Mamici de sept-oct 2006 (43)
Raspunsuri - Pagina 28
eli26 spune:
cred ca te-ai dus la nani
mai trebue sa mai astept cu tortul pina te trezesti....
Tina26+ POZE
gripo spune:
SALUTARE BURTICOASE!
ELI, nu-ti face probleme, cumnata mea, care sta in Romania nu a dat nimik fetitei si e sanatoasa tun, nici urma de rahitism sau altele. Daca fetita e bine, nu trebuie sa-ti faci tu griji.
si e frumusica foc
si pentru ea.
INNI, m-am uitat la poze si declar ca imi placi, dar esti tare neserioasa, si nu la faza cu tortul, ci cu inghetata aia la pahar, sau ce-o fi, ca m-a innebunit! Vreauuuuuuuuuuuuuu si euuuuuuuuuuuu!
HAZUL, nu numai ca mi-a placut ce ai scris, ci chiar te admir. Bravo, sa-ti traiasca Lucas si bebelina din burtica, si lumea e o scarba, daca ei nu pot avea atata suflet cat sa iubeasca un suflet nevinovat care nu e al lor, sunt niste....
pentru toti bebeii din viata ta.
Lasa PUFY, te mai odihnesti si tu, ca-ti ajunge, si-apoi azi e o noua zi!
ELOISE, ai teminat, mama, cu termopanele alea? Cand revii?
RALU, CRI nu se mai semneaza condica la voi?
28+
RADU ANDREI
http://pg.photos.yahoo.com/ph/dori_ch/album?.dir=62d5re2
acai24 spune:
Eu sunt un pic intoarsa azi...am fost ieri sa-mi iau rezultatele de la analize si toate mi-au iesit bune cu exceptia colesterolului si a trigliceridelor( mult marite)...analizele mi le-am facut in februarie si erau ok...acum...sunt curioasa cum or iesi si alea de la servici....oricum doctorul de familie mi-a zis ca nu ar trebui sa-mi fac griji pt ca nu il afecteaza pe bebe.....Ca, Mg mi-au iesit bune, glicemia la fel...ah si am si o usoara anemie, dar cica s-ar rezolva cu un surplus de Fe.In rest tensiunea am avut-o ieri la ora 13, 110/80.Super!!!!Azi ma duc la control...tare sunt curioasa ce o sa-mi zica....tineti-mi pumnii please!!!
Sper sa vin diseara cu vesti bune!!!
In rest eu ma simt super bine, chiar suspect de bine!!!!
Voi stiti ceva ca ar afecta bebele trigliceridele marite?
Ah si ca sa fie ziua ok diseara ma duc si cu cainele la monta...
ca sa fie tacamul complet....sper macar sa avem un rezultat!!!
Va
si aveti grija de voi!!!
27+ 
http://bd.lilypie.com/j1YZp3.png
pufymic spune:
Neata fetelor!
Inni te
!Si eu vreau reteta de la tortul ala din poze!!!!E cumva diplomat?Si tare draguta esti!(am vazut pozele)
Gripo cum te simti azi?
Acai bafta la medic!Analizele pot fi modificate in sarcina fara a indica ceva anormal....sper sa fie totul ok!
Hazul
! Esti o mama de nota 10! Sa fiti fericiti!Mai vrem sa ne zici de voi!Bebelina e cuminte?
Tare haioase replicile lui Lucas
!Sa-ti traiasca!Merge la scoala?
Tanima lasa ca recuperezi tu cu gatitul dupa ce nasti!
Sibylle nu stiu ce sa-ti zic de mersul pe bicicleta....intreaba-ti medicul ! Tu cum te simti?
Andra cum te simti azi?
Restul fetelor pe unde sunteti?Sper ca sunteti bine!!!!
Eu am arsuri...mor de nervi!Ca e tare neplacut!
Acum ploua la noi...si tocmai vroiam sa ies afara cu goanga la cumparaturi....mi s-a facut pofta sa fac ceva dulce(de cand tot vehiculati poze cu torturi pe aici...
)
Pupici!
