Parca am mai crescut un pic : clubul celor tineri!

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ana_maria222 spune:

hello hello!!!!

eu ma pregatesc de petrecere...maine isi face sora mea ziua ( e nascuta pe 2 iulie) si e petrecere mare mare!!!! trebuie sa fiu la inaltime...

felicitari louisea!!!! asteptam berea pe viu!!!!
btw...tu cand mai apari dom'le prin tzara???

multe poze
HAI DINAMO!!!!

Asta e viata mea..este si buna si rea dar e mai buna fara tine in ea!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns louisea spune:

am sa o dau si pe aia
nu stiu cand am sa ajung in tara.. probabil numai la anu´

distractie placuta maine
LA MULTI ANI INAINTE FERICITI sorei tale

------------------------
Bandit si laleaua ;-)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana-Maria21 spune:

Buna fetele....scuzati-ma ca nu am mai intrat....nu stiu dece nu am chef de nimic ..sunt suparata..dar va povestesc alta data....Louisea felicitari..foarte repede ai vandut-o.
Ana La multi ani din partea mea si multa sanatate surorii.
William nu imi pot da seama de ce ai zis ca dai bacul...nu stiu de unde am vazut si am crezut si eu asta dar daca a fost o neintelegere trebuia sa zici...acum te iertam normal.Cred ca te-a certat Ana,nu?
Ingerash te mai asteptam cu vesti.
Andreea parca tu esti cu licenta...bafta,Cristina te pup.
Pisi si pe tine te pup.

Mergi la inceput

merci Ana
daca ai chef de vb da semnal noi suntem aici ..

mei e o caldura pe la noi danezii is deja lesinati
am facut si eu plaja si mi-a ajuns..

restul pe unde umblati?
in afara de Ana2 care sigur petrece de zor

la toate
si week-end placut

------------------------
Bandit si laleaua ;-)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingerash spune:

Salut copilashi :)
eu am intrat numai sa va salut si sa va . maine incep k lumea bacul. sa-mi tineti pumnii in fiecare zi (numai marti nu) de la 9 .
Nu stiu cand mai am timp sa intru :(

Nu înceta niciodata sa zâmbesti, nici chiar atunci când esti trist, pentru că nu se stie cine se poate îndragosti de zâmbetul tău!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana-Maria21 spune:

Buna fetele......scuzati-ma ca nu mai intru asa des dar am probleme cu netul...nu stiu ce sa-i mai fac..cred ca sun la astia de 3 ori pe sapt si tot ce imi pot spune e ca au probleme cu reteaua si nu stiu cand o sa o rezolve.Am niste nervi nu va pot spune mai si platesc mult pe luna.Oricum am intrat sa va salut acum cat merge pentru ca de iari merge 2 sec si se opreste...sa iti urez succes Ingerash.
Suparata mai sunt cat de cat...am vb si cu parintii mei sa vad care e pozitia lor dat fiid ca eu o sa ma duc in Romania sa ma marit ca sa poata veni si iubi aici..si am vrut sa stiu clar daca o sa ne ajute pentru ca o sa fie cam greu la inceput pentru noi.
Suparata...suparata sunt pentru ca nu stiu ce a fost in capul meu cand am spus la aproape toata lumea ca am prieten si ca vreau sa il aduc mai repede aici iar asta inseamna sa ma marit si sa vina el singura dupa 5 luni.....m-au inebunit toti ca eu vreau sa ma si marit ...vreau sa fac si scoala..vreau cam multe...ca sa vezi ce o sa ma iubeasca el dupa ce o sa am cartea de rezident..ca sunt inconstienta ca o sa profite de mine si o sa platesc dupa el...ca o sa gaseasca pe alta si o sa platesc....va dati seama.Multa lume cica binevoitoare care iti dau sfaturi fara sa le ceri.
Mami mi-a zis cand am vb cu ea ca parca nu ma interesa ce crede lumea....asa e nu ma interesa..intereseaza dar avand 21 de ani toata lumea are inpresia ca esti un copil fara minte care nu prea stie ce vrea...aici ma enerve pentru ca stiu foarte bine ce vreau...ca o sa fie greu realizez dar nu inteleg de ce daca ei au dat peste oameni profitori toti sunt asa.
Simt ca tot timpul trebuie sa ma apar pe mine,pe prietenul meu,relatia noastra...si el la fel.
Mi-a zis iubi sa-i las sa vb ca o sa le demonstram noi ca nu e ca ei....ma facut sa plang...e asa gradut si de asta simt ca trebuie sa-i iau apararea in chestii de genul asta...nu e un profitor dar pentru ceilalti toti sunt la fel.
Ma simt singura fara el....deabia astept sa iasa actele si sa ma duc la el....nu conteaza cat o sa stau macar imi mai incarc bateriile pentru celelalte luni.
Scuzati-ma va rog daca va plictisesc puteti sa nu cititi dar eu un ultima vreme sunt cam inchisa in mine si imi e de ajutor cred,cada scriu din cand in cand oful.Am intrat intr-o stare naspa.
Spuneti-mi si mie ca sunt aici in clubul nostru fete,femei maritate care se duc si la scoala si sunt aproape de varsta mea.E imposibil?
Va pup

Mergi la inceput

am venit!!!!

alalteri a fost petrecerea cu prietenii iar aseara cea cu familia !!! am dormit de la 1 am pana acum la 3 pm!!! a fost super frumos..poate o sa pun poze mai tarziu...va puuup!!!

Ana, fruntea sus. Conteaza ce vrei/simti tu nu ce spun altii!
Louisea, un an trebuie sa astept berea aia pe viu?
Ingerash, multa multa bafta!!
Ana, da..pe Dragos l-am certat eu rau de tot pt ca mintea cu nerusinare!!!!!

multe poze
HAI DINAMO!!!!

Mergi la inceput

ana2.. yeppssss..
trebuie sa astepti pana la anu´
stiu ca multi duc dorul Romaniei.. eu nu ma numar printre ei

ana1 - eu zic ca cel mai important e ca ai familia alauri de tine si te sprijina si cel-mai-cel-mai e ca voi sunteti siguri ca asta vreti
cat despre ce zic unu si altu - lasa-i sa vb. , asa e omu barfitor . cred ca in cea mai mare parte cand e vb de casatorit in strainatate (fie ca persoana aflata in afara e roman sau nu), apare in discutie cum ca casatoria e din cauza banilor bla bla.. whatteverrrrrrrrrrr

cat despre femei maritate care se duc la scoala uite ca ma poti pune pe mine pe lista asta

cum zise ana2.. fruntea sus

bafta ingeras

------------------------
Bandit si laleaua ;-)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisicuta si matei spune:

Salutare!
Eu am lipasit ca ne-am mutat si nu am avut net,dar am sa recuperez!
Felicitari Ingerash pentru notele pe care le-ai obtinut si mult succes in continuare!
Dragos eu cred ca a fost o gluma de adolescent ceea ce ai facut si te iertam noi fetele mai mature
Ana1 nu mai fi suparata,cert e ca noi cand am optat sa pastram copilul an trecut inclusiv peste familia mea,care nici nu mi-a vorbit o perioada.Tu sti ce e cel mai bine pentru tine.Oricum sa fii casatorita si sa mergi si la scoala e floare la ureche.succes!

Pozici cu noi
"Cronometrul" lunilor

Mergi la inceput

Poze zi Cristina

V-am pus niste poze de la ziua surorii mele de sambata!!!!

multe poze
HAI DINAMO!!!!

Mergi la inceput