Parca am mai crescut un pic : clubul celor tineri!
Raspunsuri - Pagina 3
Cristinutza_ale spune:
Ana cat lucrezi tu a ?
ia o pauza
andreea cum merge cu restanta ?si eu am dar o dau in toamna
eu mi-am gasit de lucru la un salon nou sunt super incantata si de mediu si de ... salon :P e super misto amenajat .dupa lungi cautari in care am gasit doar prin scari de bloc
e chiar vis a vis de intrarea principala de la stadionul national...
Himmelsduft spune:
Ana2, saracuta de ea, ii doresc insanatosire grabnica, si sper ca se poate bucura in continuare de concediu.
Ana1, Louisea, Pisi, Ingerash, Joker, Andreea, Cristinutza, Symaco
Drogos ca al meu sot nu e gelos, cind dau pupicuri virtuale
Revin mai spre seara,
Him
Ich bin eine Frau. Daraus ergibt sich das Geburtsrecht, bei Bedarf meine Meinung zu ändern.
photos
Himmelsduft spune:
Na pe unde sinteti? se vede ca Ana2 sau Ingerash nu sint, ca altfel ar fi pus
Pupici, ne auzim maine,
Him
Ich bin eine Frau. Daraus ergibt sich das Geburtsrecht, bei Bedarf meine Meinung zu ändern.
photos
Ana-Maria21 spune:
Buna fetele......am venit si vad ca nu mai sunteti voi.Nu pot sta mult ca diseara ma duc in alta parte la munca.
Saracuta de Ana....sper sa se faca repede bine si sa se bucure de vacanta.Va pup pe toate......si pe William.
Ana-Maria21 spune:
Vad ca doar andreea mai este la ora asta pe DC.Voi unde sunteti.....doermiti deja?
William spune:
E acum vin cu vesti bune, am aflat azi ca se simte mai binisor si ca a plecat la shoping, deci va dati seama, in rest ce faceti ce ziceti, care va mai e viatza, eu azi am reinstalat widowsul, dar mi-a facut draci ca nu mi se mai vedea cd-romul in rest a mers bine :D sper sa va mai aud pop toate fetele
symaco spune:
him,lou
defapt vape toti cei cunoscuti dar si pe cei noi!
am bagat cerere pt renuntare la net,in cateva saptamani va fi aprobata.nu mai avem nici unul timp de net si banuiesc ca in urmatoarele cateva luni va fi la fel.asa ca am hotarat sa facem o pauza!o sa va tin la curent si o sa imi iau la revedere inainte sa imi inchida reteaua!
o sa mai vin...
ps:unde a plecat ana?
va doresc bafta la examene,sesiuni,bac,si ce o mai fi!