Cate minute la solar?
Raspunsuri - Pagina 2
Cristina_C spune:
quote:
Initial creeata de aime
sa nu isi puna lumea okelarii cand ma dezbrac pe plajade la albul meu.
Ei, si chiar daca ar fi asa?!
N-ar trebui sa-ti pese.
S-a spus deja si repet, cu fiecare "sedinta" de solar creste riscul de cancer de piele. In locul tau as sta linistita si as astepta sa ma bronzez frumos la mare.
Deci tot 0 minute spun si eu.
Cristina,
mama lui
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Cristina_C" target="_blank"> Bobita, zis si Robert, 14 decembrie 2002
Cresc...
aime spune:
Multumesc fetelor care mi-au raspuns la intrebare si m-au sfatuit
si trec cu vederea rautatile si remarcile care nu-si aveau locul aici.
aime
Indra spune:
Eu prima sedinta am facut-o la un solar mediu si am stat 8 minute, dupa care urmatoarele cred ca 4 la numar tot cite 8 minute dar la unul mai puternic.... si nici nu m-am ars si am si o culoare frumusica(io sint de fel alba, alba). Dar la fiecare sedinta m-am dat cu cremutele care se vind la centrele de bronzat.
Dana & Anisia 
ooana spune:
prima data minim 6 min si maxim 8 min...eventual intreaba si cat de puternic e solarul!
Daca vrei sa fi iubit, iubeste !!!
...pentru nunta!
Wedding Day
10 zile 
Kittie spune:
quote:
Originally posted by aime
Multumesc fetelor care mi-au raspuns la intrebare si m-au sfatuitsi trec cu vederea rautatile si remarcile care nu-si aveau locul aici.
aime
oh?! care rautati si remarci ce nu-si au locu?k poate nu precep io finetzea aluziilor..
, mami de
( 13oct04 )
pisix spune:
Fetelor, solariile au intre 3000W si 11.000 W.
Minutele se stabilesc in functie de puterea lor.
Crema de solar nu va ajuta sa nu va ardeti daca NU SCRIE IN MOD EXPLICIT ca are factor de protectie.
Un sfat (pe care nu-l respect niciodata) : nu incercati sa va faceti negre din prima.
La un solar bun ca sa nu fiti branze va trebuiesc vreo 4 sedinte iar ca sa fiti "negre" vreo 8.
Nu faceti pauze mari ca va duceti degeaba, ar cam trebui sa mergeti o zi da / una nu (exceptie cazul in care va ardeti)
Pardon, voi vreti sa va bronzati sau sa va certati ?... (scuzati rima dar la ora asta nu pot fi decat foarte poetica)
PisiX
aime spune:
quote:
Originally posted by pisix
Fetelor, solariile au intre 3000W si 11.000 W.
Minutele se stabilesc in functie de puterea lor.
Crema de solar nu va ajuta sa nu va ardeti daca NU SCRIE IN MOD EXPLICIT ca are factor de protectie.
Un sfat (pe care nu-l respect niciodata) : nu incercati sa va faceti negre din prima.
La un solar bun ca sa nu fiti branze va trebuiesc vreo 4 sedinte iar ca sa fiti "negre" vreo 8.
Nu faceti pauze mari ca va duceti degeaba, ar cam trebui sa mergeti o zi da / una nu (exceptie cazul in care va ardeti)
Pardon, voi vreti sa va bronzati sau sa va certati ?... (scuzati rima dar la ora asta nu pot fi decat foarte poetica)
PisiX
Merci mult PisiX
, eu chiar vreau sa ma bronzez aime
DARAEL spune:
aime – pentru a primi un sfat profesionist, trebuie sa alegi un solar profesional, cu ventilatie foarte buna (sa nu te coci acolo), cu igiena deosebita (dupa fiecare client) si......
unde fata de la receptie poate sa recomande timpul (crescator de la sedinta la sedinta) si numarul de sedinte in functie de aparat......
pentru simplul motiv ca durata depinde de caracteristicile tehnice ale aparatului si de tenul tau (e important si asta)– detalii pe care fata de la receptie ar trebui sa le stie.
Eu iti recomand ca la inceput sa nu stai mai mult de 4 minute, fara crema UV protectoare.
Apoi poti creste timpul in fct si de sfaturile primite la fata locului.....
Distractie placuta !
Adrian
www.geocities.com/dara2el/" target="_blank">My page + 6 tehnici in asteptarea lui BB mic