Clubul optimistelor zăbăuce rrrăăău! (29)
Raspunsuri - Pagina 22
georgi75 spune:
Gata.Plec.
Ne auzim pe seara
Este de o mie de ori mai bine sa fii optimist si să te inseli, decât sa fii pesimist si să ai dreptate
Georgiana-mami de Stefania(2,4 ani)
Avem si POZE
SunSmile spune:
Asaaaaaaaa.....
Geo pai stii ce nu te-am mai intrebat?? Cum e cu apartamentul? il vindeti pana la urma? Ati gasit unul de 3 camere? Iar cu masina..mdah...e nasol, dar las' ca se rezolva si o sa va mai ajutati voi de ea!
Copki...hai treci la invatat...lasa greturile, ca are DD grija. Pana la urma orice nash isi are nashul. Ia baga-te la tanti acolo s-o bati la cap sa ne vedem...ca ma usuc pe picioare de doru vostru!
DECI (ce urasc(,) cuvantul)....sunt hapiiiii again!
La bine si la greu, STEAUA - Campioana sufletului meu!!!
addinel spune:
fetele, mor de rusine... imi crapa obrazul. cea mai penibila situatie din toata viata mea de pana acum! aaaaaaaaaaaaaaaaa. of of, mai mai. ma mai calmez si va poevstesc.
pupici pe botici
"Adevaratii prieteni sunt alaturi de tine in momentele frumoase ale vietii, cand ii chemi si in cele rele...cand vin nechemati."
daniela_daneza spune:
la servici...
E liniste deocamdata , ca ciumafaia intarzie...
Sunule , sa te informez yo...a vandut GEORGIapartamentul ...si acum e in cautari....gasi ea ceva , dar mai cauta ..las ca va zice ea ...Pupici la nasica "happy" -asa te vreau ...
Andreea, te-am mai trimis odata la invatat , dar vad ca nu asculti ....de nimeni..ia vezi ca scot
Adina, ce ai patit ?
Pupici !
Dany
'Daca dragoste nu e, nimic nu e!"
andreea_trend spune:
quote:
Originally posted by daniela_daneza
Andreea, te-am mai trimis odata la invatat , dar vad ca nu asculti ....de nimeni..ia vezi ca scot
Acum nici daca vreau nu mai am chef de invatat... ca au trecut dracusorii la mami si au venit la mine ......
daniela_daneza spune:
Andreea, trimite-i pe pustii....in iad ...akolo e locul lor!
Dany
addinel spune:
mi-am revenit. sa va povestesc...
am nevoie de un certificat fiscal pentru una dintre firme. si pentru ca in trecut m-am certat cu inspectoarea noastra, am apelat la o cunostinta. aia imi spune ca e in concediu si sa o sun pe d-na X sa-i povestesc situatia si o sa ma ajute. buuun! pun mana pe telefon si sun. si ce credeti? am vorbit fix cu tipa cu acre ma certasem, care intre timp s-a maritat si si-a schimbat numele. aaaaaa
pupici pe botici
"Adevaratii prieteni sunt alaturi de tine in momentele frumoase ale vietii, cand ii chemi si in cele rele...cand vin nechemati."
daniela_daneza spune:
Tare faza !
quote:
Originally posted by addinel
mi-am revenit. sa va povestesc...
am nevoie de un certificat fiscal pentru una dintre firme. si pentru ca in trecut m-am certat cu inspectoarea noastra, am apelat la o cunostinta. aia imi spune ca e in concediu si sa o sun pe d-na X sa-i povestesc situatia si o sa ma ajute. buuun! pun mana pe telefon si sun. si ce credeti? am vorbit fix cu tipa cu acre ma certasem, care intre timp s-a maritat si si-a schimbat numele. aaaaaa
pupici pe botici
Dany
addinel spune:
dani, tare??????? eu am intrat in pamant. norocul meu ca sunt o finuta si nu am balacarit-o. ca ea cutra m-a intrebat: "ce probleme aveti cu inspectorul dumneavoastra" si eu, de bun simt, i-am spus doar ca au fost niste conflicte minore dar ca mi-e teama sa nu obtin in timp util certificatul. mi-era sa nu fie prietene si cand colo...
pupici pe botici
daniela_daneza spune:
Gagices ...hai ca inchid DC -UL, pana la 15.00.Las ciuma ...
Va pup si spor la treaba !
Dany