Mamici de sept-oct 2006 (43)
Raspunsuri - Pagina 27
Hazul spune:
Buna tuturor gravidutzelor
Va multumesc din suflet tuturor pentru mesajele de "Bun venit"in randul vostru. Tare mandra am fost cand le citeam .......acum fac si eu parte dintr-un "club"
Pufymic imi scrisese sa va spun mai multe despre noi> Deci, o sa incerc sa fiu cat se poate de "scurta". Suntem in Canada de 10 ani eu si 12 sotul meu. Ambii suntem la a doua casatorie, si ambii avem cate un baietel din prima. Al meu, Lucas (6 ani)e adoptat din Romania de cand avea 6 luni, si este sufletul lui mama. Cu fostul meu sot nu am reusit sa raman insarcinata niciodata desi am facut tratamente peste tratamente timp de 13 ani. De cand am "schimbat cocosul" se pare ca mi s-a deschis "fabrica"
Ii spusesem sotului meu acum cateva zile ca o sa-i fac nod ...dupa ce nasc :)
Ce sa va mai spun? Ne-am casatorit de curand, pentru ca eu eram cam "precauta" dupa toate prin cate am trecut, dar pentru ca a venit bebele, am hotarat sa o facem oficial, ca sa fie si ea parte din familia noastra, si mai ales sa fim casatoriti religios.
In rest, sunt ca o leoaica atunci cand cineva imi ataca "puiul", pentru ca el este pentru mine sufletul meu si nu vad nici o diferenta intre el si gogosica din burtica. Am auzit comentarii de genul : Acum o sa vezi si tu ce simti ca mama pentru ca o sa fie sange din sangele tau
. Dupa ce mi-au vazut culorile pe care le-am schimbat la fatza la auzul acestor vorbe, s-au mai potolit...Nu stiu ce inseamna sa ai un copil biologic, dar stiu ca pentru Lucas mi-as da viatza si mai mult decat atat nu conteaza. Acum cateva zile am vazut la televizor reportajul lui Angelina Jolie unde spunea ca era pregatita sa-si apere copiii adoptati, pentru ca si ea credea ca o sa simta altfel, dar nu a simtit nici o schimbare. Nu ma astept sa fie cu nimic in plus sau mai special, singurul lucru pe care-l stiu este ca Lucas o iubeste pe asta mica de este innebunit dupa ea si este bebele lui. Nu are voie sa puna nimeni mana pe burtica, ai da de mancare (adica ma indoapa pe mine zilnic), si de abia asteapta sa fie "big brother". Si acum cateva din perlele lui legate de bebe:
Mama, cum a ajuns bebele in burta? Eu, ca sa evit subiectul direct.
Stii cum e cu samantza de flori pe care le-am pus noi in gradina si au crescut flori din ele? Asa si cu bebele. Dintr-o samantza mica , ajunge sa creasca un bebe....La care el: AAAAAAaaaa, si tu ai mancat samanta lui Sorin? (sotul meu)
In alta zi fusesem la cumparaturi pentru niste chilotei, ciorapi pentru el, si desi nu cumpar hainute de bebe deja pentru ca toata lumea ma dispera cu aceste superstitii, nu m-am abtinut si am cumparat un set de ciorapei pentru noi nascuti.Am ajuns acasa cu ei si i-am aratat la Lucas. El: OOOOOOOOOO, sunt atat de frumosi....si dupa cateva secunde. Haide, cand ai mananci?
Dragul de el, stie ca tot ce ajunge la bebe trebuie "mancat" .....
O sa-mi postez si fotografii cu noi , dar deocamdata nu stiu cum sa le atasez la forum. Le am facute in album la Yahoo photos. (Nici o problema, le dau eu de capat cumva). Cand am vazut fotografia lui Pufy m-au pufnit lacrimile . Si Lucas pupa burtica in fiecare zi, si are o privire de ingeras cand se uita la ea.
Cam atat pentru azi, cred ca v-am luat destul din timpul vostru citindu-mi randurile...O sa revin maine cu altele daca nu va plictisesc.
