LICENTA
ANDREEA FELICITARI AI REUSIT

iri
http://pg.photos.yahoo.com/ph/iri_sori/album?src=ph&.dir=/86bcre2&.tok=

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea_trend spune:

Deci eu am zis ca o sa fac vreo depresie de la nenorocita aia de restantza... credeti-ma ca atunci cand am vazut subiectele si ... desi invatasem o saptamana zii si noapte ... nu stiam decat vreo 3-4 sub de pe biletul meu ... pur si simplu am inceput sa plang... pana si proful seminarist se uita la mine si nu ii venea sa creada.... scriam si plangeam... dar a meritat efortul...
Nu cred ca voi uita prea curand experientza asta... cel mai nasol mi s-a parut cand am auzit ca din cauza acestui examen nu intra in examenul de licentza decat 60-70 de pers. din 280

quote:
Originally posted by lavinai

quote:
Originally posted by andreea_trend

Neatza studentici

Gianina .... felicitari ... cred ca esti super happy ... abia astept si eu momentul asta ...

Lavinai ... te-am trecut pe listutza da nu stiu sigur anul... da parca 4 din cate am inteles eu ... si bafta multa la restantza de vineri ...
Sincer nu mai vreau asa ceva ... am zis la drept nu imi mai las nici o restantza in anul 4...

multumesc! da anul IV! bine faci,sa nu iti lasi nici o restantza, pt ac pe langa stresul ca tre sa iei toate examenele mai ai si grija restantzei!!! dc as putea sa dau inapoi nici eu nu mi-as mai lasa nici o restantza !!

Mergi la inceput

TREZIREAAAAAA

Mergi la inceput

andreea, se pare ca doar noi doua suntem pe aici!!!!
eu sunt super stresata cu restanta de maine!! am invatat tot (toata cartea aproape ....) si parca tot mai frica mie......

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexxia spune:

Neata fetele.
Mama ce activitate asa de dimineata !
Eu abia m-am urnit din pat si am o durere de cap infioratoare.
gianina FELICITARI !!!
andreea ce urat sa va faca asa probleme inainte de licenta. Bine ca a trecut. Bafta la licenta.
Ma duc si eu la invatat ca deja este tarziu
Spor la treaba fetelor

"Poti fi increzator in ziua de maine daca umbli astazi cu Dumnezeu!"
Alexxia 21+ si Ruty 4,11 ani
POZE : http://photos.yahoo.com/alexxia_oana_bunea
JURNAL http://forum.desprecopii.com/forum/log.asp?member=1865

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valicutza spune:

neatza fetelor
spor la invatat si sa luati cu brio ultimele examene,si apoi sa va bucurati din plin de vacanta...concedii...ca le meritati,sunteti fete silitoare.
pupici dulci dulci
andreea:si nu a fost greu sa ai 2 sesiuni in acelasi timp?si la cursuri cum faceai?la unul te duceai ,la altul nu?
oricum felicitari,esti super ambitioasa.
pupici

vreau si eu un bebitz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cgaby spune:

gianina - felicitari!
pupici si spor la invatat!
eu ma pregatesc de serbarea lui stefan.e tot un fel de examen, nu?

cgaby (mama lui stefan nazdravan)

Mergi la inceput

Mai puteti.... ca eu nu mai pot de cald...

Mergi la inceput