Mamici de noiembrie - decembrie 2006 (19)
Raspunsuri - Pagina 19
dolores spune:
Miro...steluztele ti s-au facut galbene..ce dragutz..
dolores
16+
www.dropshots.com/dolores" target="_blank">BB cumintzel
poze
ieri a trecut, maine este un mister, astazi este un dar...
anateo2004 spune:
buna fetelor!
felicitari tututor celor care au aflat ce au in burtica.
nu am mai intrat de mult,iar voi va miscati cu o viteza amenintatoare.
fructe mananc cat cuprinde,2daca nu 3 kg pe zi(eu eram mare amatoare si inainte),branza si cascavalul sunt in top la fel si salatele,mai rarut cu carnea.de fapt nu am schimbat mai nimic din modul meu de a ma hrani,poate doar cantitatea de fructe s-a dulblat
.cate kg am luat? nu stiu.nu imi place sa ma sui pe cantar(am o obsesie cu greutatea
),dar burtica mi se pare mai mare decat la prima sarcina.insa inca mai port haine de dinainte(lucru care ma mai incurajeaza).
alcool nu consum de cand sunt graviduta,la ce nu am putut renunta,este la un deget de cafea peste care pun lapte.
ruxmax,imi cer scuze ca nu ti-am raspuns,eu o sa incep de azi sa iau sumaned(azitromicina)pt ureaplasma.se ia 1g 3zile trebuie sa ia si sotul concomitent,iar dupa 72h de la intreruperea tratamentului refaci analiza sa vezi daca ai scapat de “monstru”.
dolores spune:
buna dimineatza la toate burticile somnoroase...va pup si va doresc o zi cat se poate de usoara....si sa aveti grija de bebei 

dolores
16+
poze
Raluca_u spune:
Buna dimineata fetelor
am luat zece.
multumim Dandusica pentru asa evaluare.
fetelor eu am avut o noapte foarte grea. aseara am stat pana la 11 sa aleg poze sa le punem pe site - pentru munca si pe la 2 m-am trezit cu dureri groaznice de burtica, dar ce zic eu burtica ca era si stamac si tot. si ma durea intr-un fel de nu ma duruse niciodata parca se sparsese ceva in mine si al meu ma intreba cum ma doare si eu ii spuneam ca nu stiu, dar ma doare tare. dupa vreo ora am vomat o gramada, si acum avand burtica mai mare la efortul depus sa 
m-au luat alte dureri si bebitica noastra devenise agitata si mi-a dat mai multe suturi ca niciodata. intr-un final am adormit dar nu ma simt bine nici acum si pe deasupra trebuia sa fiusi la spital la 7 pentru analize si nemancata. m-am dus mai mult pe sus ca aia cand m-au vauzt m-au lasat sa intru prima.
acum am ajuns acasa si ma duc sa mai fac un nani ca poate imi revin.
sa aveti o zi frumoasa si fara peripetii.
Raluca
19+ si bebelina in burtica
Un om obisnuit, fericit in caminul sau, este mult mai binecuvantat decat un geniu traind singur.
Mirona spune:
DA, Dolores - am observat si eu ca m-am ingalbenit deodata ... de suparare ... m-am dus la culcarica. Acu se vede ca-s dependenta DC ... am ajuns la stele galbene.
Le vreau pe cele rosii inapoi. 
quote:
Originally posted by p_onu
Buna, fetelor!
Sunt nou sosita pe forum. Am in burtica un bb de 18 saptamani, asa ca voi naste in jur de 25 noiembrie.
Am multe intrebari sa va pun. Sunt convinsa ca la unele as putea gasi raspunsuri daca as cauta mai detaliat in raspunsurile voastre...iertati-ma ca nu am avut timp sa fac asta!
Am o prima intrebare legata de alimentatie. Va confruntati cu dificultatea de consuma lactate, mai ales lapte si iaurt?
Mie multi imi recomanda sa consum cat mai multe lactate, dar in afara de telemea si branza gen Almete nu pot manca. Adica pot manca, dar mi-e greata si nu ma potolesc pana nu dau afara......
Onu bine ai venit pe DC, bne ai venit in grupul nostru. Sarcina usoara si te mai asteptam. Mesajele tale (cel putin pana la mesajul cu numarul 10) iti vor fi moderate, deci apar mai tarziu decat ale noastre ... sper sa nu pierdem vre-unul. Dar tu ne atentionezi, nu? Data viitoare cand intrii sa ne scrii data nasterii tale, ultima menstra, data probabila a nasterii bebelui, spitalul unde vei naste si dr. care te va asista. - Asta pentru listutza.
Vis-a-vis de intrebarea ta - eu sunt in aceeasi situatie. Cu lactatele nu ma impac. Dimineata beau o cana chinuita de lapte (si ala doar fierbinte cu 2 linguritze de zahar - altfel nu-l inghit). Am inceput sa pun Nessquick - sper ca am scris bine ... si parca e mai ok asa.
Iaurt nu suport, lapte batut nici atat, branza dulce doar in macaroane, ce mananc cu placere este branza fffff sarata (ceea ce acum nu am voie) cascaval.
De cateva zile m-am apucat sa mananc ACTIVIA (cu Musli si fructe) - pentru ca nici cu cerealele nu ma impac.
Asadara combin ce-mi place cu ce nu suport si iasa ceva acolo ... ma stamb toata pana mananc ... dar ce nu fac eu pentru bebelina mea draga.
Alte intrebari? Suntem aici pentru a discuta si a ne raspunde una alteia.
pupici la toate gravidoasele.

Miro
20+ cu 
am o nepotică talentată, si o BB-lină zbenguită
ruxandra_sb spune:
Buna dimineata burtici
,
V-am citit pe ici, pe colo ... dar mai mult am somat ca am fost tare suparici saptamana trecuta.