Ioana
(27+) &
Alesio(08.10.2004)
Pagina Alesio
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50933" target="_blank">Povestea bazucului
www.alesio.myou.ro/model/page.html" target="_blank">Fotomodelul nostru
Poze Yahoo
Ingerasul mic din burtik
beatricemc spune:
quote:
Originally posted by acai24
Eu sunt un pic intoarsa azi...am fost ieri sa-mi iau rezultatele de la analize si toate mi-au iesit bune cu exceptia colesterolului si a trigliceridelor( mult marite)...analizele mi le-am facut in februarie si erau ok...acum...sunt curioasa cum or iesi si alea de la servici....oricum doctorul de familie mi-a zis ca nu ar trebui sa-mi fac griji pt ca nu il afecteaza pe bebe.....Ca, Mg mi-au iesit bune, glicemia la fel...ah si am si o usoara anemie, dar cica s-ar rezolva cu un surplus de Fe.In rest tensiunea am avut-o ieri la ora 13, 110/80.Super!!!!Azi ma duc la control...tare sunt curioasa ce o sa-mi zica....tineti-mi pumnii please!!!
Sper sa vin diseara cu vesti bune!!!
In rest eu ma simt super bine, chiar suspect de bine!!!!
Voi stiti ceva ca ar afecta bebele trigliceridele marite?
Ah si ca sa fie ziua ok diseara ma duc si cu cainele la monta...ca sa fie tacamul complet....sper macar sa avem un rezultat!!!
Vasi aveti grija de voi!!!
Si eu mi-am facut analizele ieri darmie mi-a iesit glicemia sub normal.Adica mi-a iesit o valoare de 65 iar limita inferioara era de 70.Oare e normal?avand in vedere ca mananc multa ciocolata si dulciuri in general.27+
http://bd.lilypie.com/j1YZp3.png
cri19 spune:
Va pup pe burtici.
De vreo 2 zile tot citesc,citesc si cand sa scriu si eu ceva,tre' sa plec de acasa.
Asa ca de data asta mai intai scriu si dupa citesc.
Alaltaieri dimineata a fost mare revolta la mine in burtica;dupa cum se misca in toate directiile tind sa cred ca si-a schimbat pozitia. In rest e cumintica foc bebelina mea;chiar de multe ori sunt la limita sa dau fuga la eco,asa putin se misca;sau sunt eu dusa cu capul pt ca as vrea sa miste non-stop.
Ieri am fost la mini-prix si sunt tare bucuroasa ca am gasit "hainute" si pe marimea mea:2 rochite si 3 bluzite.Si tin sa va spun ca au fost ft ieftine(240.000 bucata) si dragute foc.Asa ca daca aveti drum pe acolo (otopeni) merita sa intrati.Iar pt. bebei nu va mai povestesc cate hainute dulci, ieftine si 100% bumbac aveau.
Cam asta am am facut mai interesant de cand nu v-am mai scris.In rest,la fel ma chinuie picioarele ca se umfla ca la balamuc,dar n-am ce face.Cateodata stau si calculez ca as fi tare bucuroasa daca as naste mai devreme,adica pe la 37 de sapt.,sa scap si eu de aproape o luna,ca tare greu cred ca o sa-mi fie la gabaritul meu depasit.Ca sa nu mai zic ca asa ar iesi si fetita mea in zodia in care mi-am dorit eu sa fie,adica leut.Asa ca fetelor,declar ca sunt hotarata sa nasc prima.
Pup toate burticile care sunt proaspat venite la noi in listuta.
Fetelor,v-am rugat sa ziceti si voi in ce zi v-ar conveni o intalnire, dar vad ca nu vreti sa-mi faceti hatarul si sa ma vedeti si pe mine cat mai sunt transportabila.Atunci va propun eu SAMBATA(MAINE), ORA 18,B-DUL AL. OBREGIA(FOST METALURGIEI),NR 19D,STATIA RATB DRAGOS MLADINOVICI(FOSTA NISEI), BERCENI,SECT.4.Pt. mai multe detalii adresa (eventual mijloace de transp. in comun) sunati-ma pe mobil(e scris in lista de pe mailul comun).Daca ziua sau ora nu va aranjeaza,astept alte propuneri.
Va pupacesc pe toate si sa auzim numai de bine.
