Draga Alex,
Imi place tare mult ideea cu diplomatia! Da intr-adevar diplomatie = eleganta! Si cred cu fermitate ca iti trebuie multa istetime si prezenta de spirit pt a fi diplomatic! Si pentru multe dintre femei diplomatia este imposibil de pus in practica pentru ca lipsesc instrumentele necesare - si va spun si de ce: suntem prea impulsive si de prea multe ori ce-i in gusa si-n capusa! Va spun doar atat, si mai ales tie NINA: barbatilor nu le plac cele care dau cu "fleanca" imediat facandu-i de cacao in fata prietenilor lor. Le plac fiintele dragute, simple si finute de care s-au indragostit. Si uneori sa fii prea directa in spunerea parerii tale poate duce eliminarea lui din grupul de prieteni! Da ! Trebuie spusa parerea proprie si mai ales trebuie spusa cu acel spirit pragmatic ce denota intelepciune si putere de stapanire a propriilor impulsuri.
Draga Sweetkarina - simplu si la obiect! Da iubirea le "vindeca" pe toate si chiar si NESIGURANTA gelosilor! Nu fiind gelosi le demonstram celor dragi ca-i iubim!!!! ci fiind acolo si daruindu-le timpul vietii noastre si tot ceea ce traiul impreuna implica!
Va pupacesc pe toate si ma gandesc la voi si la dificultatile voastre! Fiti tari! Tare mult tin cu voi!!! Sunt fanul vostru cel mai infierbantat chiar daca nu ajung sa o demonstrez pentru ca familiuta mea este in continua si avida nevoie de timp si dragoste
!
Nu uitati DIEGO de la Vega (ZORRO) e cu voi!
Diego ...stai sa vorbim...lasa sabia un minut!!!!
Vreau doar sa iti multumesc!!!!
Fetele se vor bucura de mesaj!!!!
te asteptam acasa!!!!