Am 90 kg, 1.67cm si sunt hypotiroidica....

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns daniella4 spune:

Vad ca site-ul este inca in cosntructie. Articolul nu-l mai am (a avut fiu-miu grija de revista)... cel mai bine ar fi sa intrebi un doctor de acest produs.
Din pacate nici nu stiu pe cineva care sa-l fi luat.

Daniella, mama lu' Alexis

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mona25 spune:

Fetelor vreau sa va spun ca am tot incercat tot felul de diete pe care nu am reusit sa le duc la un final si drept urmare nici sa slabesc. M-am inscris la aerobic de 2 luni si am renuntat sa mananc dupa 6 seara, cel mult mnacam o inghetata dar nu zilnic, am renuntat la paine, paste si prajeli , in rest am mancat normal si in astea 2 luni am mancat de 4 ori seara cand s-a intamplat sa merg undeva. Ideea este ca am slabit 6 kg si nu m-am infometat deloc pt ca pana la 6 mananc orice doar ca paine deloc nu mai mananc dar m-a ajutat mult sportul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns narcisa spune:

Nu stiu daca te ajuta, de Metabol n-am auzit; in schimb eu am luat o luna L-carnitina si m-am simtit OK, ajuta in cazul dietelor sa nu te mai simti obosita si sleita de puteri, eu efectul l-am simtit. Maninc 3 mese pe zi, sport cit imi permite timpul si sint in continua miscare dupa doi prichindei care nu prea au stare. Fara nimic nu cred ca as fi reusit sa ajung in faza sa ma simt bine in aceasta perioada!
Si am slabit in 2 luni cca. 11 kg. Mi-a fost teama la inceput, nu sint adepta medicamentelor, am citit bine prospectul si mi s-a parut OK, aici se gaseste in drogherii 30 pastile - 8-9€ deci tot pe acolo la pret ca si Metabol.
toate cele bune
narcisa

quote:
Originally posted by daniella4

Fetelor, am gasit intr-o revista o reclama la METABOL, care contine bioiod extras din alge, Cr organic si L-Carnitina.
Se pare ca e foarte bun in tratarea problemelor de tiroida hipofunctionala.

Nu am timp acum sa scriu tot articolul, acolo scria ca informatii despre produs se gasesc pe www.multilarge.ro (l-am accesat ieri dar era in constructie).

Se pare ca e foarte bun in cura de slabire, mai ales pt persoanele hipotiroidice.

Daniella, mama lu' Alexis

Mergi la inceput