Piticlontzi de iulie-august 2004 (188)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Dorsilia spune:

Dana- speel, te rog din suflet sa ma crezi, imi pare rau pt ce ti s-a intamplat, sper ca acum psihic esti bine, nici nu incerc decat sa-mi imaginez prin ce ai putut trece si ma trec fiori, sarcina a fost de trimestrul 2 dupa cate imi amintesc eu totusi. Spune-mi ca de vina n-a fost efortul facut de tine cu ingrijirea baietilor si menajul casei macar. Sau ?

Papadike: poovestea nasterii m-a inlacrimat peste masura, te declar mama eroina, si te admirez deci in continuare pt curaj si putere si forta mintala. Sa-ti traiasca fetitele, sunt frumoase, eu cred ca iti seamana tare bine. Da, utrogestanul mi-l infig cu zel acolo unde zise-si si-mi accentuase si medicul in caz ca uit, el nu stie ca io citesc prospectul de 2 ori nainte sa uzez de un drog.

Danut merge afara cu sandale, sosete, tricou, pantalon scurt, eventual maieu sub tricou. si nelipsita palariuta gen safari, fara de care nu vrea sa plece de acasa, avem deja colectie, adica vreo 5-6 de diverse culori.

Carmen, sa stii ca am grija de bb2 si Danut are grija, toti avem grija, fiecare in felul lui, parca tati ia mai usor treaba, adica daca nu ma vede chircita de durere nu se trezeste la realitate, eu sunt consecventa atat cat pot, e clar ca nu mai pot sa fac repaus ca la Danut, nu mai pot sa-mi ling sucul natural la orele x, y si z, ma misc mai mult, nu pot evita gatitul si multe chestii ce tin de Danut. Si nu-l pot neglija pe Danut, pt ca nu are cine sa aiba grija de el. BB2 e cadoul meu de Craciun pt Danut, si pt sufletul meu. Deci ne pasa !
Nu trebe sa dregi busuiocul, stiu ca esti cu intentii bune si foarte bune

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kim222 spune:

Nu am reusit sa tin pasul..azi ca am avut treaba..ati scris si voi..asa de mult
La multi ani ...si la citi mai multi impreuna Gabi! Intrebarea mea se referea la bagajul de mana din avion (daca gentile speciale pt costume /rochii)sint considerate ca atare si nu trebuie facute check in).
Roxa am sunat la British Airlines..si fiecare imi da ce raspuns le convine si a ramas ca-n gara!
Sa va spun de ce ma stresez....am cheltuit ceva bani pe toalete si nu as vrea sa facem nunta in blugi...pe motiv ca s-a ratacit vreun geamantan....si nici timp nu este sa astept eventuala lui gasire..
Papa nu am avut timp sa citesc povestea..o fac mai tirziu..dar am vazut generatia punk
Lumi ce plimbareti sinteti? Merge si Ilinca cu voi?
Daria..nu-i varicela...relax!
Carolina...eu nu stiu ce sa te sfatuiesc...am plecat de citiva ani....Ce ai facut la licenta?
Robi ce-a facut azi sotul?
Diana.. si felicitari pt noaptea trecuta!
Monicule..voi daca v-ati mutat....ce ati facut cu baby sittera..ca stiu ca statea cu voi in bloc...
Adela...despre infofolit..eu am mai adus discutia...sorry dar cred ca-i specifica bunicilor din Ro! Nu l-ai vazut pe Luca..transpirat mort...si cu sosete in picioare! Sau toti fac plaja ...el cu pantaloni lungi...dar nu mai spun nimic!
Carmen...si asta este un alt capitol....stii ca eu ma plingeam ca am trimis un geamantan de haine..iar in poze vad ce-i mai urit...si neasortate...si tot asa...Dar tac!
V-am spus azi? AMR 28 de zile!!!!
edit Irina..pupici sa treca supararea...nasol...cu fazele aste afara apa...eu sper sa nu prindem o perioada din asta...
Si mai vroiam sa va intreb ceva..eu am o nedumerire..de ce toti va dati copii la gardinite private...Eu am citeva prietne care au avut copii la stat si acum au terminat clasa I si sint premianti...nu va suparati ...dar vreau sa inteleg...

As dormi mai putin, dar as visa mai mult, intelegand ca pentru fiecare minut in care inchidem ochii, pierdem saizeci de secunde de lumina.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Hellou :-)
Intru pe scurt sa salut schimbul 3 :-) Spor la treburi !

Si sa va arat ce "soldat" accidentat am in casa :-)
http://community.webshots.com/photo/439300887/2959944580059491989KFsBAU

O seara placuta la restu` lumii ! C u maine :-)

Daria & Giulia (2004 08 16)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AncaMaria spune:

Salut gagici! Da mult ati mai scris..

Am citit pe diagonala da nu-mi aduc aminte nik... doar vreaus a mentionez ca am admirat un don Mielu si o Sofica buflie, iar acum in final pe Giulia cu bubite... pupam sa treaca cat mai repede..

Bia cica a dormit mai bine acolo ieri, desi tata-su a gasit-o uda toata dupa ce ii cursese sucul pe ea in timp ce dormea... asa ca le-a tras o mustruluiala la tipele de la daycare... si s-a lasat cu comentarii ca cica ele nu-s babysitter... asa ca mi-a zis clar ca el cauta bona la copil... pe de alta parte, azi cand am fost acolo am vazut ca ieri pictase... ba chiar avea doua "picturi" puse pe perete... nu-s ce sa mai zic...