27+
cricri
http://photos.yahoo.com/dima_crstn
Mirabelac spune:
Buna fetelor,
Ma alatur si eu mamicilor de sept.-oct. daca ma primiti.
Eu va urmaresc de ceva vreme dar inca nu am apucat sa va scriu.
Eu sunt "clocitoare", adica stau acasa de la 5 sapt., o sarcina cu probleme mari si anume: singerari si dureri de la inceput, col deschis, la 16 sapt. am facut cerclaj si cind am crezut ca va fi mai bine, de fapt atunci incepusera problemele.
La inceput contractii nedureroase iar de pe la 22 sapt. au aparut si cele dureroase (dureri de spate si de burta) care le am si acum.
Fac tratamente cu Utrogestan, Gravibinon si antispastice, cred ca am luat o farmacie intreaga pina acum.
Imi petrec aproape tot timpul in pat, maninc in pat, doar merg la baie, mai citesc si ma uit la TV. Daca ma ridic in picioare si ma asez la loc burtica se face pietroi.
Dar cu rugaciuni la Dzeu ma intareste zilnic sa treaca timpul pina la termen si sa am bebe sanatos (apropo o sa am un baietel).
Mai sunt dintre voi care au probleme cu contractiile sau cu cerclaj?
Mi-ar prinde bine sa mai vb. cu voi ca tare greu mai trece timpul in pat, eu eram o fire activa inainte: mergeam la fitness, faceam cursuri de limbi straine, munceam mult.
Dar asta este, m-am obisnuit cu ideea.
Va doresc multa sanatate si bebei frumosi si sanatosi!
Mirabela 26 fix
Astept un ingeras!
ramomar spune:
Buna dimineata,
Inni
frumusica foc! Ne-ai omorat cu tortul 

..da-ne repede reteta ca altfel nu stiu cum scapi de noi....
sympa bine ca ai scapat de detrataj...mie mi-e frica sa merg acuma la dentist. Inainte de a ramane gravida mi-am facut controlul de rutina si era totul ok, o sa vad cum va fi si dupa sarcina ![]()
katia
felicitari pt steluta nr. 2!
monique_new si eu astept cu disperare concediul prenatal, pe care abia din 17 iulie o sa-l pot lua. Oricum ma detasez incet si sigur de tot ce tine de serviciu...
ionica spor la cumparaturi si ai grija sa nu ia foc cardul, eu ma gandesc de multe ori la al meu saracul....![]()
itzy-bitzy
frumos tort, frumoase poze , dar cea mai frumoasa e mamica ![]()
Hazul te admir pentru ce ai scris si pentru ce ai facut pentru Lucas. Se vede ca ai un suflet mare si bun 
Fetelor eu sunt tare suparata ca am primit o oferata de 10 zile la mare si sotul meu nu-si poate lua concediu in perioada aceea (iulie), iar in august deja va fi prea tarziu pentru mine sa mai merg

pupici la toata lumea
26 
POZE
mai avem un pic...
_Ralu_ spune:
buna fetelor!
va multumesc celor care au intrebat de mine!
noi suntem binisor. inca sub tratament (cred ca pana la sfarsit), tensiunea e bine: 11-12 cu 6-7. deci e ok. atata timp cat se mentine mica nu-i pericol pt bb! ca pe mine asta ma intereseaza!
am fost la dr, a fost ok. nasterea va fi prin cezariana, probabil la inceputul lui sept sau chiar la sf lui aug. pe 24 cred, fac 38 sapt, deci...ramane de stabilit cu dr!
iar acum, mare veste: vom avea O FETITZA !
asta e! n-am mai rezistat. dupa toate probl pe care le-am avut am decis sa ma mai inveselesc cu o veste care indiferent ce-ar fi fost, era o bucurie! i-am facut si sotului o surpriza, ca am intrebat fara sa-l anunt, si cand am iesit...surpriza! i-am spus! oricum de cateva zile....mergem pe nori....suntem asa de fericiti!
asa ca, pufy, daca nu te superi....un carucior roz.....! si numele ramane alexia-maria!
va pup, si cred ca o sa scriu mai rar ca mi-e frica de picioare umflate si nu pot sta la calc decat f putin!
raluca
29+
cu
alexia-maria
album yahoo
album webshots
...vine