Mamici de noiembrie - decembrie 2006 (19)
Raspunsuri - Pagina 13
dolores spune:
stai putin..in primul rand nu ai incurcat pe nimeni. cand ai avut ultima menstruatie??????????
quote:
Originally posted by maria_irina
buna mamici. v am spus ca am fost la eco si ce crdeti voi ca mi spune ieri medicul? ca sunt in 11 saptamni! deci.......nu voi fi mamica de noiembrie asa cum am crezut! voi fi mamica de ianuarie! imi pare rau dac v am incurcat in vreun fel.......dar nu e vina mea........sper ca la urmatoarea eco sa nu mi zica ca o sa nasc in august!!! va pup si sarcini usoare!aveti grija de voi si de bebei!
dolores
16+www.dropshots.com/dolores" target="_blank">BB cumintzel
poze
ieri a trecut, maine este un mister, astazi este un dar...
ingeras26a spune:
Dolores, pai tu cum ai ramas?
Eu m-am chinuit mult cu 300 de tratamente, injectii, HSG, histeroscopie, inseminari, dosar fiv, si pana la urma am ramas in concediu, exact inainte sa ma apuc de trat pt fiv.
Pupici, Ingeras
13+
dolores spune:
eu am ramas prin IA....si multumesc lui D-zeu ca la a doua a fost cu ochisori![]()
![]()
quote:
Originally posted by ingeras26a
Dolores, pai tu cum ai ramas?
Eu m-am chinuit mult cu 300 de tratamente, injectii, HSG, histeroscopie, inseminari, dosar fiv, si pana la urma am ramas in concediu, exact inainte sa ma apuc de trat pt fiv.
Pupici, Ingeras13+
dolores
poze
Mirona spune:
quote:
Originally posted by ingeras26a
Pupici, Ingeras13+
SURIOARAAAAA - si eu si eu --- la fel. Nu am ajuns inca la inseminari si FIV ... dar eram pe aproape ... si tot in concediu am ramas ... al meu chiar o inceput sa se laude pe la colegi:
unu isi lauda fata cat e de mare schioare ... la care al meu:
auzi buey? Tu stii de la ce varsta mi-am dus eu fetitza pe munte? De la -10 luni.
M-am cracanat de ras.
Revin ... ´ca am sa va scriu cu gramada mare.
Miro
20+ cu 
am o nepotică talentată, si o BB-lină zbenguită
Deborah77 spune:
Dragele mele, spuneti-mi ce simti daca pierzi licid amniotic? Mi se intampla uneori, in zilele in care ma doare burtica, sa simt chilotul ud. Ultima oara a fost ieri. Dar mi s-a mai intamplat si inainte, iar la ecografii era totul in regula. Poate fi grav?
Burtica am cat pt tripleti, am luat 6 kg jumate la 18 saptamani...citisem la un alt topic ce fetele inalte nu prea au burtica. Ei bine, eu am 1,77 m si ma rostogolesc, se observa de departe ca sunt gravi, ma lasa lumea sa stau jos in metrou...si bineinteles ca nici o pereche de pantaloni nu mai imi intra.
In week-end merg la mare, sotul meu are ceva treburi pe-acolo si ma ia si pe mine. Doar ca el fiind ocupat, voi merge singurica la plaja, si parca mi-e rusine asa matahaloasa. Am voie dupa ora 16:00 si dimineata pana la 11:00, asa-i?
Mirona spune:
asa ....
ieri am participat la a doua parte a cursului de lamaze. Din nou ... doar cuvinte de lauda, am invatzat multe ... tre sa ma pun sa fac un document cu explicatii si sa-l pun pe mailul comun ... sa aveti si voi parte de asa ceva ... ca merita; dar imi tre dispozitie pentru asa ceva. O sa incerc.
ajung acasa si vad mesajul noii noastre colege urzi_22:
quote:
Mirona, sincer imi pare foarte rau ca te-am suparat. Nu asta a fost intentia mea.Eu m-am speriat de burtica mea si am intrat in panica crezand ca e ceva in neregula cu bebele meu. Si eu mi-as dori asa o burtica de frumoasa ca a ta. Si crede-ma arati superb in ipostaza de mamica.Eu nu mananc foarte mult si m-am gandit ca eu sunt de vina ca nu am burtica mai mare, ca trebuia sa ma fortez sa ma alimentez mai bine ca sa fie totul bine.Sper sa fie totul bine cand mergem la control. Inca o data imi pare rau.
Ma apuc si scriu un mesaj lung lung ... si cand sa-l trimit imi da eroare ... cica a expirat termenul. Ce termen? M-am tampit eu ? Ce? S-a invechit mesajul meu in timp ce-l scriam?
Nu mai am voie sa scriu mesaje atat de lungi?
Ma rog.Asadar ... pe scurt: urzi_22 nu trebuie sa-ti ceri scuze .... eu sunt cea care am inteles gresit. Cu scuzele de rigoare ... trecem peste, ok?
si nu mai fi nici tu suparici.In mesajul pe care-l scriam aseara chiar va spuneam cat sunt eu de fericita, cat sunt de iubita ... de sot de prieteni, familie ... etc.
Ma si bucuram ca eu nu am depresii in sarcina, ma simt chiar prea bine, nu am plans deloc pana acum etc.
Primesc un telefon ce ma da peste cap ... si-mi strica toate statisticile.
Nici azi inca nu mi-am revenit ... sper sa nu mai dureze mult ca-mi iau lumea in cap.
Felicitari celor ce au mai aflat ce au.
