Mamici de sept-oct 2006 (43)
Raspunsuri - Pagina 26
pufymic spune:
Salutare fetelor!
Revin si eu dupa ce azi toata ziua au fost pene de curent si n-am apucat sa scriu nici macar un mesaj....asa ca m-am enervat si am recuperat la amiaza somnul de azi-noapte
!
Gripo ma bucur ca esti mai bine acum!
Mexxa imi pare rau ca nu te simti bine!Iti tin pumnii sa fie totul ok cu tine si bb mic!
Monique_new vad ca te-a lamurit Inni cu Vigantolul!Nici eu nu-l arunc dupa 20 de zile ci il folosesc pe tot si Alesio l-a asimilat f bine, nu am avut probleme(deci clar chestia cu asimilarea depinde de fiecare organism in parte!)
Carmen faina reteta aia .Si eu vreau s-o fac...cand apuc!
Martha ma bucur ca nu e infectie!Ai grija de tine!
Lexi ma bucur ca ai revenit!Daca ai nevoie de un umar pe care sa plangi sunt aici!
Floricika n-am mai vazut gravida ca tine care sa se bucure ca se ingrasa!Hai ca-ti mai dau niste kg de la mine ca am destule...
(si la Ktia ii dau dc vrea!!!
)
Onutz spor la curatenie si multa sanatate lui Matei!
Danip chiar asa: ia scrie tu mai des daca tot ne citesti!
Lullabay ma bucur ca esti printre noi!
Inni m-ai facut sa rad cu postarea ta: Katia ...cred ca nu's ce prajitura + tort cu 4 etaje + inghetata + niste felu I si II acolo...+ a inapoiat si frigideru' ..si acum calca rufe (vorbim despre Pufy)!Esti beton!
Las' ca imediat va zic ce am facut azi de n-am semnat condica
!
Sympa ma bucur ca ai scapat (cu viata
) de la detartraj! Nasol ca ai probleme cu gingiile...Eu abia maine seara ma duc
....si sper sa nu mai fie cazul prea curand dupa aceea!...si multumesc de complimente....nu sunt deloc speciala...sunt doar mamica!![]()
Tina in unele tari mai "insorite" nu se dau suplimente cu vit.D la copii fiindca nu au nevoie.
Ignatica am trecut noua graviduta in listuta....dar cum ai dat peste ea acolo???Tu cum te simti?
Laliq ma bucur ca e totul bine cu bb mic!
Katia felicitari pentru noua steluta!...”imbatranesti” incet-incet....pe DC![]()
Ionica ma bucur ca esti ok!Spor la intors casa cu susu-n jos!![]()
Fetelor care ma intreaba daca n-am stare nici noaptea...vedeti voi cum va fi cand aveti un bebeloi atomic care nu va lasa sa faceti nimic fara sa participe....de aia prefer sa imi vad de treaba in liniste cand doarme el(fetele care au copilasi stiu cum e
!)
Si acum despre noi: aseara m-am culcat la ora 2(!!!!) dupa ce am terminat de dezghetat frigiderul si congelatorul si am mutat toate alimentele in combina frigorifica....
Dimineata la ora 7 m-a trezit Alesio foarte original: cand incercam sa deschid ochii imi tragea o palmuta peste fata
....apoi un pupic
! Pe la 10 a mancat si am iesit afara(ca tot nu ma lasa sa stau la calculator), apoi am venit acasa, am facut o mancarica de mazare(mi-a iesit mai buna ca niciodata!)...si atata!la ora 1 l-am culcat(dupa laptele de rigoare), am mancat si m-am culcat si eu...la 5 ne-am trezit( a papat mancarica de mazare si ciorbita de legume)....si cand sa deschid calculiciul...pana de curent....si de atunci abia acum am curent ca lumea( ca am mai avut dar in etape!parca am fi pe vremea raposatului.....)!
Ah, si m-am masurat in „talie”....am 106 cm!Viespe adica...
!
Ioana
(27+) &
Alesio(08.10.2004)
Pagina Alesio
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50933" target="_blank">Povestea bazucului
www.alesio.myou.ro/model/page.html" target="_blank">Fotomodelul nostru
Poze Yahoo
Ingerasul mic din burtik
lullabay spune:
Bun venit Msl si Hazul..desi sunt si eu la fel de noua ca si voi imi permit sa va urez bun venit!!AndraPG ma bucur ca te simti mai bine.Sunt unele lucruri care ni se intampla,pur si simplu modificari fiziologice..cateodata ne facem mai rau cu panica decat suferinta ca atare..acum nu zic sa nu fim precaute,e bine sa stim ce se intampla cu noi dar nici sa nu ne sperien usor.
