Sala fitness SIR Militari - cum e?
Raspunsuri - Pagina 2

felicia74 spune:
Of, site-ul Isamar e in constructie
Abonamentul am inteles ca e intre 500 si 700.000 - in functie de ce? Ora la care te duci?
Mamica Ilincai Teodora (15 noiembrie 2005)

_giulianna_ spune:
vreau sa ma duc si eu la sala, la aerobic
tot intre 500 si 700 este abonamentul? este un numar limitat de sedinte? eu m-am interesat acum vre-o 2 luni de o sala aproape de casa. gasisem intr-un apartament de bloc, spre crangasi, abonamentul era cam 1 mil dar totusi...sala de aerobic intr-un apartament de bloc...nu mi s-a parut ok. si nu m-am dus. dar sa-mi dea si mie prin cap de sala de la SIR..nici gand...si doar stau de 26 de ani in cartier...
daca mai aflati ceva, spuneti-mi si mie, oricum o sa trag si eu o fuga pana acolo cand o sa am timp
pupici

Ana-Maria21 spune:
Eu cand am fost mi-am facut abonament la fitnes de 500 si te puteai duce pana in ora 12 sau 13...nu mai stiu exact si era de 3 ori pe saptanama...adica 12 sedinte si iti faceau cadou o sedinta.Asta era cel mai ieftin abonament...asta in caz ca nu sa schimbat tariful.Vreau si eu la Sir.............era marfa.

_giulianna_ spune:
Am fost eu si m-am interesat la sala la SIR, preturile variaza.
aerobic, fitness si sauna 12sedinte/luna 99lei
aerobic, fitness si sauna, tae-bo 8sedinte/luna 79lei
au si abonamente combinate: 12aerobic + 12fitness 139lei
12aerobic + 12sauna 139lei
12fitness + 12sauna 139lei
gimnastica pentru gravide 50lei/luna 8sedinte
si mult mai multe, abonamente simple, combinate sauna-masaj anticelulitic, fitness-masaj anticelulitic, sauna-masaj relaxare, aerobic+fitness, cel mai bine e sa mergeti acolo, au oferta cu preturile exact la intrare.
Pe mine ma interesa aerobicul, am mai studiat oferte si am sa ma duc la o sala, TurboTequilla se numeste, exact in incinta Turbomecanica. Au aerobic Marti si Joi de la 17-18 sau de la 19-20 640.000 abonamentul de 8 sedinte. O sedinta dureaza o ora.
Daca va mai intereseaza ceva, eu am oferta in fata, au foarte multe combinatii, e cam greu sa le expun pe toate.
Pupici

Deanny spune:
Fetelor care mergetzi sau ati fost in ultimul timp la Isamar Lady in Sir - imi puteti spune, va rog, programul claselor de aerobic? Cel putin dupa-amiaza dupa 16?
Mercic

galusk spune:
stiu ca nu prea are legatura cu sub dar va rog dak stiti rasp....pana la cat e deschis magazinul sir?
eu merg la sala la idm e super....dar e si extrem de scump

Anuska spune:
Fetele care au mers la aceasta sala aveti idee daca antrenoarele au pregatire pt a putea recomanda exercitii care se permit a se face pt o persoana care sufera de discopatie?
Si cat mai sunt acum tarifele?
quote:
Originally posted by galusk
stiu ca nu prea are legatura cu sub dar va rog dak stiti rasp....pana la cat e deschis magazinul sir?
Magazinul e deschis pana la ora 21 parca...

Poze noi cu familionu'
Poze la intoarcerea cu Teo(bb2) acasa De la botezul Teodorei Din parcul Tineretului
Povestea nasterii Anei 17.03.2000 si Povestea nasterii Teodorei(bb2) 8.10.2004