Mamici de sept-oct 2006 (43)

Raspunsuri - Pagina 25

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sympa spune:

trebuie sa mai trimit un mesaj sa scap de mesajul 666...superstitii!!!!

Album1Album2Album3Album4
Florida2004-2005
poze noi
Mariana30 (Andrea 25.10.2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inni spune:

Sympa ..nici eu nu am retinut faza cu dentistul la Pufy, dar asa e..parca a spus ceva, dar oricum nu cred ca s-ar supara pt. ce a citit. Chiar a fost gluma si nu una proasta. Eu de fapt o admir pt. cate poate sa faca si sunt convinsa ca nu o sa interpreteze gresit...asa cum nici mie nu mi s-a parut rautacioasa remarca Katiei, ca daca asa era..nu continuam...sa scriu online.

Eli stai linistita, daca fetita ta avea ceva se vedea pana acum..la costisoare...si la coloana. Probabil ca acel lq o fi ca Vigantolul..cine stie !!! Daca a avut o alimentatie corecta nu se pune problema. In Romania e si o moda cu medicamentele si un fel de "ce face unu tr sa faca toti" si sunt mamici care chiar se supara pe medici ca lor nu le-a recomandat nu stiu ce medicament cum ia copilul prietenei..etc..etc..fara sa-si mai puna problema daca chiar e nevoie sau nu.
Si mai e ceva. Mai exista diferentele de rasa si alimentatia dintr-o anumita regiune a globului. Se aplica si regula asta in sensul ca intr-o anumita regiune de pe Pamant e nevoie de anumite resurse fie alimentare fie supliment medicamentos de care alte populatii nu au nevoie....Hai ca incep sa repet cuvintele

Wow...Ignatica..da' tu cum ai facut de ai ajuns inapoi la capitolul 28 de ai gasit-o pe mamica din Rwanda....???!!! Recitesti toate capitolele ?

Laliq..io ti-as da, dar sunt convinsa ca nu sunt la fel de bune ca ale mamei tale.

Sotul meu e foarte incantat de mine. A zis ca daca e pe asa...apai sa mai facem vreo 2-3 copii, daca ei sunt cauza harniciei mele.

Inni 29+ cu ....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inni spune:

Mephala am poze, dar nu sunt puse pe album yahoo sau webshots...Tot am zis sa pun, sa pun si intotdeauna mi-am gasit altceva de facut desi ma uitam mereu la ale voastre si ma boscorodeam ca nu am fost in stare pana acum.
Poate reusesc in week-end.
Ca maine nu cred ca am timp..ma duc la control la medic.

Inni 29+ cu ....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eli26 spune:

Inni multumesc,oricum m-am mai linistit putin (astazi ma intrebam singura daca sa -mi intreb doc s-au nu ) cred ca ridea de mine! succes maine la control si sa vii cu vesti bune !!!

Tina26+ POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ignatica spune:

Inni m-am distrat copios, nu recitesc capitolele, pur si simplu, ne reaparuse capitolul 28 pe prima pagina a subiectului Odiseea... si am fost curioasa sa vad ce s-a intamplat... Daca tot stau acasa degeaba...

Ignatica

30+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monique_new spune:

Eu acum mi-am mai revenit un pic ca aveam o stare cam nedefinita, cred ca de la caldura, urechile mi se infundau asa de vreo 2 ori am patit iar bebe nu vroia decit in pat sa stau, plus o stare de greata sau cam asa ceva. Oricum un disconfort plus ca imi venea sa plinggggggggg de ce nu stiu ca nu pot sa zic ca ma durea ceva.

Voi ati inceput sa stati acasa? Eu as fi vrut sa nu mai merg la servici incepind cu 1 iulie dar se pare ca nu pot inca sa-mi iau concediu de odihna pe anul 2006(cota parte adica vreo 15 zile) dupa care sa bag medical.Asa ca sper sa rezist pina pe 15 iulie. Voi cum procedati????

Pupici
Monica 29 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionica spune:

Dragele mele burtici,

La mine inca persista sentimentul de "nidatie" imi prepar culcusul pentru pitica mea.
Sunt la capitol schimbat perdele in toata casa,am mutat toata mobila ,cand sotul va reveni probabil nu va recunoaste casa

Pupici ma duc sa cumpar materialul de perdea,prietena mea cea mai buna a inceput deja organizarea "baby shower-ului" ,noroc cu ea,eu habar nu am cum si cu ce se mananca!!!

Va tin la curent,am sa pun poze cand totul este gata!!ohhhh nummai gravida sa nu fii ,Ccardul meu e inrosit !!

bye

+27SOPHIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sympa spune:

Inni, si eu o admir foarte mult pe Ioana.E un model pentru noi....Stiu ce inseamna sa ai o bucata copil acasa...Sincer...nu stiu cum face, dar eu cand o am pe Andrea nu pot face nimic, sau fac dar degeaba ca nu se vede nimic.Acum fac curatenie in dormitor ea imi intoarce salonul cu fundu-n sus, si invers....sau bucataria, baia si ce mai gaseste ea ca e prea aranjat.Asa ca o admir la cat de harnicuta si cu spor munceste.Vad ca esti si tu pe urmele ei cu bunataturi...Bravo tie!Te asteptam maine cu vesti bune de la control.
Aveti vreo idee de cate poze se pot pune intr-un album pe webshots?Ca eu stiam ceva de genul 240, dar la ultimul album am deja 287 si vad ca mai intra.Inainte primeam mesaj ca e plin albumul si nu mai am spatiu pentru alte poze.S-a mai schimbat ceva?
Ionica?N-ai mai scris demult?Ce mai faci?

Album1Album2Album3Album4
Florida2004-2005
poze noi
Mariana30 (Andrea 25.10.2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oanacn spune:

katia, multumesc pentru parola si pentru traducere.
Foarte draguta, mi-au dat lacrimile cand am citit-o.

Pupici la toate

Oana 28+ cu Lisa Maria

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

Inni, ok, asteptam poze in week. Bafta maine la medic!

Monique, greu cu caldurile astea: vad ca numai ameteli, ceatza pe ochi si urechi infundate dau.
Ai grija de tine si bea multe lichide.

Carmen(26+) siIustin (5.06.2004)
Album Iustin

Mergi la inceput