Firme de forari

Cunoasteti pe cineva care sapa puturi?Si daca da la ce adancime si cat m-ar costa?
Raspunsuri

DARAEL spune:
Nu stiu, dar pot sa te atentionez asupra unui detaliu tehnic: cand forezi, vezi sa faca analize pe loc in timpul foratului la toate straturile de panza freatica si sa cimenteze toate straturile cu apa nepotabila....
Altfel, poti avea neplacerea de a da un ban si de a nu putea sa folosesti apa nici la stropit gradina.....
Daca vrei firme de forat, de ce nu cauti in pagini aurii ?
Apoi poti da un telefon direct sa vezi ofertele lor......
Succes !
Adrian
www.geocities.com/dara2el/" target="_blank">My page + 6 tehnici in asteptarea lui BB mic

catalynaa spune:
quote:
Originally posted by DARAEL
Nu stiu, dar pot sa te atentionez asupra unui detaliu tehnic: cand forezi, vezi sa faca analize pe loc in timpul foratului la toate straturile de panza freatica si sa cimenteze toate straturile cu apa nepotabila....
Altfel, poti avea neplacerea de a da un ban si de a nu putea sa folosesti apa nici la stropit gradina.....
Daca vrei firme de forat, de ce nu cauti in pagini aurii ?
Apoi poti da un telefon direct sa vezi ofertele lor......
Succes !
Adrian
www.geocities.com/dara2el/" target="_blank">My page + 6 tehnici in asteptarea lui BB mic
Multumesc,Darael...am sa-ti urmez sugestia...din pacate nu avem foarte mult timp la dispozitie...maine-poimaine se termina vara si tre' sa avem casa terminata si primul lucru pe care trebuie sa-l facem e "cestiunea" asta cu putul.

ginutza2002 spune:
mai sunt si afisele acelea de pe stalpi, unde iarasi poti intreba ce si cum!
'Ubita si 'Ubitu' & 'Una alta pentru nunta'
Cum apa totdeauna in apa se scurge, zilele mele in ale tale vor curge!

craciunitza spune:
Pagini galbene sau afisele de pe stalpi, e plin orasul, nu l-am fotografiat special da' e imposibil sa le ratezi daca faci poze:
Afis
Nu certati copiii cand viseaza!
Copiii
Noi doi
Mitele iubitele

Deborah77 spune:
Catalyna, ti-am trimis PM, sper sa te ajute. :) Bafta si spune-mi si mie ce ai facut

catalynaa spune:
quote:
Originally posted by Deborah77
Catalyna, ti-am trimis PM, sper sa te ajute. :) Bafta si spune-mi si mie ce ai facut
Deborah,am primit PM-ul tau...asa cum ziceam si in a doua postare noi nu avem timp sa stam atat numai dupa putz.Am crezut ca nu vad bine cand am citit cat timp a durat la voi sa-l faceti.

Noi am gasit pe cineva care se ocupa de treaba asta,problema e ca noua ni se pare un pret destul de piperat pentru buzunarele noastre....la 40 de m adancime si cu tubulatura de plastic(sau cam asa ceva) ne lua 38 milioane....nush daca e mult sau putin pentru altii,dar mie mi se pare un pret exagerat.
Am luat anunturile de pe net la puricat si am mai gasit si alti putzari.Unul dintre ei ne-a spus ca el face doar cu tubulatura de pvc si ca ne ia 28 milioane....tata s-a interesat si a spus ca nu poate sa ajunga cu tuburi din astea la 40 de metrii.Acum eu ce si pe cine sa mai cred

Mai vedem zilele astea ce mai gasim si va dau de stire.
Multumesc tuturor pentru raspunsuri!