Mamici de sept-oct 2006 (43)

Raspunsuri - Pagina 30

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns floricika spune:

aa, am uitat sa spun ca si eu am primit mesajul ala cu fotograful, da nu imi vine sa ma duc, nu stiu de ce.
Si mai vreau sa va zic ca am mancat ieri inghetata de la mec cu visine si e buuuuna rau, trebuie sa o incercati, mai ales pe caldura asta merge la fix

Floricika 28+ cu
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirabelac spune:

Fetelor,
Eu am 26 sapt. fix azi si bebe e cam lenes, ma da si el cite un sut mic, si apoi citeva ore doarme.
La voi cum este? De la cite sapt. misca mai tot timpul, ca eu dimineata pina pe la 11 nu-l simt mai deloc.
Merci

http://tickers.tickerfactory.com/ezt/d/1;20716;28/st/20060930/dt/8/k/1d90/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufymic spune:

Raluca sa va traiasca fetita si sa va aduca numai bucurii!Eu si daca n-as fi vrut sa-mi zica sexul lui bb(ceea ce nu s-ar fi intamplat ca-s curioasa din fire) l-am vazut singura ca se vedea tare bine...
Ma bucur ca acum te simti mai bine!

Cri sa porti sanatoasa hainutele!Ma bucur ca esti ok...si stai cat mai mult cu picioarele in sus....

Carmen cred ca mi-ai livrat mie arsurile tale....dar stiu eu ca nu ti-e lipsa de ele!

Tina asa-s si eu: daca mananc nu mi-e rau si n-am arsuri...cand nu mananc e jale....si apa imi vine inapoi....asa ca rontai non-stop(fructe in special...).Oricum si la sarcina cu Alesio am avut arsuri si nu am gasit nici un remediu care sa ma ajute....numai nasterea!

Katia zici ca nu aveai nici o durere? Bine ar fi sa fie asa si in realitate!

Inni interesanta reteta ta....dar cam complicata pentru timpul meu...oricum o salvez ca arata prea imbietor tortul tau!Spor la defrisat!

Pupici!

Ioana(27+) & Alesio(08.10.2004)
Pagina Alesio
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50933" target="_blank">Povestea bazucului
www.alesio.myou.ro/model/page.html" target="_blank">Fotomodelul nostru
Poze Yahoo
Ingerasul mic din burtik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Buna tuturor.
Ralu, eu te-am mai felicitat o data, dar o fac si aici. Sa va traiasca fetita, sa fie sanatoasa si sa va insoreasca zilele!
inni, arata super bine tortul ala...da' tot nu-mi deschide apetitul spre parjituri. EU TOT PEPENE VREEEEAAAAUUUU!!!
Cri, eu nu pot promite ca ajung...am planuit de duminica trecuta o iesire la strand cu verisoara mea...'om vedea.
Editez ca am uitat sa ma laud: am pus poze cu noile lucrusoare pe care i le-am luat lui bebe, in albumul "Poze cu bebe si burtica". Pentru cine are chef de vizionat...
Si ca sa ma "laud" ca sunt o doamna cu greutate , am mai luat 2 kg: acu' am 7 in plus de la inceputul sarcinii. Sper sa nu mai iau prea mult...
28+
I wish I were an angel...

Poze diverse
Poze cu bebe si burtica
Varsta comoricii noastre
http://tickers.baby-gaga.com/p/dev256pr_.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufymic spune:

Am deschis www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=78875" target="_blank">SUBIECT NOU AICI!!!!

Pupici!

Ioana(27+) & Alesio(08.10.2004)
Pagina Alesio
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50933" target="_blank">Povestea bazucului
www.alesio.myou.ro/model/page.html" target="_blank">Fotomodelul nostru
Poze Yahoo
Ingerasul mic din burtik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cri19 spune:

RALU felicitari pentru fetita!!!
RAMOMAR las' draguta mea ,nu mai fii necajita,ca noi anu' asta o sa vedem marea in pozele fetelor.Dar o sa ne scoatem parleala vara viitoare.In ceea ce priveste hainutele,si aici prin toate magazinele sunt scumpe,dar asta e un magazin unde sunt haine aduse de afara la kg.,ca un fel de second hand,numai ca sunt noi,cu etichete si la preturi teribil de mici.
ANDRA PG o sa-ti trimit pm,dar mai intai tre' sa-l activezi .Vad ca fetele sunt cam ocupate,asa ca daca nu ne adunam mai multe,astept propuneri pt. alta zi.
MEPHALA eu calculasem sa raman gravi in oct. sau nov.,pt. ca vroiam bebe rac sau leu;numai ca s-a prins d'abia in decembrie;si de atunci ma tot omor cu calculele sa vad daca am vreo sansa sa nasc totusi in august fara sa fie vreo problema pt. bebe.In jur de 18 aug. intru in a 37 sapt.,asa ca daca am copil ascultator, poate o sa-mi faca damblaua sa vina mai devreme.Ramane de vazut....
KATIA,FLORI pai mai bine amanam pt. o zi in care sa va convina si voua,ca zau ca vreau sa va vad si pe voi.Duminica ar fi mai bine pt. voi?
PUFYMIC
GRIPO parca ma cautai?!acu' nu mai ai chef de mine?sau ma vrei doar cand sunt indisponibila?
LEXI tu ce zici?cand ai putea sa vii la intalneala?

Sa auzim numai de bine.
27+

cricri
http://photos.yahoo.com/dima_crstn

Mergi la inceput