Mamici de noiembrie - decembrie 2006 (19)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Madana spune:

Neata gravidutze. Sper sa aveti o zi buna si usoara.

Miro mi-ar place tare mult sa ne vedem din nou. Tu doar spune cand si unde si sunt acolo

"Cei mai frumosi ghiocei prin maracini se gasesc"

12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dolores spune:

Madana...ati avut o iesire cu gravidutzele din bucuresti????

quote:
Originally posted by Madana

Neata gravidutze. Sper sa aveti o zi buna si usoara.

Miro mi-ar place tare mult sa ne vedem din nou. Tu doar spune cand si unde si sunt acolo

12+

dolores 16+
www.dropshots.com/dolores" target="_blank">BB cumintzel
poze

ieri a trecut, maine este un mister, astazi este un dar...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danita spune:

salut gagici,
unde ziceti ca mergeti in concediu ? eu m-am gandit undeva la munte de exemplu : Tusnad ...

pupici si o zi frumo !

BeBelusca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ama.lia spune:

Raluca_u. sper sa-ti revii cat mai repede, somnic usor si binefacator! sa ne scrii cand te trezesti!

pentru tine si bebelina!

Amalia 17+ si

Mergi la inceput

Dolores inainte sa vin la mamici de noiembrie-decembrie am fost o "endometrista" convinsa, la cap. "Asteptand un ingeras in viata noastra". Am avut cateva intalniri cu fetele de-acolo si in aprilie, cand Miro a facut o mica excursie in Bucuresti, a venit si ea la o intalnire. Mi-ar place foarte mult sa punem de o intalnire cu burtici in Bucuresti, eu sunt prima pe lista.

12+

Mergi la inceput

sunt de acord...sa vedem cine e din bucuresti si punem la cale o iesire in aer liber cat de curand..cat e frumos afara

quote:

Dolores inainte sa vin la mamici de noiembrie-decembrie am fost o "endometrista" convinsa, la cap. "Asteptand un ingeras in viata noastra". Am avut cateva intalniri cu fetele de-acolo si in aprilie, cand Miro a facut o mica excursie in Bucuresti, a venit si ea la o intalnire. Mi-ar place foarte mult sa punem de o intalnire cu burtici in Bucuresti, eu sunt prima pe lista.

12+

dolores 16+
poze

Mergi la inceput

perfect, abia astept

13+

Mergi la inceput

dar cum facem sa depistam pe cele din bucuresti?

quote:

perfect, abia astept

13+

dolores 16+
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madaluta spune:

Eu cred k voi ramane repetenta la capitolulsi corigenta la cel cu fructele.De cand am vazut cele doua liniute pe test ne-am propus sa nu mai facem delock sa nu cumva sa ii facem rau lui bb.(eu am mai pierdut 2 sarcini in trecut, nu din cauza asta, dar imi este frica)A fost de acord si al meu sot si sper sa reziste cu stoicism pana la sarsit.... Eu deocamdata nu simt nevoia si nici pe el nu il aud plangandu-se....Toti prietenii imi spun k sunt nebuna si probabil si voi veti gandi la fel, dar nu cred k voi reusi sa fac , chiar dc voi incerca. asa sunt de speriata....
La capitolul fructe nu prea pot manca nimic din ce este acru. si mai toate fructele sunt acrisoare. banane imi este frica sa manac prea multe k ma constip...si asa voi ramane corigenta...
mancati voi si pt mine si faceti sicat puteti si in locul nostru.
MARCELAC: am fost la Lepsa la odihna cu prietenii, nicidecum in interes de serviciu...

Madalina 14+
http://pg.photos.yahoo.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asiza spune:

Buna dimineata, burtici...

Am cam ramas in urma ca de alaltaieri nu am net...a fost o furtuna zdravana in Cluj si-a picat netul...Mi-a luat ceva timp sa va citesc...

Voi incepe cu tema data de Dandusa: mananc in fiecare dimineata lapte cu cereale de la Nestle si/sau iaurt, fie Activia, fie Danone Delicios...intre mese fructe cat incape si apa...La amiaza mananc supica sau ciorbita si felul 2 ceva plin de calorii muuuulte, apoi iar fructe si la cina depinde...Lichide beau cam 2 litri pe zi, iar cand nu incape apa, suplimentez cu supe, lapte, fructe zemoase, foarte rar suc natural. Ce zici, Danduso, merit si eu un FB, nu????

In ceea ce priveste scurgerile, si la mine sunt prezente. Pun un tampon si rezolv problema...

Asaaaa, despre ce-ati mai vorbit voi????.....aa, da, concedii. Noi vom merge la mare prin august, insa vreo 2 week-end-uri le fugarim si la munte...

Miro, SUPER ideea cu albumul cu burtici pictate...abia astept sa-mi mai cresca putin burtica sa pot participa la provocare...

Bun venit fetelor noi...si La Multi Ani! pentru Moonmih 2003 si Ralumat!

Va tare, tare si mi-a fost foarte dor de voi...sunt deja dependenta DC...tot e bine ca am inlocuit tigara cu dc-ul, nu????

Oana 13+

Mergi la inceput