La Viena cu trenul

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns CameliaBianca spune:

Mie asa mi-au zis de la gara ca e 290Ron bilet normal + diferentele 75ROn sau 110Ron cls 1-a sau a 2-a.
Am citit pe niste site-uri (tripadvisor si altele de genul asta ) ca zona Praterului e cam dubioasa seara , si mai erau niste statii de metrou care trebuiau evitate - drogati , betivi etc . Suna cam sinistru . Dupa ce am citit toate astea parca as vrea un hotel cat mai central si cu statie de transport in comun cat mai aproape.
Stiti vreun hotel care sa corespunda si la cat mai putine ****** ? :)
Hotel Capri , Zipser, Terminus (asta e mai departe ce e drept ) va spun ceva ?
Sau si mai bine stiti hoteluri de unde se ajuge usor pe jos pe Ringstrasse dar costa sub 100euro noapte camera ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudia_a spune:

Pretul de 2.900.000 lei este numai pentru dus, nu??? sau dus intors???
Noi cu Eurolines platim 105 euro dus intors - Viena. Pai daca e cu trenul numai dus 81 euro (290 lei), ar ajunge cam 160 euro dus intors fara cuseta... Foarte scump...

mami si ioana nasturica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buli spune:

quote:
Originally posted by claudia_a

Pretul de 2.900.000 lei este numai pentru dus, nu??? sau dus intors???
Noi cu Eurolines platim 105 euro dus intors - Viena. Pai daca e cu trenul numai dus 81 euro (290 lei), ar ajunge cam 160 euro dus intors fara cuseta... Foarte scump...

mami si ioana nasturica

scrie mai sus ca e 290 ron dus-intors

Mergi la inceput

Multumesc Buli... ai fost pe faza! Scuze, atunci plecam cu trenul; ca doar la Eurolines am facut doar rezervarea urmand ca zilele ce vin sa platim! Plus ca am vazut ca ajunge si mai repede ca autocarul in Viena!
Stiti cumva la cat este plecarea din Viena la intoarcere???

Mami si Ioana nasturica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buli spune:

pe la 7-8 seara - la fix

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nematics spune:

Din cite tin minte exista vagon de dormit clasa I cu doua paturi si clasa a doua cu trei paturi - in fapt cel cu 2 paturi il are pe al treilea sus, dar nedesfacut- exista binenteles si diferenta de pret intre ele

Mergi la inceput

Merci Buli, chiar ca la fix!

Mami si www.babiesonline.com/babies/n/nasturica" target="_blank">Ioana nasturica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CameliaBianca spune:

Cu autocarul face mai mult din cate am vazut . Cu trenul costa 290 RON daca mergi pe scaun , dar cred ca e cam incomod totusi .Nu ca ar fi mai comod in autocar . Eu inca nu mi-am luat bilete ca astept sa-mi iasa pasaportul si nu-ti dau bilete fara pasaport :P .
Claudia , unde o sa stati ?

Mergi la inceput

Camelia intra si aici: http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=70429&whichpage=10 paginile 10 si 11... m-am bagat si eu in vorba acolo si am aflat multe info despre Viena si le multumesc fetelor! Acum am mai pus niste intrebari si sper sa primesc raspuns...
Stam aici: http://www.viennaby.com/kolpinghaus/pages/profile.htm
Si da, noi nu ne luam la cuseta, ca nu murim o noapte pe scaun si mai ales ca te mai poti misca si pe culoar... in autocar ce sa mai zic...si strampt, si face si 30 ore pana acolo... asa cu trenul 16 ore nu are nimic! Cu cei 50 euro mai bine imi mai iau o zi cazare in viena... Fiecare dupa posibilitati... noi nu dispunem de multi bani da ii dramuim bine!

Mami si www.babiesonline.com/babies/n/nasturica" target="_blank">Ioana nasturica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns soarelemeu spune:

quote:
[ Cu cei 50 euro mai bine imi mai iau o zi cazare in viena...

Claudia nesatula mica nu te mai saturi de Viena...
Pleci tu singurica si nu-ti iei si prietenii cu tine

Mergi la inceput