Mamici de sept-oct 2006 (43)

Raspunsuri - Pagina 24

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ignatica spune:

Pufymic mai este o colega cu DPN - 20 septembrie - danaav din Rwanda. Ne-a scris la sfarsitul capitolului 28. Cand ai timp sa o treci pe listutza.
Eu am luat azi primele hainute pentru bebe. Mi s-a parut foarte comica situatia, de-abia ma pricepeam sa ii explic vanzatoarei ce vroiam, ca sa nu va mai spun ca nici macar nu sunt sigura ca am luat ce trebuie.

Ignatica

30+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katia spune:

Mexxa, e mai bine asa, sa mergi la doctor si sa te linistesti!

Sympa, uite de la noi ca sa-ti treaca durerea mai repede. Eu nu ma hotarasc nicidecum sa merg cu niste carii si ceva de pus. Poate imi fac curaj dupa ce nasc Nici eu nu beam cafea la inceputul sarcinii dar acum parca as gusta din cand in cand

Eli sincer nu cred ca o sa aiba ceva fetita ta. Sunt convinsa ca pe lumea asta exista mii de copii carora nu li s-a administrat asa ceva si sunt perfect sanatosi atata timp cat au o alimentatie sanatoasa!

Pufy, sper ca n-ai patit ceva doamne fereste!

Fetelor....am capatat a doua steluta!!!!!!!!

http://pg.photos.yahoo.com/ph/silvia_pepelea/my_photos

Numai acela poate construi castele de nisip pe malul marii, care crede ca valurile pot fi imblanzite

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sympa spune:

Gata...mancarea e deja pe foc!!!
Ioana.....pe langa mancare, prajituri, curatenie, Alessio....a avut programare la dentist azi....Sper ca nu te-au chinuit prea tare Ioana....Haide spune-ne ce mai faci bun!!!
Mexxa, stai linistita in pat si speram sa treaca pana maine..daca nu da fuguta la doctor.Ai grija acolo!!!
Fetelor, nu mai stiu care ati intrebat de cercei.Parerea mea e ca mai bine sa le faceti gauri cu niste pistoale specile in care se pun cerceii medicinali, care trebuie (dar nu neaparat) schimbati dupa 3 saptamani.Am mai citit si la alte subiecte ca sunt si in Romania...si nu le doare deloc.Metoda cu acul deja mi se pare mult mai dureroasa.
Maine merg la vaccin cu Andrea si imi e asa de mila de ea.Cand era mai mica nu constientiza...acum desi o pregatesc de-acasa cu ce o sa-i faca doctorul imi raspunde....nu eu, mama....Mai zii ceva!!
Ralucutza.....pe unde esti?Cum mai esti cu tensiunea???
Ileana???????????Fericito!!!!!!!!!Esti la mare....ce-ti pasa tie, speram ca si tu esti bine cu tensiunea si te disttrezi de minune!!!!
Imi e tare dor si mie de mare!!!!As da si eu o tura....poate mergem la ocean dar e tare departe si nu are acelasi farmec.

Album1Album2Album3Album4
Florida2004-2005
poze noi
Mariana28 (Andrea 25.10.2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laliq spune:

Ne-am intors de la ecografie si m-am mai linistit si eu. Mateias era in plina activitate Dr. a zis ca e f. multumita de ce a vazut, ca bebe e in grafic la toate masuratorile (are 460 +/- g la 22 saptamani si 4 zile), fluxurile sunt bune, placenta e ok (30.7 mm grosime). Sa dea Domnul sa mergem tot asa...
De bucurie saptamana viitoare plecam cateva zile la mare sau la munte.

Mexxa, apropos de pozitie bebe - am vazut topicul deschis de tine ieri parca - am intrebat-o pe dr. mea daca a vazut bebe strans cu piciorusele la capsor si a zis ca da (de multe ori a vazut si ca asta nu-i un motiv sa te ingrijorezi), dar ca se poate face ecografia si daca sta asa.

Martha, Romona, Danip

Lexi, nu mai fi suparici, se rezolva toate pana la urma. Iar acum bebe are nevoie de mamica vesela si optimista.

