Bebelusi de ianuarie-februarie 2006 (72)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andiaroro spune:

Cristina- pupici si de la coada plutonului

ana si alexandre (17.02.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns T_Ioana spune:

Vin eu!

Ioanalui www.babiesonline.com/babies/r/razvan%5Fgabriel/" target="_blank">Razvan Gabriel (03.12.2005)
Pozicile mele
Botezul (25.02.2006)

"Viata trebuie traita asa cum este pentru ca ni s-a dat fara sa o cerem si ni se va lua fara sa fim intrebati"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns utocatalina spune:

Taman tu Brutus!

Mergi la inceput

Dintre toate borcanele pe bune daca nu e cel mai bun asta cu dovleac..cel putin pentru mine..nici nu stiu daca sa ma bucur ori ba daca nu papa, ca-mi ramine mie! Ana S cit a papat Tibi dovleac?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asteryaro spune:

Continuarea continuarii:
Si decat sa ne certam mai bine scriem chestii interesante despre bebeii nostri.
Nicole, pe unde umbli? Ce mai face Dariuta?

Cristina, mami de Razvan Nazdravan (31.01.2006)

http://community.webshots.com/user/astery100

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Maraki sa vedem acum ce si cum e acolo la bazin.
Cata nu i-am luat numia de dovleac. eu ii bag in supica dovlecel. azi mi-a papat doar 125 gr supica+carnita.nu mai vrea nimic, doar ceai.

Eu sper sa se calmeze disputele pe aici, nu mai sunt hormonii, poate e stresul acumulat cu bebeii.
Exact cum a spus astery nimeni nu e obligat sa citeasca tot ce se scrie, nici sa vada pozele.
Am observat si eu ca am scris anumite lucruri pe care nu le-a bagat nimeni in seama . asta e. mergem mai departe.

Gio si Marco (6 ian. 2006)
maimuta mea
poze Marco
filmulete Marco

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anymony spune:

Fetele, eu cred ca e de vina CANICULA!!! De v-ati luat l aimpuns , frate!!! In definitiv fiecare e liber sa scrie ce il duce capul, nu? Si cum spuneati..cine vrea sa citesca ok, cine nu...

Noi am fost azi in Gradina Botanica, incercind sa scapam de caldura...Ca de obicei Ioana n-a dormit decit juma de ora...restul vorba si discutii...Dar ajunse acasa somn de voie...oare cit timp..?

poze Ioana-Catalina

Mergi la inceput

Giova asta era dovleac si cartof..dar tot in jur de 50 a bagat..deh, ieri a fost o minune ca a mincat 90, dar vitel cu legume, asa ca acum bem si nitel lapte!Ma intreb daca Biei nu-i place laptele mai mult decit restul ca si eu le am cu lactatele..lapte si brinza!Dar mie placinta cu dovleac imi place de mor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana12 spune:

Bine v-ar regasit!

De o jumatate de ora va citesc si mai bine nu o faceam. Si asa am o stare de cacao ca a plecat mama, acum va mai certati si voi intre voi.
Hai pace! Mie imi sunteti toate dragi, citesc tot ce scrieti si nu am simtit ca mesajul cuiva ma plictiseste.
Cred ca s-a depasit limita bunului simt. Cine nu se regasete in subiectele care se discuta poate sa stea in banca lui, dar nu cred ca e nevoie de jigniri.

03/02/2006 si 25/04/2000

Mergi la inceput

Astept diseara fasolea batuta de la mama!Nu cred ca am mai mincat de cind eram gravida in trim. 1 si am bagat 3 feluri de mincare cu fasole, adica batuta, iahnie si ciorba de mi s-a umflat burta cit China si a2-a zi eram la spital din pricina singerarii!

Mergi la inceput