Parca am mai crescut un pic : clubul celor tineri!

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nuschu spune:

In sfarsit ajung sa scriu mesajul (scrisesem unul dimineata, inainte sa plec, dar nu eram logata si l-am pierdut cand i-am dat "send").

N-am plecat nici la mare, nici la munte, dar tot am fost turist in... Bucuresti. A venit un frantuz cu famelia sa viziteze Ro (vor petrece aici 2 saptamani) si i-am plimbat prin orasul nostru verde, circulat, cochet, burghez, megaloman, vechi, decrepit, melancolic, neingrijit, neglijat, ignorat, uitat, murdar, prafuit, nostalgic, copilaros, nepoliticos, inedit, inundat... adica: Herastrau, Kiseleff, Calea Victoriei, Casa Boborului, vechiul centru, Cismigiu.

Fetelor, cand mergeti in centrul vechi, ridicati-va privirea; deasupra strazii in sine si a functionalitatii ei de a va duce unde aveti nevoie, exista niste balcoane frumoase, melancolice, nostalgice, burghze, dar triste si decrepite, uitate de lume, poate niciodata privite. E frumos, dar e pierdut ! Atata vreme cat mai e acolo, incercati sa-l vedeti, sa va uitati la el !

Editez ca sa va invit sa cititi un articol fumos pe aceasta tema. Enjoy !

Ei, am devenit melancolica. Acum am scapat de cina cu acesti frantuzi (am obosit, efectiv, de umblarea asta) si de iesirea cu un prieten pe care il refuz cu magarie inca de duiminica trecuta, cand a fost ziua lui .

Maine am o alta aniversare, pe care o astept cu drag, ca e prietena mea, pentru care am cumparat maieutul rosu-portocaliu. Am pus pozici si cu celelate "achizitii", mai putin ciorapii.

Hai ca mi-am gasit de lucru si in seara asta, m-a sunat o prietena din liceu sa barfim in trei. Si eu care ziceam ca stau cu burta umflata de pepene in sus, in pat...

Mi-e si mie pofta de vineteeee !!! Dar vad ca Lou a plecat in vizita, in loc sa ne serveasca. Sper ca se distreaza. Poate Ana .

Pisicuta, bafta multa ! Vad ca esti colega de an cu verisoara mea la ASE (ea a facut Conta, cred) si stiu cat de stresant a fost; si a depus tot ieri lucrarea, era franta ! Bafta multa !

La papuci nici eu n-am vazut mare lucru la shopping, numai niste sandalute la Madonette, dar mi-a fost lene sa ma intorc dupa ele (erau un milion la reducere).

Sper ca Marele Will a plecat la munte, dupa pofta inimii.

Va las, fetele, o seara si o noapte placute. See ya !

Pisica, zambind

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_maria222 spune:

e cineva pe aici? am si eu nevoie de un sfat!!!
la prietena mea e totul super naspa....cineva i-a pus ceva in bautura si acum se simte super naspa. din fericire au plecat cu totii....dar nu stim ce sa-i dam sa se simta mai bine..sa-si revina....

nu se poate tine pe picioare...nu isi poate ridica capul de pe perna...e ametita..palida...heeeelp!!!!!!!!!

multe poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns William spune:

E daca o ajut prin casa louisea nu e asa, face pe proasta. La tara mi-a zis un lucru si aici face altul, deja e nesimtire curata pe fata alt ceva nu am ce zice. In rest ce faceti ce mai ziceti, eu am mai scris la cartea mea si mai e ceva din ea cap 5 cap de terminat, dar dupa aceea pot sa o trimit si sa astept cu dinti in gura.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nuschu spune:

Vai, Ana, sper ca ati facut ceva pentru prietena ta. Dar cel mai la indemana e, cand se intampla asa, sa suni la 112, sa intrebi ce sa faci. Si daca e nevoie, s-o duci la spital.

In general, daca nu e prea tarziu de la ingerare, trebuie facuta sa vomite.

Si acum, dupa ce s-a intamplat, sa te gandesti cine ar fi putut face asa ceva sa va tineti departe de el (ca nu puteti face mai mult ca n-aveti dovezi).

Sper ca e bine !

William, pai atunci incearca s-o ajuti mai mult prin casa. Incearca sa-i gasesti un "punct slab" pe care sa-l exploatezi.

Incearca sa fii curajos cu ea, parintii practica uneori un santaj care te impiedica sa reactionezi, de teama ca se va intampla nu stiu ce. Nu se poate intampla nimic fatal. Fii curajos si sincer cu ea ! Spune-i ce vrei si ce astepti de la ea si vezi si viceversa, ce vrea ea de la tine si incearca sa "functionati" pe baza de contract.

Evident, trebuie sa fii rezonabil, ca daca n-are bani sa-ti dea sa mergi la munte, nu are ce face.

Numai bine tuturor !

Pisica, zambind

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns louisea spune:

ana sper ca ati gasit o solutie si totul s-a rezolvat cu bine..
ce persoane

nuschu placut hainele toate... si asta si de asta cred ca m-am indragostit tra-la-la-la-la
cum fu la petrecea in pijama?

citi primul articol.. ma sa mai citesc tare fain..
eu is brasoveanca si Buc. nu-l stiu f bine

william daca devi celebru vezi sa nu ne uiti

mai vin.. imi fac papa bun

------------------------
Bandit si laleaua ;-)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns William spune:

Nu va uit, nu sunt genul si chiar daca o sa ziceti fraze de genul "toti zic asta " la mine chiar e. Merg la Azuga a sunat-o o prietena de mea si nush ce ia zis dar mergggggg. Ne vedem peste 4 zile sa va povestesc ce si cum. Maine plec la 6:30 sunt in gara si faza tare mai e ca maine e si ziua mea. Orcum o porba care o facem maine seara sa bem bere cu paiul.O sa mai intru diseara daca apuc daca nu vb peste 4 zile :D va pop pe toate :D

Mergi la inceput

ma bucur pt tine William..

distractie placuta si nu fa abuzuri

ana dormi inca?
da-ne de veste cum s-a terminat..

------------------------
Bandit si laleaua ;-)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_maria222 spune:

ce sa dorm louisea???? azi am avut si musafiri la ai mei acasa!!!
aseara s-a terminat oarecum bine....spital...analize...dar acum e ok prietena asta a mea...am scris mai multe la subiectul "help" de la generale...nu prea imi vine sa reiau...sunt si foarte obosita!!!!!!!!!!

multe poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingerash spune:

ceau dragilor, scuze ca n-am mai dat semne de viata dar compul meu e virusat, am treaba cu facultatile & alte milioane de tampenii!!!
nici macar nu pot sa citesc, mi-a sarit in ochi numai k Ana2 ;) are avertisment :) ce ai facut draga, cuceresti zz-ul?

eu va pup pe toti si va zic de pe acum ca n-am nici cea mai vaga idee cand revin pe forum

Nu înceta niciodata sa zâmbesti, nici chiar atunci când esti trist, pentru că nu se stie cine se poate îndragosti de zâmbetul tău!

Mergi la inceput

bine ca esti bine ingeras

bafta cu inscrierea la fac.
vezi sa ne dai de veste

------------------------
Bandit si laleaua ;-)

Mergi la inceput