Eu am fost la cursuri prenatale,a treia sedinta si tare multumita sunt..data viitoare facem despre alaptare..deabia astept..e asa de bine sa te mai vezi si cu alte gravidute!Si sa stii ce se va intampla cu tine in ziua nasterii!
MAi rau e ca vine vara si lumea merge in concedii,adica si doctorii ..eu as vrea sa nasc cu cine m-a supravegheat dar s-ar putea sa nu am asa noroc.
Pt.cine intreba (iertare ca nu imi aduc aminte,v-am zis ca uit tot)eu cred ca voi merge la munca pana pe la 35-36 saptamani ,dar cateva ore pe zi 3-4 nu mai mult.
28+ 
MamiLili spune:
Buna seara, fetelor!
In primul rand imi cer scuze c-am disparut o saptamana si nu v-am anuntat, pur si simplu a trebuit sa plec la drum foarte repede. Eu sunt ok, ma apuc acum sa citesc din urma, sper sa gasesc numai vesti bune.
Sanatate la mamici si bebici!
Lili
22 sapt
martha78 spune:
Pufy, tot ai avut un avantaj cu intreruperile astea de curent..te-ai odihnit! ![]()
Laliq, ma bucur ca bebe e bine! Distractie maxima la mare si la munte!
Martha 29 sapt 
Monique_new spune:
Pufy .. cite bordee atitea obiceiuri...cam asa vad ca sunt si doctorii astia
Daca si limba romana sau istoria se invata acum dupa manuale alternative ce sa mai vorbim de doctori.
Monica
29 sapt
itzy-bitzy spune:
Hei burticoaseeeeeeee!!!!!!!!
Katia uite-ma aici!! Nu am fugit insa am fost ocupata la serviciu, acasa am citit dar pana sa scriu ma lua somnul, ca am o lista de raspunsuri...sunt in mare verva cu pregatirile pt nunta ca v-am spus ca suntem nasi....
Pupici fetelor care au intrebat de mine
Ramomar, Anangel-lexi, Katia.
Katia am citit si eu traducerea aceea fff frumoasa intr-adevar insa asa m-a impresionat ca dupa aceea am avut o stare ...parca imi venea sa plang . Nebunie de gravidenie...noroc cu sotul meu...
Ramomar am sarbatorit ff frumos, cand am venit acasa am simtit un parfum puternic de crini. Aveam 3 vaze pline cu flori - 2 buchete erau de la socrii mei care au venit in lipsa noastra si mi le-au adus impreuna cu un tort delicios de fructe care era in frigider iar celalat buchet de la sotul meu.
. Si anul trecut au fost la fel de atenti si de draguti.
Am pus si cateva poze in album: "2 ani de casatorie" si "la gratar" de duminica cand am fost la niste prieteni care au un baietel adorabil.
Apropo de poze...zilele trecute am primit un PM de la cineva de pe forum care mi-a propus sa pozez pt un site dedicat maternitatii. A mai primit vreuna dintre voi asa ceva?
Ma refer la fetele din Bucuresti ... ca ele sunt vizate. Pe mine m-ar incanta ideea dar sotul meu e cam reticent...si ma cam da si pe mine inapoi ca cine stie unde ajung pozele...in fine...ma mai gandesc...
Urez bune venit noilor burtici, sanatate, sarcina usoara si bb sanatosi si voiosi: Bichy, Hazul, Lullabay si Msl
Mexxa ff frumoase si pozicile tale, frumoasa burtik. Inaca mai incapi in blugi, suuper...
Flory nu stiu despre CP ...dar iti doresc multa sananate si ai grija de tine si de bebe.
Stef eu am facut analizele de care intrebai la inceputul sarcinii.
Andra ff nasoala faza cu ochii. Asa ameteli usoare am mai avut si eu, dar nu am dat atentie ...
Microbu, mortala faza intr-adevar am ras de am murit....

Pufymic suuper pozele mai ales cea cu Alesio pupandu-ti burtica. Esti intr-adevar o gospodina de nota 10. Eu inainte de casatorie nu gateam nici un ou ochi. Dupa casatorie insa ...i-am speriat pe toti ca gateam zilnic cu o placere si un drag... Mama era shocata...si faceam chestii suuper ..sofisticate si delicioase. Acuum ...sunt mai comoda pt ca mananc eu mai putin. Inainte eu eram cea pofticioasa si faceam ca stateam eu cu gandul. Sotul meu nu e pretentios sau pofticios sau gurmand asa ca...am noroc acum.
