Se confisca produsele lactate la granita ?

Se confisca produsele lactate la granita ? | Autor: Anculina

Link direct la acest mesaj

Fetelor care ati mai iesit cu puiutii pe-afara, e adevarat ca se confisca produsele lactate la granita ?
Eu chiar mi-am facut provizii cu iaurtelele ei preferate si laptic, ca sa nu pierd vremea sa caut pe acolo...
Astept raspuns.
Multumesc.

Speranta e un lucru bun. Iar lucrurile bune nu dispar niciodata!

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roxana1974 spune:

eu nu am auzit asa ceva, dar nu mi se pare normal sa duci cu tine iaurt in strainatate din multe motive: e produs perisabil si pe vremea asta risti sa se strice repede, doar daca nu duci si un frigider cu tine...in plus, nu este marca de iaurt in Ro pe care sa n-o gasesti acolo, ma rog, doar daca nu preferi in exclusivitate marcile romanesti si atunci ai putea avea o problema. in rest, prefer sa cumpar de acolo (din supermarket) mancare proaspata, la jumatate pret fata de Ro...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anculina spune:

Nu duc frigider, duc ladita frigorifica...si nu ii iau neaparat pt acolo, ci pt drum, care dureaza in jur de 13 ore ...

Speranta e un lucru bun. Iar lucrurile bune nu dispar niciodata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lbelciug spune:

Am rugamintea de a se raspunde la aceasta intrebare, deoarece si pe mine ma intereseaza! Nu stie nimeni din fetele care au fost in BG/GR de Pasti?

Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005)
Gradina Botanica
Iunie 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Guestus spune:

Cred ca se confisca produsele lactate numai daca le transporti in ugerul vacii neinregistrate in UE
si cum presimt ca apare intrebarea...copilul vrea oua proaspete...pot sa merg cu 3 gaini pe insula Rhodos...raspunsul este NU

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns geliza spune:

quote:
Originally posted by lbelciug

Am rugamintea de a se raspunde la aceasta intrebare, deoarece si pe mine ma intereseaza! Nu stie nimeni din fetele care au fost in BG/GR de Pasti?

Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005)
Gradina Botanica
Iunie 2006

nu se confisca nimic...pe noi la BG nici macar nu ne-a controlat...si aveam lapte UHT, cutiute de 250 ml...asta in ideea de a nu ma cara cu ditai cutia si nici de a cauta dispe lapte prin supermarketuri

Eliza 31+si Mara (24 ian 2002)
ticker bebe

"Tot ceea ce se petrece are un anumit sens"(Gabriel Garcia Marquez)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ligia13 spune:

La unguri nu ai voie sa treci carne, lapte si branza. Scrie mare in granitza si este si desenat. Pe noi nu ne-au controlat , desi au vazut laditza frigorifica in portbagaj.
Dar , la autocare, era chiar perioada dupa Paste , plecau romanii cu carne si brainza de acasa, aruncau totul la tomberon.
Un amic de-al nostru a avut acest ghinion!
(Dar cica nu se legau de 3 sanvishuri sau 3 iaurturi ci de cantitatile mai mari)

La Bulgari cica nu este aceasta interdictie!

Eu si Raducu (22.04.2005)

Mergi la inceput