Cum spal costumas in sa nu intre la apa?
Buna, dragilor!
Am si eu o nelamurire: cum spal hainele de in in asa fel incat sa fiu sigura ca nu intra la apa? Am avut vreo 2 experiente neplacute si nu as vrea sa mai patesc asa ceva...
Multumesc frumos!
Ionela si Alex (DN 21.09.2004)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=69542" target="_blank">Cu drag, MAMA
Raspunsuri
kim222 spune:
in principiu ar trebui sa ai scrise instructiunile de spalare(apa rece, uscare moderata, calcat)..pe etichete...daca nu,du-l la o curatatorie chimica...
As dormi mai putin, dar as visa mai mult, intelegand ca pentru fiecare minut in care inchidem ochii, pierdem saizeci de secunde de lumina.
ionella3003 spune:
multumesc, kim222! Instructiunile de pe eticheta le-am respectat cu strictete si pt cele 2 perechi de pantaloni pe care i-am facut 3/4...
Probabil ca sa-l duc la curatatorie e cea mai buna varianta...
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=69542" target="_blank">Cu drag, MAMA
hristina spune:
Spala-i de mana, cu apa calduta!
Kasi si Victoria ( 23 iulie 2005)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/kasivitan/my_photos
hristina spune:
Din curiozitate, la ce temperatura i-ai spalat?
Manual sau cu masina?
Am si eu si nu li s-a intamplat nimik!
Kasi si Victoria ( 23 iulie 2005)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/kasivitan/my_photos
alayna spune:
Eu stiam ca trebuie spalate manual in apa calie,adica sa nu fie fierbinte
"Sa nu lasi sa treaca o zi fara sa vezi, fara sa auzi sau fara sa citesti ceva frumos..."(Goethe)
ionella3003 spune:
i-am spalat la 40 gr, cu masina de spalat.
ginutza2002 spune:
io le spal cu apa calduta si ii clatesc cu apa rece!
nu ii bag la masina!
'Ubita si 'Ubitu' & 'Una alta pentru nunta'
Cum apa totdeauna in apa se scurge, zilele mele in ale tale vor curge!
elena_oona spune:
Eu le spal cu apa caldutza, aproape rece,cu mana,clatit cu apa rece , apoi le storc cu masina (numai) si le pun la uscat!
spor la treaba!
Elena & bebe Manuella 1 an si 7 luni (16.10.2004)
"Good parents give their children Roots &Wings. Roots 2 know where home is, wings 2 fly away & exercise what's been taught them. "
catrinik spune:
Eu stiam ca oricum INUL intra la apa ( din prima ) in lungime. Deci inainte sa faci tiv la ceva bagi la apa.