Inni mie imi vine sa rad numai cand vad ca ai mai scris cate ceva , rad inainte sa citesc ca imi inchipui dinainnte ce ai mai facut haios.
Bafta maine la doctor.
Anangel_lexi
nu mai fi suparici ca superi si pe bb. Acum suntem fericite si totul trebuie sa treaca asa pe langa noi...nu? Nu le mai pune la suflet.
Laliq mersii mult pt urari asemenea si voua si felicitari pt vestile bune de la echo. 
Ralucutza, Roxana01, Cri19 voi ce mai faceti?
Daca imi mai aduc aminte de ceva, revin ca am si eu niste lacune acum cu memoria...de numa numa...
Pupici si numai bine tuturor mamici, bebici...tatici si ce mai sunteti pe acolo
Itzy-Bitzy
27+ cu
Ana-Maria
POZE
pufymic spune:
MamiLili ma bucur ca ai revenit si esti ok!
Itzy-bitzy m-ai omorat cu pozele!
....cred ca banuiesti ca de mancare e vorba
...maiexact de tortul ala criminal!Maine musai fac si eu ceva dulce ca nu se mai poate asa!
Si florile sunt superbe!
Merg si eu in pat...n-am somn dar macar sa ma intind ca ma dor picioarele si am arsuri!...da de aia tot mananc...chiar daca stiu ca toate imi vin inapoi...asta e!
Noapte buna burtici frumoase si bebici scumpici!
Pupici!
Ioana
(27+) &
Alesio(08.10.2004)
Pagina Alesio
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50933" target="_blank">Povestea bazucului
www.alesio.myou.ro/model/page.html" target="_blank">Fotomodelul nostru
Poze Yahoo
Ingerasul mic din burtik
itzy-bitzy spune:
Pufymic 

esti o figura ...mi te si inchipui...
Hai noapte buna si odihna placuta. Eu incerc sa mananc ponderat ca sa evit faza cu senzatia de lipsa de aer....
Itzy-Bitzy
26+ cu
Ana-Maria
POZE
anangel_lexi spune:
Multumesc tuturor fetelor pt. vorbele bune, incurajari si umeri pe care sa plang
. Din pacate pur si simplu nu pot trece peste situatia actuala. Si cred ca e ceva absolut normal. Offf......
Chiar nu vreau sa va expun problema mea, nu din alte cauze ci pentru ca sunt constienta de faptul ca fiecare din voi are propriile ei probleme si griji si framantari. Nu mai e nevoie si de necazurile altuia...Oricum va rog sa ma credeti pe cuvant ca nu e catusi de putin un maruntis...E ceva legat de locuinta.
Ralucutza, tu pe unde esti? N-ai fost nici pe mess azi...Sper ca ai fost doar ocupata si ca in rest e totul OK 
28
I wish I were an angel...
Poze diverse
Poze cu bebe si burtica
Varsta comoricii noastre
http://tickers.baby-gaga.com/p/dev256pr_.png
AndraPG spune:
Lullabay, e adevarat ca panica nu e buna in nici-o situatie, si mai rau e faptul ca te face sa vezi lucrurile mult mai grave decit sint in sine.
Probabil ca daca ar fi fost cineva linga mine in momentul acela, nu m-as fi speriat chiar asa de tare.
Una peste alta, a iesit si un lucru bun de aici, in sensul ca mi-am facut un control amanuntit la ochi, tensiune oculara, fund de ochi, etc si m-am linistit cind am auzit ca nu am nici-o problema in directia asta.
Izty-bitzy, ce a fost mai greu a trecut, azi am avut in prima parte a zilei o stare mai tensionata dar pe parcurs m-am mai linistit si cum spuneam, m-a ajutat foarte mult si postarea lui Lullabay.
Bebelina mea azi a fost tare fortoasa, mi-a tras suturi la greu si am vazut ca reactioneaza ori de cite ori mergeam la bucatarie si simtea caldura de acolo.
Parca zicea Cri ceva de o intilnire, semnez si eu condicuta daca e sa fie pina simbata viitoare-nu de alta dar plec din Bucuresti, sau dupa jumatatea lunii iulie.
Pup toate fetele care mi-au raspuns si nu numai si va doresc o noapte buna.
APoianschi