Mamici de sept-oct 2006 (43)
Raspunsuri - Pagina 29
ramomar spune:
cri
sa porti sanatoasa hainutele care ti le-ai cumparat! ce bine de tine ca ai gasit frumoase si ieftine. Aici la noi in magazinele de gravide nu gasesti nimic sub 900.000, chiar daca e un tricou sau o camasa simpla. Sa stii ca si bebita mea e finuta. Am perioade cand mi se pare ca se misca foarte putin, desi eu o simt cam de 5-6 ori pe zi, iar seara cand ma pun in pat iar. Cred ca e normal cum se misca ele, dar noi am vrea sa le simtim tot timpu ![]()
ralu
FELICITARI PENTRU FETITA! SA VA ADUCA NUMAI BUCURII SI IMPLINIRI!
iata inca o mamica de fetita ...
. Ma bucur mult si ca tensiunea ta si-a revenit.
26 
POZE
mai avem un pic...
acai24 spune:
Felicitari Raluca
!!!!
Ma bucur mult pt voi...sa fie sanatoasa si norocoasa bebelina, iar tie iti doresc tot binele din lume...
27+ 
http://bd.lilypie.com/j1YZp3.png
mephala30 spune:
Salutare!
In primul rand, Raluca, felicitari pentru
. 
Tanima, nu fi necajita, vei avea timp suficient sa gatesti pentru puiul tau cand va creste.
Itzy-Bitzy, super tort! Si ce crini frumosi! Despre tine, esti o mamica tare frumusica!
Inni, multumesc ca mi-ai satisfacut curiozitatea, sunteti o pereche minunata.
Cand ai timp, pune si poze cu burtica. Te rog.
Acai, sigur va fi bine. Bafta azi la medic!...si cainelui cu monta.
Ramomar, daca sotul nu te poate insoti la mare, ia pe altcineva din familie. E pacat sa refuzi oferta...
Ioana, si pe mine ma luasera arsurile intr-un timp, acum vad ca m-au parasit. Si asa rau imi pare! ![]()
Pupici
Hazul, esti o mamica de nota 10! Te mai asteptam cu povesti.
Cricri, sa fie cum iti doresti tu....deci asa: nasti prima? Sa vedem! 
Carmen
(26+) si
Iustin (5.06.2004)
Album Iustin
AndraPG spune:
Ralucutza, in primul rind felicitari pentru fetita si pentru faptul ca ti s-a reglat tensiunea, sa o tii tot asa.
Monicutza, tu cum te mai simti, sper ca bine!
Pufymic, acuma sint mult mai bine, nu mai am nici-o problema cu vederea, am ramas doar asa cu o stare de incordare din cauza sperieturii. Dar o sa-mi treaca!
Cri sa porti hainutele cu placere. Despre invitatie, eu stiu unde e zona ca doar acolo m-am nascut si locuit pina la casatorie, in rest, poate imi dai si mie un PM cu mai multe detalii.
Va pup si sa aveti o zi cit mai buna.
APoianschi
eli26 spune:
Gripo
sa fie sanatoasa!ramomar nu mai fi suparata ,lasa ca poate mai primesti si alte oferte la anul viitor,uite de la mine un pupic
poate mai trece supararea putin !acai 24 te asteptam cu vesti bune de la doc, succes !Tina26+ POZE
katia spune:
Salutare!!!
Itzy, sarbatoresti aaa? Cu tort zici....Aveti mare noroc ca mie nu-mi place frisca si in general nu prea poftesc dulce (cu exceptia prajiturii cu visine a lui Inni....dar sa nu ne amintim) ca altfel te snopeam in batai si pe tine si pe Inni (asta e a doua bila neagra pentru dv domnisoara Inni, a treia ve fi pentru poze....esti prea draguta ca sa nu ma supar pe tine
). Ce sa zic....Casa de piatra! Cat despre pozat burtica eu nu am primit nici o invitatie....ca de, nu arat asa de bine ca unii
, eu zic ca poti sa vezi macar despre ce e vorba...daca sunt oameni seriosi nu vad motive sa refuzi.
Hazul, mi se pare extraordinar ce ai povestit si felul in care ai facut-o. Mi-a facut o deosebita placere sa citesc postarea ta si mi-a starnit doar admiratie!!!! Te astept sa mai povestesti!
Ramomar, nu mai fi trista ca ai toata viata inainte pentru concedii. Si eu imi planuiam sa merg la mare vara asta cu tot cu burtica dar am realizat ca nu prea am sanse pe motiv de lipsa de rezistenta la soare.
Sibylle, eu nu sunt o amatoare a vreunui sport dar sincer nu cred ca m-as aventura sa urc pe bicicleta si nu neaparat din cauza efortului cat de frica de a nu cadea doamne fereste!
Acai, tinem pumnii azi sa vii cu vesti bune de la nenea doctor!
Tanima, imi pare rau ca tre sa stai tintuita in pat. Sanatate si gandeste-te ca faci asta pentru bb mic care o sa te rasplateasca inzecit!
Cri, eu as veni dar prietena mea pleaca duminica dis de dimineata in state si probabil o sa ies cu ea la o ultima barfa. Nu stie exact cand se va intoarce asa ca s-ar putea sa ma gaseasca cu bb :) Dar daca se face sa fiu libera vin cu cea mai mare placere!
