Parca am mai crescut un pic : clubul celor tineri!

Raspunsuri - Pagina 24

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nuschu spune:

Multumesc pentru incurajare, Himmelsduft , chiar e nevoie de pauza, ca simt ca iau foc la orice mic stimul, care vine de la shef mai ales , care oricum e un om de treaba, dar f. imatur si egocentric si e plictisitor sa auzi despre el si nevasta/fratele/tara lui atata si orice pb pe care o ai duce la o disctuie despre el si ai lui !

Ana, poftesc la suc, dar e numa' paharul de pepsi, nu ? Ca ma sfaraie la stomac altu' fel. Oricum m-am umflat de apa si de ceai... Iar cu mancaricile alea, esti exemplara, ce mai ! Desi mananc rar si putin, mi-ai facut pofta cu ciorbita de pui (cred ca fug la bunica-mea curand ).

Pisica, zambind

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_maria222 spune:

fetele ca plec la plimbare!!!! ne mai "auzim" pe la 22!!!

Pozeeee

Mancarica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns louisea spune:

ma simt ca un butoi
dupa ce-am fost sa vb cu avocatu, m-am dus in oras, unde m-am invartit prin cateva magazine si mi-am cumparat o rochita alba (cu un imprimeu alb), niste sandale tare dragute, niste topuri, o fustita, un tricou tare comic, si o bluzita de toamna (ca era la reducere la Zara )
si m-am intalnit cu o prietena si am halit ca niste sparte la un chinezesc
restul zilei balotez numai fructe si beau apa

nuchu te inteleg.. naspa sa mergi la servici, uneori, dar si mai naspa sa te plicti la birou cand altii is in vacanta
tu cand iei concediu?

ana merci dar as vrea apa, ceai sau cafea.. nu consum chestii de genu Cola, Fanta sau derivate

him ma bucur ca intri mai des
zi cum o mai duci..

mai vin....

------------------------
Bandit si laleaua ;-)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana-Maria21 spune:

Buna fetele......de cate zile ma chinui sa va citesc si sa va scris...dar e o caldura mareeeeeee si mi-a fost lene.
La multi ani william...multa sanatate si distractie la munte.
Ana...zici ca nu mai intru...pai am intrat dar tu faci nimai mancare si pui poze cu prajituri..si ieseam repede afara ca imi faceai pofta...stii ca ti-am zis ca am tinut o dieta...am slabit un kg jumate si l-am pus la loc...am nervi.
Am citit tot ce a-ti scris sa stiti si o sa incerc sa intru mai des.AAAAmi-am adus aminte...mai Joker si Ana voi stati sa va enervati pe membri acestui forum?Pai nu stiti ca nu are sens...unii au mai multi ani ca noi dar nu se prea cunoaste.
Revin daca imi mai aduc aminte sa va spun ceva.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana-Maria21 spune:

Stiam ca am uitat ceva...Pisi felicitari...bine ca ai terminat in sfarsit cu licenta.
Nuschu...imi place la nebunie camasa de noapte si pantalonii.
Va pup dulce pe toate si o sa incerc sa intru mai des.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns joker spune:

Nuschu, am tras si eu putin cu ochiul...camasa de noapte...arata super bine si restul dar mai interesant ar fi sa le vedem pe tine.

Joker...mama de ied zapacit

http://pg.photos.yahoo.com/ph/marin_a_i/my_photos

Mergi la inceput

Mai am fix o saptamana pana la concediu , dar trag de mine ca de-un caine mort (am acum de centralizat niste raspunsuri la interviuri si ma uit de 3 ori inainte sa codific, mi s-a scurs tot creierul ).

Lou, ce dupa-amiaza frumoasa ai avut ! Vreau si eu lucruri dragute, mai ales ca vineri am fost dezamagita de "recolta".

Hai, mai, Ana1, nu te mai necaji cu kilogramele alea ! Suntem tinere si frumoase ORICUM (hihi, cat ne mai permitem, apoi o dam pe diete). Si trebuie sa ne uitam "in spate", la ereditate, sa vedem cam ce "contur" vom avea pe la 45-50 de ani, sa ne luam masuri (eu ma uit si degeaba, nu iau ).

Joker, cred ca am o poza cu camasa de noapte on, sa vad cand o pun, ca e pe calc de-acasa.

Trebuie sa caut un film cat de cat interesant sa merg zilele astea.

Va ofer si eu un ceai verde cu miere si lamaie, recisor (nu rece gheata).

V-am pupat, ma intorc la codificarile si decodificarile mele .

Pisica, zambind

Mergi la inceput

spor la treaba liana.. uite ca nu mai ai mult pana la concediu?
pleci pe undeva sau ramai in Buc.?

las nu ma invidia ca pana vineri nu fac nimic sper sa nu se instaleze plictiseala

mei am vrut sa ma pun un pic la soare si e plin de musculite mici si insecte prin gradina si nu numai.. m-am biciclat pana la posta si m-au atacat (erau o gramada pe haine)

oricum la ora asta e deja tarziu, ca-i o caldura de nici un dejet nu-mi vine sa scot afara

la toate

------------------------
Bandit si laleaua ;-)

Mergi la inceput

Uff, am terminat, da'mi joaca ochii in cap precum sarpelui Ka (vi-l mai aduceti aminte din Cartea Junglei ?), numai exceluri pana la ora asta si au dat oamenii astia niste raspunsuri ca dupa o noapte de .

Lou, lista mea ar fi destul de lunga, sa merg pana la Medias, e ziua unei prietene si ea e acolo, apoi in Grecia, apoi in Maramures cateva zile, mi-as dori si 2-3 zile singura la munte, dar nu stiu daca le fac pe toate. Geez, nici nu concep un concediu in Buc !!!

Cred ca si in Buc e cald, dar in birou e clima si nu-mi dau seama. Anyway I'm dressed in white, deci sunt cumva in ton. Si mi-am uitat si grisuletul cu lapte acasa . F. serios, imi luam gris cu lapte sa mananc la birou.

Pe unde umblati fetele ?

Va .

Pisica, zambind

Mergi la inceput

super nuschu.. lista lunga..
daca ar Dk mai apoape te-as invita si pana la mine

eu mi-am expus numai picioarele la soare, si am facut intre timp o mare descoperire
musculitele alea erau atrase de patura mea care e portocaliu acum mi-am luat un cerceaf bleu cu alb si am vazut numai una-doua..

ce ti-e si cu culorile astea

------------------------
Bandit si laleaua ;-)

Mergi la inceput