Lunea trecuta am fost la gineco, mi-a facut eco si mi-a zis ca uite bebe e bine, in grafic si ca nu crede ca voi mai sangera. Ei si nu ajung bine acasa si iar vazui pete rosii..
Cred c-am cedat putin nervos ca a doua zi, medicul de familie mi-a gasit tensiunea 16 si pulsul neregulat. Asa ca m-a trimis de urgenta la cardiologie. Unde iar avem tensiunea f mare, chiar si 17,5. Plus tahicardie si palpitatii. Asta in conditiile in care tensiune mea e in jur de 12, inclusiv cand eram insarcinata cu Matei.
Cardiologul nu s-a panicat, a zis ca probabil sunt din cauza stresului (i-am povestit toate alea) si mi-a dat un tratament usor. Basca m-a trecut la un fel de regim: fara cafea, cola, bauturi carbogazoase, si cat mai putine sare.
Acum sunt mai bine, tensiune a mai scazut, parca si palpitatiile. Si sangerarile s-au oprit de cateva zile, zic deocamdata ca m-am saturat sa tot zic: gata ! s-au oprit si am scapat de ele pt ca apoi sa apara iar.
Merg si la servici de saptamana asta si pana acum am reusit sa nu ma enervez. Recomandarea cardiologului=> incearca sa fii cat mai "nesimtita", sa ramai calma, etc.
_
Despre fructe, si eu am inceput sa dau iama in piersici si ciresi. Plus pepene verde. Si apa plata bem la greu. Imi place tare mult cea de la dozator, ca-i rece si parca are un gust mai bun decat cea din pet. Dar dozator nu e decat la job...
Kg nu am luat prea multe, vreo 1-2, dar plecand de la cea mai mare greutate de pe aici... era si cazul. ![]()
17+
Ruxandra & Matei (4 ani) & sotul drag
_
Rasul e ca stergatorul de parbriz: nu opreste ploaia, dar iti permite
sa iti vezi de drum. (Jeanne Wasbro)
Deborah77 spune:
Dandusa, eu plec duminica dupa-amiaza...singurica si cu trenul. Nu stiu ce sa aleg, ca n-am mai fost cu trenul de ani buni - intercity sau rapid? Care e diferenta...de confort, pt o graviduta, ca timp am vazut ca fac cam la fel.
Spune-mi si mie te rog ce am voie si ce nu la plaja? Pot sa intru in apa? Pana unde? La ce temperatura? De ce trebuie sa ma feresc?
dolores spune:
Raluca_u cum te mai simti>? fa nani, papa si stai calma
te astept sa ne spui cum iti mai este..pupici
quote:
Originally posted by Raluca_u
Buna dimineata feteloram luat zece.
multumim Dandusica pentru asa evaluare.
fetelor eu am avut o noapte foarte grea. aseara am stat pana la 11 sa aleg poze sa le punem pe site - pentru munca si pe la 2 m-am trezit cu dureri groaznice de burtica, dar ce zic eu burtica ca era si stamac si tot. si ma durea intr-un fel de nu ma duruse niciodata parca se sparsese ceva in mine si al meu ma intreba cum ma doare si eu ii spuneam ca nu stiu, dar ma doare tare. dupa vreo ora am vomat o gramada, si acum avand burtica mai mare la efortul depus sa
m-au luat alte dureri si bebitica noastra devenise agitata si mi-a dat mai multe suturi ca niciodata. intr-un final am adormit dar nu ma simt bine nici acum si pe deasupra trebuia sa fiusi la spital la 7 pentru analize si nemancata. m-am dus mai mult pe sus ca aia cand m-au vauzt m-au lasat sa intru prima.
acum am ajuns acasa si ma duc sa mai fac un nani ca poate imi revin.
sa aveti o zi frumoasa si fara peripetii.
Raluca19+ si bebelina in burtica
Un om obisnuit, fericit in caminul sau, este mult mai binecuvantat decat un geniu traind singur.
dolores
16+www.dropshots.com/dolores" target="_blank">BB cumintzel
poze
dolores spune:
deborah pana iti raspunde dandusa iti pot zice niste chestii pe care le voi evita cand ma duc la mare, in iulie...deci: nu ai voie sa intri cand sunt valuri...nu ai voie sa intri in apa foarte rece...nu ai voie sa stai la soare intre intervalul 11-17, nu ai voie sa stai cu picioarele direct pe nisipul fierbinte...si sa ai crema cu protectie, sa ai ceva pe cap....daca imi mai aduc aminte iti zic..sper sa-ti fie de folos
quote:
Originally posted by Deborah77
Dandusa, eu plec duminica dupa-amiaza...singurica si cu trenul. Nu stiu ce sa aleg, ca n-am mai fost cu trenul de ani buni - intercity sau rapid? Care e diferenta...de confort, pt o graviduta, ca timp am vazut ca fac cam la fel.
Spune-mi si mie te rog ce am voie si ce nu la plaja? Pot sa intru in apa? Pana unde? La ce temperatura? De ce trebuie sa ma feresc?
dolores
16+www.dropshots.com/dolores" target="_blank">BB cumintzel
poze
dolores spune:
Miro
de ce de suparare? e rau sa se ingalbeneasca? cred ca fiecare din noi e mai mult sau mai putin dependenta de DC...hai uite un
pentru tine si inca un
pentru fetitza din burtica
[quote]Originally posted by Mirona
DA, Dolores - am observat si eu ca m-am ingalbenit deodata ... de suparare ... m-am dus la culcarica. Acu se vede ca-s dependenta DC ... am ajuns la stele galbene.
Le vreau pe cele rosii inapoi. 
dolores
16+
poze