Ieri a venit si sora Biancai, Andreea... in consecinta azi noapte mancam cioco Poiana si citeam revista Unica (nu radeti de mine)... sunt curioasa cum se vor intelege...

Mergi la inceput

Hi,hi, Anca eu nu rid..asa fac si eu de fiecare data cind vine cienva din Ro..invariabil maninc Poiana si citesc reviste. Imi pare rau ...ala nu era raspuns..cum adica nu sint baby sittere? Si cu bona? Ce garantie ai ca se ocupa de Bia? Intrebari fara raspuns...
Sa ne spui cum se inteleg!!

As dormi mai putin, dar as visa mai mult, intelegand ca pentru fiecare minut in care inchidem ochii, pierdem saizeci de secunde de lumina.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns papadie spune:

ma mulg deci sunt online:) ca e sg meu moment de respiro :D culcat don mielone ca era terminata ca azi a urlat Sof si nu a putut dormi. Sof a adormit si ea epuizata.
Diana
Restu de doamne multumim de aprecieri si sper ca ati avut lacrime de ras nu de plans
Kim sa-ti faci calendar si sa tai zilele pe el. Si sa pui calendaru in cutia cu maimute a copilului sa i-o arati can o fi mare :)
Dorsilio mai ingroasa si tu obrazu can e vorba de facut pin casa si puneti palma in ... vorba aceea rusinoasa:) Da un puzzle la Danuts si baga cornu in perna. Stai cu el in camera lui. Tu daca nu dormi macar stai intinsa si el, nu te teme, ca isi face de lucru.
Catrina si Sofia umbla cam desantate... pampers pantaloni scurti si maieu. Catrina si sandale Azi mi-a copt-o conu Miel. Stateam la muls in linistea mea si nu am apucat sa deschid computeru. Miel mik se aseaza pe masuta langa laptop si nse uita derect in okii mei. Io hipnotizata ma uitam in okii ei. C-o mana vaz ca-si bea bibele si cu ailalta suprizaaaaaaaaaaa baltacea pe masa. Rapid am realizat ca azi nu i-am dat apa sa balteasca. O lasasem doar in pampers si tricou si maimuta si-a dat pampersu intr-o parte, a pisulit pe masa sub nasu meu si p-orma si-a pus pampersu uscat si curat la lok. Si se juca ca deh era calduta si buna treaba aia:)
Ma iertati ca nu apuc sa scriu prea des da de citit va citesc si vaz si pozele. Oricum va verific la fiecare capitol sa va intindeti numa cat va e plapuma. Ati vazut ca apar numa can se lateste pagina St opsedata dar daca e pagina lata imi ia timp la citit si vorba aia mulsu nu dureaza o vesnicie:)
pup u all scumpelor si dragelor*

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns papadie spune:

Uitai av cors. ANCA io zic ca or sa se inteleraga bine fetele. Iti zic din proprie experienta. Ca la noi cand vine fratele Catrinei si al Sofiei plus surioara lui e un hai total. Noi ne petrecem vacante impreuna (noi adeca si parintii si copiii) si totul e mai mult decat perfect.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns polux spune:

Anca, hai capul sus, caci o sa fie bine cu Bia. Un pic cam sarcastice tipele de la gradi, dar vorba Oliviei, si cu bona ce garantie ai ca se ocupa de ea?
La multi ani Diana, si tot ce-ti doresti.
Vazut poze, toti piticii sunt unul si unul.
Yuppi am recuperat si eu pozele din Romania, dar nu am timp sa pun nimic pe net acum, poate in weekend.
Eu in continuare sunt suparata, caci Adela refuza sa vorbeasca cu mine la telefon, mama, niu,niu. Si nu ca nu stie, dar e modul ei de a ma pedepsi pe mine, sau a se apara ea de deziluzii. Asa ca Olivia, s-ar putea sa ai dreptate in ceea ce-l priveste pe Luca,comportamentul lui fiind unul de razbratire. Ei nu stiu inca sa intrebe de mama si tata, si asa se manifesta ei. Lasa ca Amr 28, si il aveti pe Luca.
O seara frumoasa tuturor.

Liliana

Poze cu maimutica mea

Mergi la inceput

Papa...ce idee ...multam! ce familie mare aveti voi!
Liliana astept poze. Eu sint 99% convinsa ...coportamentul lui Luca are legatura cu faptul ca l-am parasit...refuza sa vorbesca la telefon, devasteaza totul...si am uitat sa va spun ca toata ziua...zice mama.....si cind bombane singurel tot asta spune...Oare ma cauta??? hmmm...
fug la treaba ..mai apar eu ..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Salutare.
Io`s p`acilea ca Giulia are iarasi febra, 37,8 apoi 37,4, dat Nurofen. NU stiu ce poate fi. Altceva nu are, e vioaie, papa, bea, scaun normal, cica nu o doare nimic, nu tuseste ... la dimineata sun pediatra acas` sa vina sa o vada cumva. NU stiu ce sa fac, nu stiu ce se intampla cu bebelina mea.

Daria & Giulia (2004 08 16)

Mergi la inceput