Fetele din America (76)

Raspunsuri - Pagina 24

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Laura Takacs spune:

Da, Xela, ca sa iti mentii license=ul trebuie sa iei CPE credits, care inseamna destul de multe ore de "clasa" sa te aduca la zi cu schimbarile in legi, etc. Iar examenel sunt cat se poate de serioase, materie multa, multa de tot.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmenbr spune:

Mersi mult de raspunsuri Laura si Alex. Ma duc acum sa ciesc pe site.

Eu am terminat ASE finante banci in Ro si am reusit si mi-am echivalat studiile aici si mi-au dat BAE (bachelor of arts in economics). Am mai facut si un curs pregatitor in accounting de 1 an, deci eu zic ca ma calific bine. Ce e mai nasol e ca dupa ce am terminat cursul mi-am gait de lucru intr-un credit union si fac mai mult financial decat accounting. Dar vreau sa ma apuc de conta.

Merci mult de ajutor. Pupici,

Carmen & Ericutz (15.06.2004)

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=68525 " target="_blank"> Povestea nasterii!

Am un anisor deja!

2 anisori...uraaa!

Mergi la inceput

Carmen citeste pe site,si da-le telefon, pt ca ei iti socotesc credits in Accounting, si nu stiu in ce categorie te incadrezei, inainte de 2000 sau dupa 2000, e o diferenta substatiala.

Am uitat sa-ti spun ca iti trebuie si un minim de vechime de munca in domeniu ca sa iei license-ul, nu ca sa dai examenele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sinzi_ana spune:

Suntem bine..am calatorit cu bine...

Murim de cald...in C-ta e mai cald decat in Florida...chiar e insuportabil!!! Ce sa mai spun de Bucuresti...era o zapuseala si un aer de nu puteai sa iesi de la aer conditionat afara...groaznic...am avut un soc!!! Ma gandeam ca vin sa ma "racoresc" si m-am copt!!!

Dar...partea buna....halealea e buna...am umblat toata ziua azi...prieteni...hihi...
David si-a revazut prietenii si atat de mult s-au bucurat si e atat de fericit...ca nu stiu in ultimile 3 zile cate ore a dormit...

Fiecare dimineata e un nou inceput

Sinzi, Radusi David

David

Mergi la inceput

Laura, eu am terminat in 1997, dar am facut echivalarea in 2004 aici in State.
E mare, mare diferenta?!

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=68525 " target="_blank"> Povestea nasterii!

Am un anisor deja!

2 anisori...uraaa!

Mergi la inceput

Sanzi, bine ca ati ajuns cu bine. Distractie faina!

Am un anisor deja!

2 anisori...uraaa!

Mergi la inceput

Carmen,daca ai terminat dupa 2000 stiu ca-ti cer mult mai multe credite, dar daca tu ai terminat in 1997 probabil te incadrezi la alea mai putine, norocul tau!

Mergi la inceput

Laura,

Am un anisor deja!

2 anisori...uraaa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRISMIR spune:

fetelor!
Ce dor mi-a fost de voi...am avut virusat laptopul si o saptamana nu am avut net..dar acum am unul nou...nu am apucat sa citesc din urma,am vazut si multe schimbari pe aici,promit sa recuperez

ALEX astept sa ma suni..sa mergem pe undeva!!!!

SINZI ma bucur ca a-ti ajuns cu bine,distractie placuta!...sa-mi zici daca ajungi pe la Brasov ca vrea mama mea sa-mi trimita ceva...a,si azi parca trebuia sa vina Monica cu Ramona,dar nu au venit?!..s-a razgandit?!...va si aveti grija de voi!

A,vroiam sa va intreb,aveti liber de 4 iulie si luni si marti?

fetelor si un weekend placut!

Mirela si Robert Cristian(19 octombrie 2004)
http://community.webshots.com/user/crismir100
http://community.webshots.com/user/CRISMIR1001 1 anisor AICI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elenalove27 spune:

sanziana , distractie placuta la romania si vino mai repede la florida

Dragelor care locuiti(sau a-ti locuit) in TX , Houston, ce stiti de zona 19715 KNIGHTSRIDGE Ln,HOUSTON, TX 77094 ! este zona buna? magazine sunt aproape ...scoli bune ...etc , ma intereseaza orice despre Houston, TX.

Sunt interesata si de North & South Carolina.

Va rog , orice informatie de la voi este bine venita.

Multumesc mult.

Elena17+
POZE

Mergi la inceput