Eu am visat azi noapte ca am nascut o fetita frumusica foc si ca ma tot laudam ca eu nu am simtit nimic la nastere, nici o durere ![]()
, vise de gravida .....sau din seria "vrabia malai viseaza" ![]()
![]()
http://pg.photos.yahoo.com/ph/silvia_pepelea/my_photos
Numai acela poate construi castele de nisip pe malul marii, care crede ca valurile pot fi imblanzite
katia spune:
Raluuuuuu ce veste!!!!!!!! Felicitari!!!!!!!!!! Sa va traiasca.....ce misto...stii si ziua de nastere aproximativ!!!1 Felicitari inca o data!!!!
http://pg.photos.yahoo.com/ph/silvia_pepelea/my_photos
Numai acela poate construi castele de nisip pe malul marii, care crede ca valurile pot fi imblanzite
ramomar spune:
Carmen, eli, katia
pentru sustinere. Sper sa mai imi treaca offul pana ajung acasa, unde sigur o sa dau un pic de apa la soricei si atunci o sa vedem cum ma mai poate imbuna sotul...
26 
POZE
mai avem un pic...
floricika spune:
Buna burtici! 
raluca, felicitari pentru fetitza

Pufy, io eram bucuroasa ca mi-a aratat cantarul cu 500 de grame in minus, in nici un caz nu ma bucur ca ma ingras![]()
Itzy-bitzy, multa fericire si iubire in continuare! Super pozele!
Ce ti-a crescut burticaaa....ptiu sa nu te deochi, numai a mea parca stationeaza, io si cu Katia, cu 90 cm in talie, viespi ce suntem![]()
Cri, eu sunt plecata din Bucuresti sambata
Dar poate mai faceti si vin si io, ca nu pot lipsi![]()
pupici pe burtici
Floricika
28+ cu 
Poze
inni spune:
Reteta tort..si dupa aia ma inham la epilat...ca dupa-amiaza mergem la doftor..
Este din revista Ioana (secretele bucatariei)..nu l-am facut exact ca acolo ca era nevoie de campari...mascarpone...migdale sfaramate...fleosc pleosc..asa ca l-am adaptat.
Se numeste:
TORTUL PARADISULUI
Blat :
- 150g faina
- 4 linguri zahar
- sare
- 1 albus
- 100g unt
- un blat cumparat cu diam 26 cm
Pentru crema si ornat :
- 2 grapefruit roz
- 4 portocale
- 10g gelatina
- 125g zahar pudra
- 300g iaurt
- 300g mascarpone (eu am pus branza de vaci la pachet..ca nu are apa...si varianta grasa, nu slaba)
- 5 linguri Campari (nu am pus) ![]()
- 550ml nectar de grapefruit
- 400ml frisca (am folosit Hulala)
- 3 linguri gem
- 1 plic glazura transparenta pt. tort
- 125 migdale sfaramate (nu am pus)
Aluat :
1. se framanta un aluat din faina, zahar, un praf de sare, albus si unt. Se infasoara in folie si se da la frigideer 30 min.
2. cuptorul se incinge la 200 grade C. Se tapeteaza cu hartie fundul unei forme de tort (diam. 26cm); se asaza aluatul si se coace cca 10 min. Se scoate din forma si se lasa sa se raceasca.
Crema :
1. se desfac felii grapefruitul si portocalele. Gelatina se inmoaie in apa rece. Se amesteca iaurtul cu zahar pudra, mascarpone (branza de vaci..in cazul meu) si 2 linguri de Campari (pe care eu nu le-am mai pus)
2. se incalzesc 350ml nectar de grapefruit. se dizolva gelatina inauntru si se toarna in fir subtire in crema de mascarpone (de branza de vaci); se da la rece cca 15 min.
3. se bate frisca : 5 linguri se pun deoparte, restul se amesteca in crema.(eu am amestecat-o pe toata in compozitie pt. ca acele 5 linguri erau pt. ornarea de la sfarsit pe care am sarit-o)
Finisare :
1. blatul de cumparat se taie pe 2 nivele. In forma de tort se aseaza in ordinea urmatoare :
* blatul obtinut din amestecare ingredientelor de la inceput (faina, albus unt...etc)
* care se unge apoi cu gem incalzit
* peste care se adauga un nivel din blatul de cumparat
* + 1/2 din cantitatea de citrice
* apoi crema
* apoi al 2-lea blat (al 2-lea nivel)
Se da la rece 2 h
2. se prepara glazura de gelatina din praf, restul de nectar si 3 linguri de Campari (eu nu le-am mai pus). Tortul se orneaza cu felii de citrice si se glazureaza. Pe margine se aseaza frisca si migdale (asta eu iar nu am mai facut-o)
Observatii :
Pt cine nu a mai "lucrat" cu glazura de tort...sa o turnati repede ca se ingheaga repede...si tr sa aveti timp sa o imprastiati peste toata suprafata.
Gelatina ..se pot folosi si foi de gelatina si praf.
Forma mea de tort are peretii detasabili si la sfarsit am desfacut peretii si tortul a ramas pe fundul formei pana l-am halit. Daca incercat sa mutati intr-un platou tortul..s-ar putea sa nu va reuseasca pt. ca e mare, greu si totodata fragil.
Gata...sper ca nu v-am zapacit cu "asta eu am pus, asta nu"...am ales varianta aceasta ca poate cineva dintre voi, care vrea sa-l faca...il face ca la carte.
Va pup
aaa...bb_ralucutza..felicitari pt. fetita....si aplauze ca ai putut sa stai atata vreme fara sa stii ce ai in burtica. Bravo !!!
Revin mai tz...dupa defrisare...off[/b]
Poze
Poze tort si pizza
Inni
29+ cu
....