Inni, nu vrei sa vinzi din bunatatile pe care le faci? Acum o am pe mama la mine si doar dau comanda de ce vreau sa pap, dar pleaca saptamana viitoare inapoi la Baia Mare si trebuie sa gasesc alta solutie ca m-am invatat cu papa bun.

Va salut pe toate si va doresc multa sanatate.

Larisa 21+ Horia Matei

http://pg.photos.yahoo.com/ph/larisa_bucur/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katia spune:

Sympa, pe asta cu programarea lui Alesio la dentist n-am prins-o...desi pana acum puteam sa ma laud ca citesc tot si cu atentie.......doamne ce dusa sunt! Oricum glumele mele si ale lui Inni au fost fara rautate...sper ca nu te-am suparat, Ioana

http://pg.photos.yahoo.com/ph/silvia_pepelea/my_photos

Numai acela poate construi castele de nisip pe malul marii, care crede ca valurile pot fi imblanzite

Mergi la inceput

Mersi mult Katia ca esti alaturi de mine...e mult mai bine azi..ieri am suferit, trebuie sa recunosc.Dar e spre binele meu...Trebuie sa mergi si tu la dentist dupa ce o sa scapi de alaptat daca nu e foarte grav inca.Imi amintesc ce calvar era si pentru mine dentistul!!Dar isi si bateau joc de tine fara anestezic.Acum banuiesc c anu mai e la fel!!!!Imi vine sa rad ca dupa ce-am venit in Canada si m-am dus prima oara sa-mi faca un plombaj, l-am vazut pe doctor cu seringa in mana...am inceput sa strig acolo ca eu nu vreau extractie....nu pricepea ala ce vreau!!!Si i-am spus ca la noi se faceau injectii numai pentru anestezie la extractii.A ras si parca nu-i venea sa creada.Felicitari pentru a doua steluta!!!!!!!!
Eli...stai linistita ca sigur nu e nimic grav.Daca era nevoie sigur iti dadea doctorul!!De fapt in tarile calde se administreaza in doze mult mai mici pentru ca vit D o pot lua si de la soare.
pupici fetelor...si aveti grija...

Album1Album2Album3Album4
Florida2004-2005
poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eli26 spune:

Katia felicitari pt a doua steluta si succes la cat mai multe! multumesc pt raspuns,si eu SPER sa nu fie nici o problema mai tirziu ca nu i sa adiministrat Vigantol

Tina26+ POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eli26 spune:

Sympa multumesc pt raspuns! si succes maine cu fetita la vaccin!!!

Tina26+ POZE

Mergi la inceput

Katia..sigur nu se supara Ioana asa de repede...Ai uitat ca esti gravi????????Acum chiar vrei sa retii totul?????Mai omite omul cate una alta d-apoi graviduta!!Oricum ai o scuza!!Pupici...glumesc si eu..sper s anu te superi!!!
Laliq...ma bucur ca ne dai vesti bune de la ecograf, si Mateiutul tau face tumbe in burtica...Distractie placuta de pe-acum la munte sau la mare!!Meritati!!!

Album1Album2Album3Album4
Florida2004-2005
poze noi

Mergi la inceput

Mersi Eli pentru maine...chiar am emotii...mai mari decat primul ei vaccin...dar trece!!!!!O sa le rog sa le faca (ca sunt 2) in manuta....si-asa nu o sa o doara prea tare dupa.In picior e mai nasol ca de cate ori paseste simte durerea!!!!
Mai fetelor...vreau si eu o mami care face papa buna aici, ca m-am saturat zau asa....poate o convingem sa vina aici macar dupa ce nasc. Asta in cazul in care nu plecam noi pentru cateva luni in Romania.Mama are viza pentru 5 ani si nu reusim sa o convingem sa vina...si sta saraca de ea singura acolo.Din 3 copii care i-a crescut tot singura a ramas ca tata, D-zeu sa-l ierte ne vegheaza de sus de 8 ani.Si uite-asa nu vrea sa se desparta de casa, gradina, mormant si tot ce o leaga de Romania!!!Pana la urma tot o convingem noi, macar pentru o perioada.

Album1Album2Album3Album4
Florida2004-2005
poze noi

Mergi la inceput