Tema data de dandusa:
eu incerc sa pap cele 5 fructe-legume pe zi - din care sa-si ia bebe tot ce are nevoie. Apa bag la greu ... cat incape. Uneori nu ajung la cei 2 litrii de apa ... dar completez cu supa, ciorba, fructe mai zemoase.
Pot spune ca mananc la fel, nu mananc pentru 2 - asta sub nici o forma.
Bine asa shefa? Si la bine au iesit analizele bine ... deci creste bebe in grafic.
Am facut si corecturile de rigoare in lista.
Apropos ... nu a vazut nimeni modificarile din POZE CU NOI? Ce ziceti?
REPET: cine nu are acces la poze, mail comun -PM la madama sau mail la mailul comun.
maria_irina vrei sa te scot de pe lista? Mergi la mami de ian-feb?
Deborah77 vezi ca e un subiect pe forum despre asa ceva. Io zic sa tragi o fuga la spital ... poate tre un cerclaj - sper ca zic corect. Nu stiu daca si pentru asta se face cerclaj ... imi dau si eu cu parerea. Stiu insa clar ca nu e bine sa pierzi lichidul ... si se pare ca tu ai deja simptome. Sper sa nu fie de la lichid ... ci de la caldura si efort. Doamne ajuta si tinem pumnii. Suna-ti medicul.
Uite aici subiectul de care ziceam: http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=78375
Va pupa fata pe toate si mai vb.
Miro
20+ cu 
am o nepotică talentată, si o BB-lină zbenguită
dolores spune:
deborah nu stiu exact ce simptome sau cum arata o pierdere de lichid..ideea e ca si eu de multe ori m-am gandit la acest lucru..pt ca de cele mai multe ori si eu am chilotul ud...banuiesc ca totusi chiar daca nu avem ovulatie acel lichid e normal...si mai e posibil sa fie chilotul ud din cauza ca e foarte cald afara nu????apropo` voi aveti scurgeri?????
in privinta kg-lor stai linistita...sora mea a luat pe parcursul sarcinii 38 de kg ...in 7 luni le-a dat jos si e la fel de inalta ca tine. eu zic ca nu are de ce sa-ti fie rusine cu tine pentru ca ai un motiv in plus nu??? ai un bebitza in burtica si ai norocul ca te lasa lumea sa stai pe scaun..mie mi s-a intamplat de cateva ori sa stau in pciioare langa niste vaci, ca nu le pot numi altfel.....scarbele pamantului ca doar se vede si la mine de la o posta ca sunt gravi.
hai sa vedem ce ne zic fetele in legatura cu acele scurgeri normale inainte de a ramane gravi...ca doar le aveam toate...
capul sus mamico
quote:
Originally posted by Deborah77
Dragele mele, spuneti-mi ce simti daca pierzi licid amniotic? Mi se intampla uneori, in zilele in care ma doare burtica, sa simt chilotul ud. Ultima oara a fost ieri. Dar mi s-a mai intamplat si inainte, iar la ecografii era totul in regula. Poate fi grav?
Burtica am cat pt tripleti, am luat 6 kg jumate la 18 saptamani...citisem la un alt topic ce fetele inalte nu prea au burtica. Ei bine, eu am 1,77 m si ma rostogolesc, se observa de departe ca sunt gravi, ma lasa lumea sa stau jos in metrou...si bineinteles ca nici o pereche de pantaloni nu mai imi intra.
In week-end merg la mare, sotul meu are ceva treburi pe-acolo si ma ia si pe mine. Doar ca el fiind ocupat, voi merge singurica la plaja, si parca mi-e rusine asa matahaloasa. Am voie dupa ora 16:00 si dimineata pana la 11:00, asa-i?
dolores
poze
Deborah77 spune:
Miro, mi se intampla rar. Si intre "intamplari" am facut ecografii...toate bune si frumoase. Bebe e grasun (165 gr la 16 sapt si 5 zile), lichidul e in cantitate suficienta, colul inchis, desi putin cam scurt: 38 mm. Facem asa: daca se mai intampla, il sunt pe dr, ok?
dolores spune:
Miro ma sperii cu pierderea lichidului...tu esti uscata uscata???nu ai nici un fel de scurgere?????
si daca mi s-a zis ca am col inchis??cum as putea pierde lichid??
eu am observat chiar dimineatza modificarea la albumul cu poze si chiar imi placea ca e full de poze....hihi
dolores
16+
www.dropshots.com/dolores" target="_blank">BB cumintzel
poze
dolores spune:
Un regim zilnic echilibrat in timpul sarcinii consta in :
-600-900 ml lapte (sau derivatele lui)
-un ou
-70-80 g grasimi
-fainoase diferite de la o zi la alta
-100-200 g carne slaba ( nu mezeluri)
-multe legume si fructe cat mai variate
Nu mancati pentru doi, scadeti consumul de sare, evitati conservantii. Catariti-va in mod regulat.
• In timpul sarcinii, consumul de alcool, fumatul si drogurile reprezinta un grav pericol pentru copil
• Nu luati nici un medicament si nu faceti radiografii fara acordul medicului dumneavoastra.
• Nu ezitati sa va masurati temperatura la cea mai mica indoiala
• Evitati calatoriile prea lungi si statul in picioare
• Nu practicati decat sporturile autorizate de medicul dumneavoastra si nu incercati sa atingeti performantele obisnuite
• Pregatiti-va pentru a alapta cu succes! Nu uitati ca laptele matern nu are egal.
dolores
16+
www.dropshots.com/dolores" target="_blank">BB cumintzel
poze