Clubul optimistelor zăbăuce rrrăăău! (29)
Raspunsuri - Pagina 6
daniela_daneza spune:
Si eu am vazut niste saboti faini.....dar deocamdata mai caut ...ieri mi-am luat 3 tricouri ....si eu nu am pe cine sa pedepsesc .....din pacate ...tot pe mine ....ha-ha
Dany
'Daca dragoste nu e, nimic nu e!"
fannna2003 spune:
asa...asa...pedepseste-l....i-ai ceva...i-ai banii
danezo nu te lasa tine-te tare
addinel...why not?..ce s-a intamplat?
Vrei sa dai o mana de ajutor?
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=77118
krelia spune:
Fir-ar sa fie de cirese ...ca d esaptamana trecuta de cand le luaram...si mancai si eu 2 ciresele mici..nevinovate...nespalate...iar e razboi la mine in gurissa ...3 afte, fratilor... de n-am consumat la glicerina boraxata..nici sa vorbesc nu poci..si utuuulaaa...(o fi mai bine, cine stie )
...
In fine, trecem peste si salutam cu drag pe opti!!
O zi racoroasa si plina de speranta sa avem!
No more kinky stuff! Soon to be a married woman!
26 august 2006
SunSmile spune:
Cumile ai pus-o! Da' pot sa te pup da? Pt ce mi-ai zis aseara...desi imi vine sa te bat, ca acush l-ai bagat pe cumatra-tu in priza si vrea si el. Evident..maimutzaaaa...
Hai mai Adina...discutam, facem consiliu si ti-am promis ca nu te lasam la greu. Hai fruntea sus!
Geo
La bine si la greu, STEAUA - Campioana sufletului meu!!!
georgi75 spune:
Gataaa
Plec.
Este de o mie de ori mai bine sa fii optimist si să te inseli, decât sa fii pesimist si să ai dreptate
Georgiana-mami de Stefania(2,4 ani)
Avem si POZE
addinel spune:
quote:
Originally posted by SunSmile
Cumile ai pus-o! Da' pot sa te pup da? Pt ce mi-ai zis aseara...desi imi vine sa te bat, ca acush l-ai bagat pe cumatra-tu in priza si vrea si el. Evident..maimutzaaaa...
Hai mai Adina...discutam, facem consiliu si ti-am promis ca nu te lasam la greu. Hai fruntea sus!
Geo
sunule, mercik... stiam eu ca a pot baza pe voi..
pupici pe botici
"Adevaratii prieteni sunt alaturi de tine in momentele frumoase ale vietii, cand ii chemi si in cele rele...cand vin nechemati."
daniela_daneza spune:
Gata , fug , vorbim cand ajung la shwr.Sa va prind ca sunteti lenese ca ati pus-o...
Dany
'Daca dragoste nu e, nimic nu e!"
krelia spune:
Poti, ca astea nu se "ia" ... ca...."altele"
si eu cred ca o sa vrea..si sunt convinsa c-o sa-i placa...deja ma gandesc la culori..aranjamente..alea alea...e f mishto, dar, nah..e "impactul" prea puternic..trebuie obisnuinta...
addinelu..si io...cu bratzic si pupuri de incurajare pe langa tine, sa stii!
quote:
Originally posted by SunSmile
Geo
No more kinky stuff! Soon to be a married woman!
26 august 2006
SunSmile spune:
.....pt ca meritati!
Ma'c sa-mi iau covrigi calzi....ca mi s-o pus pata!
addinel spune:
iar pe pagina 2? bataitaaaaa! aveti grija, acum v-am avertizat, data viitoare scot biciul sau bata!
pupici pe botici
"Adevaratii prieteni sunt alaturi de tine in momentele frumoase ale vietii, cand ii chemi si in cele rele...cand vin nechemati."