Parca am mai crescut un pic : clubul celor tineri!
Raspunsuri - Pagina 30
pisicuta si matei spune:
HI!
ingerash ce ma bucur ca mai treci pe aici.nu iti mai fa probleme cuintratul la facultate.la cat de desteapat esti
ana1 neaparat sa scrii la subiectul deschis pe net sa spui ca angajatorul respectiv este un neserios.pai se poate sa te minta in halul respectiv?! zici ca e in Romania!
Pozici cu noi
"Cronometrul" lunilor
nuschu spune:
LOOOOL !!! Am scris de pe calc de acasa si era logata sora-mea x 100 !!! I-am dat "send" fara probleme si apoi am vazut ce boroboata am facut !! Oare e o problema ? Il sterg si-l pun din nou, pe id-ul meu, cu precizarea ca da, am scris de pe id-ul "angelito" si de-asta ma intrebau fetele daca nu mi-am schimbat id-ul !
Uite-asa am dezvaluit si faptul ca am o sora .
Ingerash, bafta cu facultatea ! Ana1, merita porcait angajatorul ala; hm, ce imagine ofera el despre el, despre cum e sa lucrezi cu el ? Urat, f. urat !
Va pup, fetele, cred ca o tai la film (daca nu ma razgandesc)!
Pisica, zambind
nuschu spune:
Mesajul postat ieri, dupa alt id
Hm, vad ca lumea se cam "volatilizeaza" pana luni. Distractie placuta si petrecere frumoasa, Lou, Himmelsduft si toti ceilalti care mai plecati !
Bravo, William, pana la urma avea dreptate "tizul" tau cand zicea "all's well that ends well", te-ai distrat cum sperai de ziua ta !
Eu acum m-am intors de la Snagov, a fost o zi tare frumoasa, perfecta de plaja (eu n-am prea stat ca mi-era lene , daca puteti crede), dar ne-am distrat, am facut gratar, a fost bine si tot m-a luat un pic soarele.
Lou, nu esti singura care le "comite": si eu am fost ieri dupa-amiaza cu prietena cu care merg in Grecia sa ne luam creme de soare si am sfarsit prin a-mi cumpara 2 tricouri si o rochie, toate rosii-rosii. De rochie sunt indragostita !! A, plus o camasuta alba, cu maneca scurta.
Iar azi dimineata, in drum spre Snagov, am intrat la Bata si gata-gata sa plec cu o pereche de papucei de-acolo ! Dar am rezistat eroic !
Cand m-oi mobiliza, fac si pozite .
Ma duc si eu, ca ma asteapta un pepene rece, deh, daca la noi au trecut capsuneii si ciresele... V-as invita si pe voi la o sueta la o felie de pepene. Veniti ?
Va pup .
Pisica, zambind
ana_maria222 spune:
Capitolul 6
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=80672
Pozeeee
Mancarica