Parca am mai crescut un pic : clubul celor tineri!
Raspunsuri - Pagina 7
William spune:
A venit anaaaaaaaa, yey, eu am plecat la Romana, urati-mi noroc, vb cand ma intorc adik pe la 10, zbyeeee.
andreea_trend spune:
Neatza
Bafta multa ingerash si william ... sa-l luati cu 10
Si eu tot cu invatatul ma chinui... mai am si eu 6 zile pan' la licentza
ana_maria222 spune:
ALOOOOOOOOOOOOO!!!!! Ma asteptam sa gasesc inca 3 capitole aici!!! M-am intors dar as mai fi stat. Mi-a placut f mult cu toate ca am fost racita cobza. Am fost la Olimp, pe croaziera la muntele Athos, la Skiatos, la Eghina, la Meteore si in Evia. Am dantuit la seara greceasca ca niciodata.....am fost in club mai mereu..am facut baie noaptea...ne-am plimbat....am ras..am glumit....am fost la cumparaturi, am facut poze!!Am avut si oameni aiurea ....s-au batut....su furat din biserica....una lua diazepan cu alcool!! eh....dar asta e....pana la urma a fost super de super!!!
Andreea...felicitari pt reusita...
Ingerash multa bafta si felicitari pt nota luata!!
Dragoseeeee.....ce e atata dor dom'le??? acu intru la idei!
va mai scriu.....acum sunt super obosita!!!!!!!!!!
multe poze
HAI DINAMO!!!!
Asta e viata mea..este si buna si rea dar e mai buna fara tine in ea!!!!
louisea spune:
ingeras FELICITARI !!! sa o ti tot asa
ana 2 bine ai revenit
sa vi si sa ne pove mai in detalii si nu uita de poze
andreea bafta sa ai
mai vin
la toate
------------------------
Bandit si laleaua ;-)
ingerash spune:
hello fetele si Will ;)
sa va zic ceva trist: sa vedeti k azi am fost sa-mi sustin colegii si comisiile alea pur si simplu si-au batut joc de ei , le-au pus intrebari in engleza (la romana!!!), nu i-au lasat sa raspunda ce aveau pe bilet, i-au ascultat din ce era pe bilet si chestii in plus, le-au zis o nota si le-a trecut alta! eu am fost sa-i sustin si situatia m-a demoralizat cumplit, nu stiu de ce au facut asta, oricat ma gandesc nu reusesc sa inteleg
Desi eram f sigura pe mine la negleza, acum sunt speriata si m-au si certat ai mei, mi-au zis k nu aveam ce cauta eu azi acolo sa ma supar si sa ma stresez. Asta e, mi-am mai revenit un pic, maine la 11 (probabil mai repede) merg la engleza si sunt hotarata sa iau 10!!!
Will tu ce aia facut?
va pup pe toti, revin maine cu vesti
(daca iau 10 fac shopping )
Ana-Maria21 spune:
Anaaaaaaaaaaaaa bine ai venit ma bucur ca te-ai distrat.
Andreea...mai e putin pana la licenta iti tin pumnii.
Ingerash felicitari pentru nota de la romana...iar de ceea ce sa intamplat cu ceilalti colegi...foarte urat,nu am mai auzit asa ceva...ar trebui sa anunte pe cineva colegii aceia sa se i-a masuri.Iti urez succes si maine...sa iei 10....si tie William.
Va pup pe toate.
William spune:
Ce pot zice Romana 9:50, in rest ce faceti si ce ziceti, si naspa faza cu comisia eu am avut 3 babe :)) care radeau nu am avut nici un stres cu ele bafta maine ingerash o sa ei 10 eu am joi la Engleza alt ceva sa vb in continuare
ana_maria222 spune:
quote:
Originally posted by William
Ce pot zice Romana 9:50, in rest ce faceti si ce ziceti, si naspa faza cu comisia eu am avut 3 babe :)) care radeau nu am avut nici un stres cu ele bafta maine ingerash o sa ei 10 eu am joi la Engleza alt ceva sa vb in continuare
Join my forum :D
mai invata bey sa scrii!!!!!!!!!
multe poze
HAI DINAMO!!!!
Asta e viata mea..este si buna si rea dar e mai buna fara tine in ea!!!!
louisea spune:
nu v-ati trezit inca? rusinicaaaaaaaa
ana hai sa ne pove cum a fost si pune si tu niste poze
eu ma car pana in oras dar vin inapoi
------------------------
Bandit si laleaua ;-)