PS> Citisem despre bautul cafelei in timpul sarcinii. Eu beau cate un ness cu lapte in fiecare dimineatza. Gogosica asta mica mi-l cere si daca nu-l beau, imi e rau. O lingurita de ness la o cana cu lapte. In rest, nu am fumat niciodata , si nici nu am baut alcohol asa ca ma rog la DD sa ma ierte daca o drogez pe asta mica, dar este singurul meu viciu 
Pupici la toata lumea, si sa ne ajute DD sa auzim numai de bine, sa nu ne stresam ca-i stresam si pe astia mici. Ei au nevoie de noi si acum, dar si dupa.
si pentru final o quota care-mi place
"Take my advice, I don't use it!"
Ioana_Crina
tanima_i2002 spune:
Ehe, contractiile alea de care spuneti voi ca se face o galma si doare tare burtica eu le am de la 4 saptamani. M-am si obisnuit cu ele. Eu cerd ca sunt mama contractiilor, ca eu de la inceput m-am tot vaitat de ele. Vad ca incep sa nu mai fiu singura. Nu ca ma bucur, dar macar nu sunt unicat. Pe mine deja nu ma mai sperie decat ca imi scurteaza si mai tare colul. Oare cum imi pot da seama daca oierd lichid. Ziua fac pipi de 15-20 de ori, noaptea din fericire ma trezesc doar o data, max de 2 ori. Infectie urinara nu am ca am facut urocultura.
Vad ca pe aici sunt multe gospodine si tot vorbiti de tot felul de retete, dar pe mine m-ati prins prost ca nu pot sa le experimentez ca nu am voie sa stau in picioare, deci nu ma bag. Desi eu ma consider tare gospodina si imi si place sa experimentez, chiar mai inventez din mai multe retete combinate. Dar acum...citesc cate faceti voi si ma intristez ca eu nu am mai facut o prajituricaaaa. Le cumpar, ca de pofta e, dar cine sa stea atata in picioare in bucatarie. Abia fac mancare ca sa avem ce manca.
tanima
21+
Chuny spune:
Ioana- Crina, ai de la mine niste
pt asa o poveste.
Eu am o īntrebare pt mamicile gravidutze : ce sporturi mai practicati voi ? Sau era ceva ce faceati inainte si acum v-ati oprit ? Merg la mare miercuri si as vrea sa ma plimb putin cu bicicleta ... sunt piste speciale, drepte, pe malul marii si mi-e un dor nebun. Credeti ca e periculos daca merg cu grija si fara sa obosesc ? Anul trecut faceam drumetii lungi cu bicicleta, dar anul asta am cam lasat-o balta.
Sibylle
saptamāna 25
Pozele mele
inni spune:
Uite Pufy tort si de la mine...dar e facut asta iarna nu e proaspat ca al lui Itzy-Bitzy.
Inni
29+ cu
....
[/b]
inni spune:
Pt. ca tot n-am avut somn si nici partener de vorba...(ca dormiti bustean) am avut vreme sa pun poze. Am sa revin cu poze cu burtica, acum nu am pus deloc.
Ceea ce o sa vedeti sunt de anul trecut, prima e de cand am cununat (oct 2005)...concediu..mare...diverse. Nu am pus multe...am ales doar cateva...ca am vz ca nici nu se vad prea bine...par intunecate.
Comentariile pozelor sunt facute la vremea respectiva...ca asa le fac eu la majoritatea, nu le-am scris special pt. forum.
Io sunt fata bruneta cu par oarecum scurt..iar domnu' cu ochelari e sotul meu ![]()
![]()
![]()
Poze
Poze tort si pizza
Inni
29+ cu
....
eli26 spune:
HAZUL si eu ati ofer
mi-a placut povestea ta,sa ne mai povestesti!!
cred ca a fost tare bun

ce ma fac eu acum?? cum fac si eu tortul acela???? da-mi si mie reteta daca vrei
mama ce bine arataaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!Tina26+ POZE