Mamici de sept-oct 2006 (43)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns inni spune:

Aha...pai nici nu stiu cum sa fac...de-aia intreb si eu in stanga si-n dreapta.. (despre cercei)

Pufy

Inni 29+ cu ....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufymic spune:

Inni stii povestea cu drobul de sare?Cam asa esti tu cu alergia la anestezic!
Inainte de a-ti face anestezia medicul anestezist te intreaba dc ai mai facut vreodata anestezie la dentist si dc esti alergica la ceva.
Daca raspunsul la prima e negativ, atunci ti se va face un test cutanat cu substanta anestezica si se va vedea dc esti sau nu alergica la ea.
Asa ca nu iti mai fa ganduri aiurea ca stiu ei medicii ce fac(unii)!

Pupici!

Ioana(27+) & Alesio(08.10.2004)
Pagina Alesio
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50933" target="_blank">Povestea bazucului
www.alesio.myou.ro/model/page.html" target="_blank">Fotomodelul nostru
Poze Yahoo
Ingerasul mic din burtik

Mergi la inceput

Eu sunt de coma...in loc sa dorm deja ...dezghet frigiderul si congelatorul(ala l-am si spalat deja)....ca ne-am cumparat o combina frigorifica sa le putem da astea inapooi ca sunt cu imprumut...(de la tata).
Si cum nu pot lucra in voie ziua din cauza de bazuc care-si baga nasul(si nu numai) peste tot....imi fac treburile noaptea.....ca la noi la nimenea!

Pupici!

Pagina Alesio
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50933" target="_blank">Povestea bazucului
Poze Yahoo
Ingerasul mic din burtik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hazul spune:

Buna tutoror mamicilor
Sunt si eu o viitoare mamica de octombrie, mai precis pe 19 octombrie asteptam o fetitza pe care o sa o cheme Thea.
Am mai scris pe site si Ioana (pufymic) a fost foarte draguta si mi-a raspuns. O rog insa sa ma adauge si pe mine la listuta voastra, pentru ca desi sunt departe de tara, inima mea este tot in Romania.
Ma delectez zilnic cu subiectele voastre si mi-as dori sa avem si noi aici o trupa de mamici cu care sa facem lucruri impreuna. Dar cum nu avem, sper din tot sufletul sa-mi permiteti sa ma alatur voua:)
Va doresc sa aveti toate bebitzi sanatosi (inclusiv eu), si sa auzim numai de bine.
Ioana_Crina
"Out of my mind, back in 5 min."

Ioana_Crina

Mergi la inceput

Hazul bine ai venit(in sfarsit) in trupa noastra!Te primim cu bratele deschise ca pe toate noile burtici ce ni se alatura!
Te-am trecut in listuta!
Si asteptam sa ne povestesti mai multe despre voi!

Pupici!

Pagina Alesio
Poze Yahoo
Ingerasul mic din burtik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanae spune:

Nu am somn si am intrat sa citesc ce ati scris.Multumesc fetelor pt. raspunsuri sunteti niste dragute:Mexxa,Susa,Microbu,Eli.

Try si Monique pe mine nu ma ingrijoreaza burtica ca este joasa ( de fapt atunci cand bebele este sus si ea este tuguiata si inalta nu este joasa deloc ca forma); ci faptul ca la efort cum ar fi de exemplu statul in picioare o ora capul bebelusului se lasa foarte jos si apasa uterul care deja este scurtat si in pericol sa se deschida. De exemplu la echografie bebele era asa de jos cu capul ca a trebuit sa ma dezbrac de-a binelea.M-am gandit ca centura poate il impiedica pe bebe sa se lase si astfel voi putea sta si eu linistita.Asa nu pot sa fac nimic, iar cu o fetita de 4 ani care este argint viu nu prea pot sta in pat.Daca dispare din peisaj 10 minute si nu da nici un semn e clar ca face o prostioara.De exemplu astazi eu faceam niste acte si nu prea am urmarit-o iar cand m-am dus in dormitor ea isi exersa talentul de scriitoare pe peretii din dormitor.

Pufymic spor la treaba si pupici lui Alesio este un scump.

Mephala multa sanatate.

si noapte buna!

Roxana + Diana (8.05.2002)+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanae spune:

Bun venit noilor burtici!Sarcina usoara si bebici sanatosi!

Roxana + Diana (8.05.2002)+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monique_new spune:

Fetelor chiar nu aveti somn de butonati la orele alea din noapte.si pufy tu mai faci si treabaNU am poze si oricum s-a cam ciufulit fata de cum eram aseara ca am dormit si din cauza ca dorm calare pe o gramada de perne cam transpir.Oricum m-am facut suvite blonde si m-am mai tuns la virfuri. Am parul pina la umeri si deobicei il port ondulat(nu se vede in nici o poza din cele puse in album o sa caut una cu parul cret)

cucuoanceaEu cind am avut o singerare prin lunile 2-3 mi-a dat medicul ginecolog o hirtie si cu aia m-am dus la medicul de familie care mi-a scris concediu medical 2/3 saptamini si era platit 100%. Mai mult nu stiu.

De cercei vorbeati mai sus parca. Tipa de aseara care m-a tuns imi povestea ca ea ia facut fetitei in maternitate gauri si i-a pus cercei de aur. Am inteles ca le-a dat 500.000 cam asa.

AndraPGAi grija cu caldurile astea

Mi-am adus aminte cu toate ca e cam devreme sa vb de medicamentele bebelusilor imi povestea tot tipa de aseara de VIGANTOL cica este valabil doar 20 de zile de la deschiderea sticlutei (sau in ce o fi tinut) chiar daca scrie pe el valabil pina in 2008 sa zicem. Dupa astea 20 de zile e ca apa de ploaie cica nu mai asimileaza bb nimic din el.Erau o gramada de copilasi cu probleme de asimilare spunea ea cind s-a dus pe la controale cu bebelina ei. Asa o fi ????

Monica 29 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eli26 spune:

Buna dimineata burtici

eu iar ma plang de caldura,la aer conditionat nu pot sa dau drumu,ca sintem raciti..si eu ma plang incontinu
IOANA multumesc mult
msl si HAZUL bine ati venit printre noi va doresc sarcina usoara si bb sanatosi!!!

Tina26+ POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramomar spune:

Neata burtici,

microbu tare faza cu raspunsul la telecomanda; si eu am patit-o intr-o zi: era o reclama la radio in care suna ceva telefon si eu repede am fugit la fix crezand ca el suna
cucuoancea multa sanatate la micuta si odihna placuta!
msl si hazul bine a-ti venit in gasca noastra! Nastere usoara si bebei sanatosi!
AndraPGimi pare tare rau ca te-ai speriat ieri, dar bine ca e totul ok.
eli26 nici eu nu mai pot de caldddd si nici aerul conditionat nu-l suport deloc....sper sa trecem cu bine peste caldurile acestea ca deja nu mai pot
pufymic nici noaptea nu ai stare?
pupici la toata lumea!

26

POZE
mai avem un pic...

Mergi la inceput