Pozitie stramba a bebelui
Va rog daca ati mai auzit de asa ceva spuneti-mi si mie ca sunt tare suparata....
Am fost ieri sa fac ecografia morfologica fetala si nu s-au putut face nici un fel de masuratori....bebe statea in forma de cerc cu talpile la cap...nu permitea sa se vada nimic si 20 de min nu a vrut sa isi schimbe deloc pozitia....se vedea cum pulseaza inima dar el nu a vrut sa reactioneze
In jurul lui era loc...avea unde sa se intinda insa el starea gemuit intr-un colt cum se zice...
Mai facusem o ecografie in urma cu cateva zile si totul era normal...iar acum...
Nu stiu si nu pot sa inteleg...inainte imdiat cum aplica gelul pe burtica pentru ecografie se trezea, acum nimic.
Aseaza a miscat putin, dar nu la fel ca in celellte zile...sau poate sunt eu prea stresata ...nu mai stiu
Trebuie sa fac din nou ecografia morfologica fetala la doctotul Iliev (fetele din Iasi il stiu ca este cel mai bun ecografist) dar ma pot programa abia pe 30 deoarece nu mai sun locuri...
Medicul meu nu a vrut sa zica nimic, sa faca nici un comentariu, insa imi aduc aminte ca spunea ca isi strambase coloana ceva de genul...dar daca sta in forma de cerc nu e normal sa isi indoaie coloana? Si acum ei fiind in stadiul de formare si crestere nu sunt foarte flexibili??
Va rog daca ati mai auzit despre ce asa ceva spuneti-mi ca sunt atat de trista...
Multumesc si astept raspunsurile voastre.
24+
Sebastian
poze
Vine barza
Raspunsuri
nushulica spune:
andreea eu nu stiu sa-ti zic nimic in legatura cu pozitia lui bb ca nu ma pricep deloc si nici nu am mai auzit de astfel de cazuri...vreau doar sa te incurajez ca bb e bine si sa te rog sa nu te mai stresezi aseara cu siguranta a miscat la fel ca in celelalte zile dar tu din cauza supararii si a stresului normal ca ti s-a parut altfel
avand in vedere ca ai avut si decesul bunicii destul de recent stresul poate fi si de aici ...cu siguranta astazi iti vor raspunde fetele care stiu si vei afla ca totul e bine
ai grija de voi
madaluta spune:
eu ti-as sugera sa mai faci o echografie normala sa vezi dc intre timp si-a schimbat pozitia.multa sanatate!
Madalina
14+
http://pg.photos.yahoo.com
ammuntean spune:
Andreea, sa nu-ti faci griji! Bebe e mic si isi schimba pozitia f des. Si eu cand eram gravida imi faceam griji din orice, mai ales daca nu misca f bine in vreo zi. Sunt stari normale, pe care le are orice viitoare mama. Fii optimista, totul va fi bine cu bebe si cu tine! Pt linistea ta, mergi fuguta la o alta eco (cand imi amintesc cate eco am facut eu asa aiurea, doar din sperieturile mele, acum rad).
mayaione spune:
Mexxa stai linistita. O prietena de-a mea a fost la ecograf si bebe dormea la fel ca al tau, dar doctorul ei nu a sugerat ca ar fi vreo problema. A incercat sa-l trezeasca apoi a renuntat, bebe dormea linistit. Asa trebuie sa stai si tu (tot linistita), daca inimioara ii batea eu zic ca e ok. Te pup si ai grija de tine si de bebe